Máma mluví nehezky o mém příteli

Anonymní
5.6.25 22:35

Nemluví hezky o mém příteli

Ahoj.. jen mě zajímá jestli někoho nenapadá co by za tim mohlo být.. protože mě to zaskocilo..
mám první asi vážnější vztah, kluka kterého jsem poprvé přivedla domu.. ano měla jsem vztah i dřív ale nikdy jsem nikoho domu neprivedla i když ho třeba znali rodiče.. je mi 21, studuju teď VŠ a našla jsem si přítele, jsme spolu sice chvilku (měsíc), ale jsem docela poblázněná a strašně si rozumíme a doufám že už to třeba bude ten vztah napořád.. minimálně bych byla moc rada. Dnes doma odpoledne máma pronesla,,co dělá ten vošoust?” (Je to spolužák ale myslela co má dnes v plánu) tak jsem se zeptala proč mu tak říká, a ona,,nevím jen tak mi to napadlo”, tak jsem řekla ať mu tak neříká.. a za chvilku,,a dneska ten vošouch nepřijede?” Tak jsem ji řekla ať mu tak neříká a proč mu tak říká, načež se strašně naštvala, a zařvala na mě, že jen tak ji to napadlo a co mám za problém :roll: tak tomu moc nerozumím.. mrzí mě to.. on je moc fajn, mámě přinesl kytku když jsem je šla seznámit, je slušný. A mrzí mě že mu takhle říká.. myslíte že v tom je něco víc nebo proste jen to tak plácla.. mám to v hlavě od odpoledne a mrzí mě to..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13271
6.6.25 05:55

Já teda tímhle způsobem o lidech nemluvím. Vyjadřují se takhle Vaši častěji?
Jinak teda představovat někoho po měsíci doma, tak si o jeho soudnosti i o tvojí soudnosti nemyslím nic hezkého.
Což by mi samozřejmě nedávalo právo se o něm takto vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
6.6.25 06:04

Až bude zas tvoje matka mít řeči o vošoustovi, tak ji normálně slušně a v klidu řekni, že by ona taky potřebovala od nějakýho vošousta pořádně vojet, možná by pak nebyla tak kyselá, protivná a neměla blbý kecy. Mmch žije tvoje matka s tvým otcem nebo má vůbec partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
6.6.25 06:08
@Sany80s píše: Více

Co je divného na tom, v 21 letech představit někoho doma po měsíci vztahu? I kdyby s ním chodila týden nebo ho sbalila o víkendu na diskotéce, tak pokud spolu mají vztah a normálně spolu chodí, tak nevidím nic divného na tom, představit ho doma. Ja naopak bych byla ráda, ze vím s kým mé dospělé a inteligentní dítě, studující VŠ, tráví čas a kdo je potencionální otec mého budoucího vnoučete

Příspěvek upraven 06.06.25 v 06:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.6.25 06:09

Nevim, pokud to je v 21 letech prvni kluk, ktereho zakladatelka privedla domu, nevidim na tom nic spatneho o soudnosti… matce prinesl kytku, zda se jako slusny kluk. A jako mama bych chtela vedet, s kym se moje dite styka… samozrejme, ze bych nechtela poznavat kazdy mesic nekoho jineho, ale to tento pripad neni… ja na tom nevidim nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
6.6.25 06:18

Tak je jasné, že tvoje mamka tvému příteli jinak než vošoust neřekne- volá ho tak v duchu, před kamarádkama, kolegyní, rodinou, neznámými lidmi, všude. Všichni se tomu smějí, jen ty děláš cavyky.
Tvoje mamka je pěkně protivná jedovatá osoba, zapšklá, závistlivá a nepřející. Potřebovala by ojet, jak říká heduš, pak by se zklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.6.25 06:37

A normálně doma mluvíte slušně? Mě by to teda vadilo taky hodně, vnímám to slovo jako dost vulgární a matce bych jasně sdělila, že má jméno a ať ho před tebou tituluje slušně. A smiř se s tím, že to asi moc lepší nebude, jedubába si uvědomila, že by mohla přijít o svou maličkou holčičku a evidentně z ní jednou bude typická tchyně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
6.6.25 06:41
@Anonymní píše: Více

To je hrozný, takhle mluvit by matka neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14180
6.6.25 06:43

Vošoust je fakt hrozný slovo. Vubec se ti nedivím. Jestli je kluk fakt hodny, tak ma tvoje mama nejaky extra komplex. Otce mas? Trochu bych se nedivila, kdyby ne a kdyby nebyl ani sourozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13508
6.6.25 06:55

Ty za to nemůžeš, ale první co mě napadlo je, že ne tvoje máma kjáva… Promiň. Anebo je prostě jen zlá, zhrzená a možná ti i závidí.
Napadlo mne, že by se mi nelíbilo kdybych věděla, že syn dochází do rodiny, kde jeho případná tchýně o něm mluví takhle. To je jako kdybych o jeho slečně mluvila, tak kdy přijde ta tvoje čubka… Strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.6.25 07:08

Popiš nám blíže tvoji mámu, používá často vulgární slovník? Nebo tě to u ní překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
6.6.25 07:12

Souhlasím s ostatními, tvoje matka je jedovatá, kyselá osoba. Normální člověk se takhle sprostě o jiných lidech (které má jeho dítě rádo!) nevyjadřuje. Já taky od dětství poslouchala o svých „d3bilních kamarádkách“, máma lidi vulgárně označuje zcela běžně. Vyrostla jsem v tom, brala to za normální, že prostě je taková. Až v dospělosti (!!) mi došlo, že moje matka je toxická, zakomplexovaná osoba. Možná tě čeká podobné prozření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35270
6.6.25 07:49

Jen jí to tak napadlo? Bez důvodu? A proč teda na tebe řve, když jí řekneš aby mu tak neříkala. A ještě se naštve? To je vážně divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35270
6.6.25 07:50

Co je na tom špatného? On je nějaký limit, kdy přítele představit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.6.25 07:52

Já jsem představila přítele doma po 14 dnech, co jsme se znali. Už jsme spolu 21 let. Ne každý je takový střelec, že v mládí vystřídá 20 partnerů, aby stálo za to se pozastavovat nad zbytečně brzkým seznámením s rodiči. Naši byli tehdy naopak moc rádi, že ho včas poznali, aspoň věděli, kdo mě večer po party dovádí domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí