Očkování žlutá zimnice

23.1.23 16:47

Očkování žlutá zimnice

Dobrý den, plánujeme cestu do Keni, píše se, že je povinné očkování proti žluté zimnici. Má někdo zkušenost s tímto očkováním během těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65201
23.1.23 16:51
@victoriadomska píše:
Dobrý den, plánujeme cestu do Keni, píše se, že je povinné očkování proti žluté zimnici. Má někdo zkušenost s tímto očkováním během těhotenství?

v těhotenství bych do takových očkování nešla. Mně nechtěli naočkovat ani tetanovkou, ani v době kojení.

Příspěvek upraven 23.01.23 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
23.1.23 16:53

@victoriadomska dle SPC se nesmí podávat v těhotenství, pokud to není nezbytně nutné. Takže tedy úplně nevím, jestli nějaké očkovací centrum naočkuje těhotnou ženu kvůli dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
23.1.23 17:15

Já si celkově myslím, že těhotná do Keni je prima nápad. To už to očkování je jen třešnička na dortu. Doufám, že máte i safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
23.1.23 17:26

V tehotenstvi ti to nedaji. Zluta zimnice je ziva vakcina a nikdo soudny ti ji nenaockuje. Mela jsem jet do Afriky, jenze jsem otehotnela, tak jsem nejela nikam. Stejne byl covid, tak bych nejela tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3495
23.1.23 17:27
@inkakřivák píše:
Já si celkově myslím, že těhotná do Keni je prima nápad. To už to očkování je jen třešnička na dortu. Doufám, že máte i safari.

Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek