Německá doga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
12.5.21 22:41
@Matt 02 píše:
No hlavně by se měli dělat psychotesty, aby ho nemohl mít každý, protože tak úžasný stvoření si zaslouží jen to nej. No a k tem sousedům, myslím, že většina lidí chápe a bere, že psi patří k lidem, tudíž i do bytů. On totiž normální vychovaný pes není žádný problém. Horší to je s lidma, třeba vás mít za souseda to musí být terno.Příspěvek upraven 12.05.21 v 21:57

Normalni vychovany pes je jeden ze triceti. To jsi zvolil spatne prirovnani. Argumentace ze neco slusneho a vychovaneho nemuze preci vadit. No nemuze, ale nedeje se to. Pes k lidem patri, chlast take tak budeme chlastat a rvat do rana. Zajimave ze kdyz budu nalitej rvat na svy zahrade, tak je to ruseni nocniho klidu. Kdyz mne tam bude stekat a vyt pes, tak je to preci pejsek a ten patri k lidem! Argumenty o nicem, jelikoz vsude vidime ze vychovany pes je vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
12.5.21 22:45
@Uiii píše:
To stihne společný prostor „načichnout“ psem, že ho jde majitel vyvenčit? U vás se schody nemyjou? Štěkání a vytí je problém, ale ne každý pes to dělá, obchcaný a obsraný okolí značí, že páníčci jsou čuňátka NEBO že tam chodí venčit klidně i někdo z jiného bloku.

Psa cejtim i ores dvere. Nezamenitelny puch. Hlavne kdyz venku prsi. Ja nastesti s nikym cizim nebydlim abych tohle nemusel tolerovat, ale zazil jsem to. Nic prijemneho to neni, kdyz chces spat pes vyje protoze panicek je na nocni. Nebo smrad jako krava a zechcany barak vsude jen vylezes pred vhod. Park a co krok to lejno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
12.5.21 22:59
@Pavlik Morozov píše:
Normalni vychovany pes je jeden ze triceti. To jsi zvolil spatne prirovnani. Argumentace ze neco slusneho a vychovaneho nemuze preci vadit. No nemuze, ale nedeje se to. Pes k lidem patri, chlast take tak budeme chlastat a rvat do rana. Zajimave ze kdyz budu nalitej rvat na svy zahrade, tak je to ruseni nocniho klidu. Kdyz mne tam bude stekat a vyt pes, tak je to preci pejsek a ten patri k lidem! Argumenty o nicem, jelikoz vsude vidime ze vychovany pes je vyjimka.

No dobrý zas, nikdo tady neschvaluje rušení nočního klidu, vyti celý den atd. Za prvé pes, který žije v bytě a je o něj dobře postaráno nesmrdi. Max když zmokne, ale tak se vykoupe ne? My doma žádný bordel ani smrad nemáme. Nejsme prasata a každý den vysaváme a vytiráme. Navíc po každé procházce myjeme psům nohy ve vaně, jsou tak naučení a jdou automaticky sami hned do vany kde si sednou a čekají :nevim:. A co já tak vidim a to že se pohybuju hodně u lidí co mají psí, málo kdo má doma bordel. To je o lidech, ne o psech a vetina lidi je normalnich. To že se najde sem tam nekdo, kdo ne, to je normální, to je v každé skupině. Ale to nemá cenu nic vysvětlovat. Vám smrdí psi, kočky a skoro každý kdo má psa je prase. No to je jasně vidět, ze jen prudite a melete blbosti a nebo se stykate s duvnýms lidma, to co popisujete, tak to není normální ani běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 00:12
@topazio píše:
Vždyť žiješ v rodinném domě. Minule jsi to tu psal.

Neznamena ze se me to netyka, ze jsem to nezazil nebo se to nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 00:14
@topazio píše:
U nás společné prostory od psů nesmrdí. To spíše smrdí, když jde po chodbě kuřák. Lidé, kteří kouří jsou cítit.

A ti jsou omezovani, ti nemuzou vykurovat hubu ani v prostorach tomu urcenych-hospody. Ale pejskari na ty bic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 00:23
@Matt 02 píše:
No dobrý zas, nikdo tady neschvaluje rušení nočního klidu, vyti celý den atd. Za prvé pes, který žije v bytě a je o něj dobře postaráno nesmrdi. Max když zmokne, ale tak se vykoupe ne? My doma žádný bordel ani smrad nemáme. Nejsme prasata a každý den vysaváme a vytiráme. Navíc po každé procházce myjeme psům nohy ve vaně, jsou tak naučení a jdou automaticky sami hned do vany kde si sednou a čekají :nevim:. A co já tak vidim a to že se pohybuju hodně u lidí co mají psí, málo kdo má doma bordel. To je o lidech, ne o psech a vetina lidi je normalnich. To že se najde sem tam nekdo, kdo ne, to je normální, to je v každé skupině. Ale to nemá cenu nic vysvětlovat. Vám smrdí psi, kočky a skoro každý kdo má psa je prase. No to je jasně vidět, ze jen prudite a melete blbosti a nebo se stykate s duvnýms lidma, to co popisujete, tak to není normální ani běžné.

To co popisuji je normalne bezne. Skoro kazdeho koho znama, tak ten zna nejake takove prase se psem. Jeden kouse, druhej smrdi, dalsi permanentne nezavre hubu, provyje noc, ochcava baraky. Kazdy nekoho takove zna. Ze vy vysavate a vytirate kazdy den je vyjimka. Vy mozna sve pejsky necitite, protoze s nimi zijete, ale clovek ktery s nimi nezije, takbje cejti. Myslis ze necejtim svyho psa, kdyz se s nim vratim z lesa? Cejtim, je spinava jako prase, pousti chlupy jako kazdy pes a tohle vsechno bych mel mit dobrovolne v byte. To bych musel byt dobrej cvok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.5.21 00:49
@Pavlik Morozov píše:
To co popisuji je normalne bezne. Skoro kazdeho koho znama, tak ten zna nejake takove prase se psem. Jeden kouse, druhej smrdi, dalsi permanentne nezavre hubu, provyje noc, ochcava baraky. Kazdy nekoho takove zna. Ze vy vysavate a vytirate kazdy den je vyjimka. Vy mozna sve pejsky necitite, protoze s nimi zijete, ale clovek ktery s nimi nezije, takbje cejti. Myslis ze necejtim svyho psa, kdyz se s nim vratim z lesa? Cejtim, je spinava jako prase, pousti chlupy jako kazdy pes a tohle vsechno bych mel mit dobrovolne v byte. To bych musel byt dobrej cvok.

Ježíš, jo venkovní pes smrdí, to je snad jasný, zmokne, nekoupe se tak často atd. My když přijdeme z lesa, tak jsou taky jak prasata, ale snad jdou do vany ne? To že vy přijdete z lesa a necháte psa tak, no tak to je jasný. A taky existuje třeba něco čemu se říká hřeben, koště, vysavač, hadr. Že vy jste líný uklízet a o psa pečovat, to není můj problém ani nikoho jinýho. To ale ještě neznamená, ze jsme cvoci. A jestli pro vás jo, to mě nezajímá. To je potom cvok každej třetí co má psa v bytě, takže caik. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 01:04
@Matt 02 píše:
Ježíš, jo venkovní pes smrdí, to je snad jasný, zmokne, nekoupe se tak často atd. My když přijdeme z lesa, tak jsou taky jak prasata, ale snad jdou do vany ne? To že vy přijdete z lesa a necháte psa tak, no tak to je jasný. A taky existuje třeba něco čemu se říká hřeben, koště, vysavač, hadr. Že vy jste líný uklízet a o psa pečovat, to není můj problém ani nikoho jinýho. To ale ještě neznamená, ze jsme cvoci. A jestli pro vás jo, to mě nezajímá. To je potom cvok každej třetí co má psa v bytě, takže caik. :pankac:

Ja nemusim po psovi uklizet bordel v baraku, protoze jej do baraku nepoustim. Proc bych mel? Psovi je na zahrade dobre. Evidentne nestrada.

Covece uz chci videt, jak chodite na prochazky do lesa, koupete kazdy den, kartacujete, vysavate, vytirate, odstavujete skrine (tam je chlupu, to bys koukal) a skacete vyhradne kolem psu. Uz vidim jak je vase denni napln jit do prace a pece o psa. A i kdyby jsi byl takivy nadsenec, tak takovych vas bude urcite hodne. Vetsina je rada ze na sidlisti vyleze pred barak, pes zesere a zechcije prvni roh co potka, obejdou blok a lehnou si na gauc a pes s nima nebo zevli po byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.5.21 07:18
@Pavlik Morozov píše:
Neznamena ze se me to netyka, ze jsem to nezazil nebo se to nedeje.

Tvůj pes na zahradě neštěká? Psi kolikrát na zahradách štěkají celý den.
Je venku, tak může taky smrdět. Nebo tvůj pes voní po fialkách? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.5.21 09:14
@Pavlik Morozov píše:
Ja nemusim po psovi uklizet bordel v baraku, protoze jej do baraku nepoustim. Proc bych mel? Psovi je na zahrade dobre. Evidentne nestrada.Covece uz chci videt, jak chodite na prochazky do lesa, koupete kazdy den, kartacujete, vysavate, vytirate, odstavujete skrine (tam je chlupu, to bys koukal) a skacete vyhradne kolem psu. Uz vidim jak je vase denni napln jit do prace a pece o psa. A i kdyby jsi byl takivy nadsenec, tak takovych vas bude urcite hodne. Vetsina je rada ze na sidlisti vyleze pred barak, pes zesere a zechcije prvni roh co potka, obejdou blok a lehnou si na gauc a pes s nima nebo zevli po byte.

Tak si ho nepouštějte, mě je to jedno. Já bych zas neměl psa venku, prostě to máme všichni v rodině tak, že máme psy doma odjakživa. My teda bydlíme v bytě, ale i kdyby ne a měli jsme barák a zahradu, tak by stejně byli doma. Jsou tak naučený a venku by být nechtěli. Jestli váš pes je venku spokojenej, tak ok. Já bych ho venku nenechal, ale každého věc. Chcete ho mít venku mějte, ale nechte si ty kecy o prasatech a podobný nesmysly. Vůbec nevíte jak kdo žije, jaký to má doma, tak se starejte o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.5.21 09:20
@Matt 02 píše:
Tak si ho nepouštějte, mě je to jedno. Já bych zas neměl psa venku, prostě to máme všichni v rodině tak, že máme psy doma odjakživa. My teda bydlíme v bytě, ale i kdyby ne a měli jsme barák a zahradu, tak by stejně byli doma. Jsou tak naučený a venku by být nechtěli. Jestli váš pes je venku spokojenej, tak ok. Já bych ho venku nenechal, ale každého věc. Chcete ho mít venku mějte, ale nechte si ty kecy o prasatech a podobný nesmysly. Vůbec nevíte jak kdo žije, jaký to má doma, tak se starejte o sebe.

Pavlík minule perlil v diskuzi o kočkách. Žádnou nemá a byl úplně trapný. A urážel také. Všude jen trollí a uráží kohokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.5.21 09:27
@Matt 02 píše:

Tady perlí. Jeho příspěvky jsou spíše k pozvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 11:10
@topazio píše:
Tvůj pes na zahradě neštěká? Psi kolikrát na zahradách štěkají celý den.
Je venku, tak může taky smrdět. Nebo tvůj pes voní po fialkách? :zed:

Bezduvodne nebo na kazdeho kdo projde nesteka. Pokud se nekdo cpe do vrat, tak steka, coz je pochopitelne. Je venku, tak smrdi jako pes, ale je venku tak s tim nemam problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
13.5.21 11:23
@Matt 02 píše:

Ty vis ze by tvuj pes nebyl spokojeny venku? Podle ceho tak soudis? Nebude to tim, ze od stenete mate psa v byte? Kde se berou predstavy, ze kdyz je pes venku tak strada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
13.5.21 11:24
@Pavlik Morozov píše:
Bezduvodne nebo na kazdeho kdo projde nesteka. Pokud se nekdo cpe do vrat, tak steka, coz je pochopitelne. Je venku, tak smrdi jako pes, ale je venku tak s tim nemam problem.

Ahaaa! Tak teď už chápu, proč tě ta tvoje manželka nechává bydlet odděleně!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný