Nemoc ruka noha usta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.7.22 10:56

Nemoc ruka noha usta

Ahoj, vcera jsem byla s triletym na pohotovosti. Ma od soboty sedmou nemoc. Uz se i osypal a ma uz jen pupinky na chodidlech. V pondeli se pridala teplota do 38.5 se zvracenim, vubec neji a vydrzi byt vzhuru jen 30 min a pak zase spi. Byly vase deti take apaticke, spave a nechtely nic jist? Pro jistotu jsem ho vcera vzala na pohotovost, kde mu dali injekci proti zvraceni. Horecka ustala, apatie ale stale pretrvava a uz 3.den nic neji. Obcas se napije. Na pohotovosti mi rekli, ze musi curat alespon 3× denne a to splnuje. Myslite, ze mam jeste vydrzet? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2450
27.7.22 11:07

Nee nebyla tak apaticka. Zustala bych tam aspon na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
27.7.22 11:16

Syn určitě nebyl apatický. Ale také neměl moc pupínků v puse, takže normálně pil a jedl, bylo mu něco málo přes tři roky. Ale když mu byly dva roky, tak měl v puse aftíky, to nechtěl jíst ani pít, a to si nás radši nechali v nemocnici, na tři dny. Dávali mu žilně výživu. Doktorka na ORL říkala, že by nás sice pustili domů s antibiotikama, antivirotikama, ale že bychom pak mohli v nemocnici za pár dnů skončit kvůli dehydrataci stejně, že je ještě malinkej. Tak jsme zůstali v nemocnici, dokud nezačal normálně jíst a pít. Ale ani v tomto případě nebyl syn apatický, normálně řádil, jako zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
27.7.22 12:52

Oni u toho jsou v puse afty, takže děti bolí jíst. Můžeš zkusit zmrzlinu nebo banán, něco neutrálního. Jíst nemusí, ale pít ano. Našeho bolelo i tahat vodu z lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.7.22 12:58

Syn apaticky nebyl, vubec nespal, protoze ho budila asi ta bolest v krku, bylo to sileny. Ale zase asi kazdy dite to ma jinak, jiny prubeh. Syn nejedl, nepil.. je trochu divny, ze se mu zvysila teplota az po osypani, vetsinou to ma byt po ne? Jakoze nejdriv horecka (my si mysleli, ze ma upal) a asi za den dva vyrazky. Ale mozna je to taky individualni. Jako tohle byla silena nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14660
27.7.22 13:06

Nase holky mely teplotu okolo 39 st. Nejedly tyden, ale to mi nevadilo, dulezite bylo, ze pily. Byly normalne aktivni, nebyly spave, apaticke. To by se mi nelibilo, a jak nechodim k doktorovi ani s horeckou pres 40 st. u 7mesicniho miminka, tak s apatii a tak extremni spavosti bych sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14660
27.7.22 13:08

To dodatecne zvyseni teploty mi taky prijde divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
28.7.22 01:13

Syn dostal tuhle nemoc až v osmi a půl a já s ním. Jak normálně funguje u horečky, tak tentokrát byl dva dny úplně ko. Spal, spal a spal ( u něj opravdu není zvykem). Ono i pri pár vridcich v puse je člověku nepříjemné polykat a hlavně vadilo horké a teplé jídlo.
Syn mi pak říkal, že mu bylo fakt zle, bylo mu na zvracení, točila se mu hlava, prý ho všechno bolelo. Já teda byla taky vyřízena, horečka se mě držela tři dny.
Takže u triletyho se nedivím. Pokud pije, tak bych vydržela, až se mu uleví. Nasadili jsme brzy Vít. B na regeneraci a kloktadlo Florsalmin.
Brzké uzdravení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí