Překlad jedné strany z češtiny do němčiny

30.3.18 09:02

Němčina - překlad

Ahoj holky, je tu prosím někdo, kdo by mi přeložil jeden text z češtiny do němčiny? :( (Max 1 stránka, nic složitého, jen aby to bylo gramaticky správně.) Hrozně by mi to pomohlo, moc prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
30.3.18 09:51

@Unblessedbeauty Možná bys byla se svou prosbou úspěšnější, kdybys to zkusila přeložit sama a tady požádala o opravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.18 10:32

@renduli ale mně němčina moc nejde, proto tady vyhledávám pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.3.18 10:49

A proč by to někdo zadara dělal? :think: Jestli nemáš nějakého dobrého známého tak si najdi v okolí překladatele a normálně si to nech udělat jako zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.18 11:12

@sladke-mameni a proč ne? :) Nechci po nikom x stránek těžkého překladu, nic složitého, zabere to chvilku. Pokud vy pomoct nechcete, nechápu, proč se ozýváte… Chtěla jsem pomoct s překladem, ne rady co mám a nemám udělat :) pěkný den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.3.18 18:52

Příští rok bych ti to přeložila. Letos zatím bojuji s kursem B1, takže si myslím, že by to nebylo úplně gramaticky správné.

Zkus na Facebooku nějakou skupinu, kde žijí lidé v Německu. Třeba, pokud se někdo bude nudit, tak by ti to mohl přeložit. Pokud bys už měla německý text přeložený, tak bych věděla o skupině, kde by ti to opravili, aby to bylo gramaticky OK - ale jsou to cizinci, kteří se německy učí a mají různou úroveň němčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze