Nemame práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
4.1.22 12:07

Okradli? To by me fakt zajímalo kde a jak. Jinak fakt nevěřím, že dvě ženský si nenajdou práci. Co umíte? Jaké máte školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.22 13:01
@PaníBovaryová píše:
V Praze není práce? 8o a co mají říkat lidi na Bruntálsku nebo Hodonínsku? :lol:

Na Hodonínsku není práce? Odkdy? Jsem sociální pracovník a z mých klientů nepracují jen ti, co zdravotně nemůžou nebo prostě práci nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
21225
4.1.22 13:19
@Anonymní píše:
Na Hodonínsku není práce? Odkdy? Jsem sociální pracovník a z mých klientů nepracují jen ti, co zdravotně nemůžou nebo prostě práci nechtějí.

a tví klienti jsou kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
4.1.22 15:48
@mdvorak píše:
Njn, kočky… :nevim:

Záleží na tom, kolik jich je. U mě byl jednou ajťák poskytovatele Internetu, co nastavoval síť, bylo to v zimě, říkal, že má cca 28 koček (asi starý mládenec edit: No, moc starý zas nebyl; prostě mládenec, o kterého se nepečovala ženská), po jeho odchodu jsem intenzivně větral a stejně se manželka po návratu málem vyvrátila. Ale o ajťáky je bída, takže práci měl, tehdy.

Příspěvek upraven 04.01.22 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
4.1.22 17:29
@Anonymní píše:

Nu, někdo hledá práci, a dává dobrý pozor, aby ji nenašel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 21:51
@PaníBovaryová píše:
a tví klienti jsou kdo?

To není důležité. Jen jsem se podivila nad přirovnáním Hodonína a Bruntálu.

• Citovat
  • Upravit
21225
5.1.22 22:46
@Anonymní píše:
To není důležité. Jen jsem se podivila nad přirovnáním Hodonína a Bruntálu.

To prave velice dulezite je, podle koho soudis. A davala jsem vedle sebe Hodoninsko a Bruntalsko. Ne Hodonin a Bruntal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat