Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, naše dětská doktorka dneska neordinuje, tak ji nemohu zavolat a ujistit se.
Malý má šest měsíců a byli jsme včera na očkování prevenar a hexa. V noci se mi udělalo špatně. Mám teplotu a bolí mě celé tělo (Covid test negativní). Malého kojím a partner musí být v práci, takže s malým být musím. Byl by velký průšvih kdyby to malý odemě chytil?
Já onemocněla pár dnů po dceřině očkování Priorixem. Zimnice, horečka, bolest hlavy, zad, břicha. Pořád ještě hodně kojím (4× denně + v noci dle potřeby), možná i proto se to u dcery projevilo jen slabou rýmou. Psa a starší dceru jsem poslala k mým rodičům, přítel chodí z práce až pozdě večer. Malá strávila většinu mé nemoci u televize, nebyla jsem ve stavu si s ní moc hrát.
@tulkakantnerova neuděláš nic, už to dávno chytit mohl. Hlavně klid ![]()
tvl „mrtvé“ to je konecccc
![]()
dead vaccines
jsou neživé, ale dobrý, jen že mě to rozesmálo, nic proti
zakladatelko, a vy jste se očkovala taky? nebo jak?
A ne, nebojte, je kojenej, takže nějakou ochranu má od Vás
ale chytnout to od Vás samozřejmě může, vyloučené to není
průšvih to nebude, tělo je na zpracování více antigenů najednou / očkování i nemoc / zvyklé, dělá to pořád, jinak bychom zde nebyli nikdo
máte covida nebo chřipku, dítě není nijak zvláště ohroženo, klid
@Borrealis píše:
@Pudloslavatvl „mrtvé“ to je konecccc
![]()
dead vaccines
jsou neživé, ale dobrý, jen že mě to rozesmálo, nic proti
zakladatelko, a vy jste se očkovala taky? nebo jak?
neživé je název pro zombie, mrtvé je sympatičtější
vlastně zombie jsou nemrtvé
No uplne dobry to fakt neni, ale s tim tezko uz neco udelas.
Snad to podrzi to kojeni.
Priste ale fakt doporucuju neockovat v patek (o vikendu pak nic neporesis) a nedavat dve vakciny najednou (v podobne situaci je to prece jen o dost mensi naloz).