(Ne)miluje mě...

Anonymní
19.4.11 00:37

(NE)MILUJE MNE

HOLKY PROSIM VAS.....V POSLEDNI DOBE MNE MUJ PRITEL DOST HODNE ZANEDBAVA…KDYZ ZASPI A JA HO BUDIM TAK MNE NADAVA..SICE VE SPANI ALE BOLI TO.......
KDYZ MU PO SEXU REKNU Z HO MILUJU TAK ZMENI TEMA NA INE :cry: KDYZ SE HO ZEPTAM JESTLI MNE MA VUBEC RAD TAK REKNE ZE JO A ZMENI TEMA A JE HOTOVO :-( HOLKY ASI SEM NAIVVNI A MAM BLBE KECI ALE HODNE TO BOLI PROTO PRIOSIM JESTLI MATE NEKERA Z VAS SKUSENOSTI O RADU JESTLI JE TO NORMAL NEBO NECO NENI V PORADKU :cry: :cry: :cry: V POSLEDNI DOBE JSEM NA NEJ BYLA ZLA,PODRAZDENA…ALE SNAZIME SE O MIMI TAKZE JSOU TO NERVY TAK NEVIM JETLI TO CHCE TAKY NEBO NE A TAK MI TO DAVA NAJEVO :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
19.4.11 05:55

Asi ho něco štve, tak se ho zeptej co :nevim: A jestli jsi na něj podrážděná, tak se mu nediv. Já byla v těhotenství taky a musela jsem se hodně krotit a pak to žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.4.11 06:42

Ahojky, já prožívám teď něco podobného, pořád se ptám jestli mě má rád. Bojím se, že ho ztratím, teď se nechce milovat ani mazlit.
Taky se snažíme o mimi dva roky, ale loni 3× potrat
no teď meškám s MS, ale těhu nejsem dle asi 10ti testů, takže jedu k lékaři, ale manžel řekl, že ho to obtěžuje
Takže si zkuste promluvit a uvidíš, ale u nás to promlouvání nemá smysl.
Držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
19.4.11 07:43

chce to o všem mluvit a doporučuju si přečíst jakéhokoliv plzáka :lol: :lol:

mě třeba hodně urovnal pohled na mužskou logiku ve vztahu, nevěru a vše kolem toho. Nejhorší co můžeš chlapovi říct je - máš mě vůbec rád? co čekáš že ti na to odpoví? :think: :think: :think: Nejlepší je v tomto se stáhnout, neloudit, nevyčítat, věnovat se sama sobě a udělat se pro něj zajímavější a méně dostupnou tak aby měl pocit že mu unikáš = bude o tebe víc bojovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.4.11 07:47

ono často když na chlapa „tlačíš“, otázkami „a máš mě rád?“ nebo očekáváním, že když po sexu řekneš miluju tě, tak ti musí říct já taky, atd…
co mám zkušenost, tak pro chlapa je to spíš horší než lepší, když takhle tlačíš na pilu…
možná bych poradila, nech ho chvíli na pokoji a pak se jen zeptej, jestli ho něco netrápí (zaonač to třeba jako jestli nemá potíže v práci třeba, možná to z něj vylítne pak samo)…
a pokud to zvedneš na další level typu „ty už mě nemáš rád“…tak to už si podepisuješ rozsudek smrti, na to bacha, to chlapa rozčílí na max. a pak by se ti taky mohlo stát, že řekne že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.4.11 07:51

a taky bych řekla, že je možná nesvůj z toho, že jestli říkáš, že se snažíte o mimi, tak má pocit, že je jen „inseminátor“, že se s ním nemiluješ protože tě přitahuje, ale protože se zrovna blíží ovulace…
možná by stačilo si dát na nějaký cyklus dva pauzu (říct mu, že tě to dělání dětí unavuje a že si chceš zasexit taky pro radost) a možná se jeho chování taky změní ( a ještě do toho třeba vlítneš, protože nebudeš tak „upjatá a nervozní“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
19.4.11 08:18

ja jsem taky jeden čas řikala tak dneska se pomilujem a přitel na to a to máš zase ovulací a smal se tomu ale když se to opakovalo pořád dokola tak mi jednou povídá poslouchej jestli ti sloužím jako stroj na spermie tak to ne budeme to dělat kdy ja chci to jsem se smrtelně urazila a řešila že mě nemá rád a dneska sice se stále snažime o mimi ale nemluvím o tom a on už si zase připadá jako chlap ktereho chci protože mě přitahuje a nevidim v něm výrobnu spermii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.4.11 08:24

Jsi zbytečně přecitlivělá,ale to bude tím snažením :hug: .

Ale doporučuji,nikdy se chlapa neptej : máš mě vůbec rád,a podobné,s toho jdou do vývrtky a jsou podráždění oni,řekla bych že to na ně působí jak červený hadr na býka.Jestli nejsi ve své kůži kvůli snažení,tak si sním o tom promluv.Chlap,aby něco dělal,musí mít první podnět k řešení poroblému.A nebuď ho když zaspí,jeho problém,a ty se vyhneš jeho nevrlosti,nejsi jeho máma.Miminko chcete o ba,když se snažíte,ty se stím vypořádáváš tak,že jsi na něj nevrlá,on je s toho podrážděný.Budeš muset na to přestat tolik myslet,aby tím neutrpěl váš vztah.Což se lehce řekne,špatně koná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.11 09:53

holky dekuji moc krat za daru..urcite se taky zamyslím nad svym chovaním…jak tak premyslim tak mate pravdu..proc by mel byt hodny kdyz ja mu nadavam :think: hodne mi vase rady pomohli holky diky..jinak se snazime skoro 2 roky tak tam budu tie nervy no…a uz sa ho urcite nebudu tak trapne ptat jestli men ma rad :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí