Překlad jedné strany z češtiny do němčiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Němčina - překlad
Ahoj holky, je tu prosím někdo, kdo by mi přeložil jeden text z češtiny do němčiny?
(Max 1 stránka, nic složitého, jen aby to bylo gramaticky správně.) Hrozně by mi to pomohlo, moc prosím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Unblessedbeauty Možná bys byla se svou prosbou úspěšnější, kdybys to zkusila přeložit sama a tady požádala o opravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renduli ale mně němčina moc nejde, proto tady vyhledávám pomoc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by to někdo zadara dělal?
Jestli nemáš nějakého dobrého známého tak si najdi v okolí překladatele a normálně si to nech udělat jako zakázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sladke-mameni a proč ne?
Nechci po nikom x stránek těžkého překladu, nic složitého, zabere to chvilku. Pokud vy pomoct nechcete, nechápu, proč se ozýváte… Chtěla jsem pomoct s překladem, ne rady co mám a nemám udělat
pěkný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příští rok bych ti to přeložila. Letos zatím bojuji s kursem B1, takže si myslím, že by to nebylo úplně gramaticky správné.
Zkus na Facebooku nějakou skupinu, kde žijí lidé v Německu. Třeba, pokud se někdo bude nudit, tak by ti to mohl přeložit. Pokud bys už měla německý text přeložený, tak bych věděla o skupině, kde by ti to opravili, aby to bylo gramaticky OK - ale jsou to cizinci, kteří se německy učí a mají různou úroveň němčiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit