Nemoc a odjezd na tábor

389
6.7.22 12:50

Nemoc a odjezd na tabor

Ahoj, syn bere od ctvrtka antibiotika. Od pondeli uz je bez teplot a zitra je dobira. V nedeli ma odjezd na tydenni tabor. Jeste kasle a smrka. Zitra jdeme na kontrolu, tak uvidim co mi rekne doktorka, ale prece jen by me zajimaly vase nazory. Poslali by jste vasi dite? Deluji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1065
6.7.22 12:58

Pokud by dobral ATB, a už by jen dokašlával a dosmrkával jinak se cítil O. K., nebyl unavený a chtěl jet, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
6.7.22 13:03

Já bych se poradila s doktorkou ale hlavně s vedoucí tábora. Vyplatilo se mi to, dcera jezdí opakovaně na ten samý již několik let a vždycky jsme všechno dohodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.7.22 13:04

Záleželo by na hodně věcech - co to je za tábor, kde děti spí, co budou dělat, zná tam někoho, kolik je dítěti, jak moc kašle a smrká, jak se cítí, nebývá po ATB oslabený…?
Podle toho bych se rozhodla.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.7.22 13:09

Jako že budeš lhát do prohlášení o beznifekčnosti?

Rozhodně ho tam neposílej bez toho, abys to probrala s vedoucími toho tábora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.7.22 13:10

Budou spat v chatkach. Jede na tabor poprve a tesi se. Antibiotika ma snad po 3 v zivote tak nevim. Bude mu 11 let takze malinkej neni. Ale kaslat bude jeste za 2 tydny. On to ma tak od mala. S doktorkou to proberu samozrejme, ale cela nemoc nebyla nijak hrozna. Par dnu zvysene teploty, ryma a kasel velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.7.22 13:12

@Ou proc bych mela lhat? Snad jsem jasne napsala, ze to proberu s doktorkou a je logicke, ze si necham napsat papir, ze je bezinfekcni. A vedouci tabora take po kontrole zavolam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
6.7.22 13:24

No takhle já to mám taky od mala. Stačí obyčejná týdenní rýma a kašlu ještě tři neděle. Takže pokud ho doktorka pustí a on bude opravdu v pohodě jen ten kašel. Pustila bych ho. Kdyby mamka měla čekat až ani nezakašlu proseděla bych dětství v dětském pokojíku. Držím palce ať v pohodě odjede a tábor si užije!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.7.22 13:52

@Karinkas Diky moc. Doufam v to. Prece jen ma jeste 4 necele dny na doleceni. Uz ted vypada v pohode, nebyt toho kasle a obcasneho smrkani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15246
6.7.22 14:20

@Sophia.888 Já bych dítě na tabor na tvém místě poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85364
6.7.22 14:34

Ja ano, ale stejne je dobre mit potvrzeni od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
6.7.22 20:45

Po dobe nemoci by mela prijit stejne dlouha doba rekonvalescence… kor kdyz bral antb… navic podepisujes, ze neni infekcni a ze v uplynulych dnech neprodelal nemoc… takze za me urcite ne, zkusila bych vymenit za jiny turnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
22.8.22 22:32
@Sophia.888 píše:
@Ou proc bych mela lhat? Snad jsem jasne napsala, ze to proberu s doktorkou a je logicke, ze si necham napsat papir, ze je bezinfekcni. A vedouci tabora take po kontrole zavolam.

Budeš lhát protože od nás chtěli podepsat že nekaslala, nemela teplotu 7dni před táborem
A po antibiotikach má tělo odpočívat takže bych neposlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
22.8.22 22:33
@punkerka89 píše:
Budeš lhát protože od nás chtěli podepsat že nekaslala, nemela teplotu 7dni před táborem
A po antibiotikach má tělo odpočívat takže bych neposlala

Ten tabor uz davno proběhl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
22.8.22 22:37
@vokishka píše:
Ten tabor uz davno proběhl :mrgreen:

Aha :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat