Odklad MMR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.2.23 21:56

Odklad MMR

Hezký den, ráda bych se zeptala, zda jste se některá setkala s tím, že by pediatr aktivně řešil vámi odložené očkování MLR (např. oznámením na OSPOD nebo hygienu).
Veškerá ostatní očkování již máme, ale MMR jsem se rozhodla odložit. Se sestřičkou jsme se dohodly na očkování cca ve 2 letech dcery, tedy po uplynutí vyhláskou stanovené lhůty, ale zjistila jsem, že jsem těhotná a momentálně zvažuji, zda by nebylo lepší naočkovat až po porodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4843
4.2.23 22:38

Lékař vás nikam nahlásit nesmí, bylo by to porušení lékařského tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 22:46

@vedma007 teoreticky ano, ale je tam taková blbá větička, že je povinností hlásit v případě, že to doktor považuje za zanedbání zdravotní péče. Už jsem právě o jednom takovém extrému četla, tak mě zajímala zkušenost ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.2.23 00:18

Na hygienu nesmi, na socialku muze, ale budou si tam tukat na celo.
Nahlasuji pouze vyjimecne militantni tvorove, vetsina te nikam hlasit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.23 03:26
@mama_na_pilulich píše:
Hezký den, ráda bych se zeptala, zda jste se některá setkala s tím, že by pediatr aktivně řešil vámi odložené očkování MLR (např. oznámením na OSPOD nebo hygienu).
Veškerá ostatní očkování již máme, ale MMR jsem se rozhodla odložit. Se sestřičkou jsme se dohodly na očkování cca ve 2 letech dcery, tedy po uplynutí vyhláskou stanovené lhůty, ale zjistila jsem, že jsem těhotná a momentálně zvažuji, zda by nebylo lepší naočkovat až po porodu. :nevim:

Vůbec žádný problém. Dr mi jen dala podepsat papír, že odkládáme a hotovo. Mladý dostal mmr teď, tzn 2 roky a 3 měsíce :think: a to jen proto, že za chvíli přibude sourozenec a já se obávám, že bych ho zanedbávala po očku :( neznám nikoho, kdo by řešil problémy a to jsou i lidé, co odkládají do třeba 5.roku věku atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek