Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, zapomněla jsem si zavolat o recept a teď musím týden čekat, mám poslední prášek. Co mám dělat? ![]()
úprava adminem - poptávka v diskuzi proti pravidlům
Ne, měla jsem si volat dneska a úplně jsem na to zapomněla, bude v ordinaci až ve středu @Mar__tanka1983
Můžeš zkusit gynlink (nechci psát celou adresu, smázl by to admin). Já už na něj minule koukala, že bych od nich zkusila recept, ale ještě jsem nevyzkoušela. Ale jako záchrana v nouzi by to mohlo fungovat.
@MaM koukala jsem na to a chtějí za napsání 99,–. Víte o nekom kdo s tím má zkušenost? Nerada bych poslala 99,– a byla bez receptu ![]()
@Tereza109 osobní zkušenost nemám, ale už to pár let funguje, předpokládám, kdyby to byl nějakej fejk, tak už se to rozkecalo…tady na emiminu to sem tam někdo zmíní jako možnost.
![]()
Prožeň to googlem a uvidíš. V několika diskusích napříč netem se o něm píše (a co sem našla, tak nikde v negativním). Dokonce sem našla i odkaz na „otázky a odpovědi“ z lékárny Dr. Max, kde se někdo ptal na akceptaci e-receptů od Gynlink a lékárnice tam odpovídala, že s nimi nemají problém. Takže bych předpokládala, že to žádní podvodníci nejsou ![]()
@Mar__tanka1983 zkusila jsem to, tak uvidíme. Děkuji za radu ![]()
@Tereza109 ahoj určitě nemusíš mít strach já z gynlink objednávala víc jak desetkrát funguje to perfektně ![]()
Dobrý den,
základní příspěvek jsem upravila. Poptávka v diskuzi, obzvlášť o lék na přepis, je proti pravidlům. Navíc prodej léku na předpis na černém trhu je ilegální. Myslím ale, že vám zde uživatelky skvěle poradily, proto jsem diskuzi nesmazala, jen upravila.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()