Viróza s ekzémem

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.7.22 19:27

Viroza s vyrážkami

Zdravím, máte někdo zkušenost při viroze u dítěte s podobnými virážkami? Syn 3 roky od vcera teplota 38, dnes ráno virážky na nohou a rukou. Byli jsme u kožní dr, hned řekla, že je to viroza, ptala se zda má syn i horecky, rekl jsem, ze zvyseny. Za jak dlouho to prejde? Diky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5881
26.7.22 20:00

To vypadá na sedmou nemoc?
Většinou to trvá týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64898
26.7.22 20:18

Tak záleží, jak to bylo. Pokud nejprve teploty a po nich vyrážka, může to být šestá nemoc. Nebo je teda ta sedmá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.22 20:28

@vokishka Ale nevím kde by k tomu přišel, nikdo u nás nebyl ani my jsme nebyli na zadne navsteve. Kozni rikala jen ze viroza a v lekarne dtaky rikali ze ted to řádí.

• Citovat
  • Upravit
64898
26.7.22 20:31
@Anonymní píše:
@vokishka Ale nevím kde by k tomu přišel, nikdo u nás nebyl ani my jsme nebyli na zadne navsteve. Kozni rikala jen ze viroza a v lekarne dtaky rikali ze ted to řádí.

nechodíte ani do obchodu? Ta šestá je prý dost nakažlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.22 20:32

@vokishka Mam dvojcata, takze fo obchodu chodi vetsinou manzel sam. Byli jsme v nedeli v parku, ale se zadnymi detmi si nehrali.

• Citovat
  • Upravit
64898
26.7.22 20:35
@Anonymní píše:
@vokishka Mam dvojcata, takze fo obchodu chodi vetsinou manzel sam. Byli jsme v nedeli v parku, ale se zadnymi detmi si nehrali.

to má snad až 14 denní inkubační dobu. Tak si ty nemoci najdi, jsi na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.22 20:36

@vokishka By ses divila, ale hledala jsem a precetla, ze takova 7.nemoc ma jako priznak svedive vyrazky, typicke na dlanich a to syn nema a nesvedi ho to.

• Citovat
  • Upravit
64898
26.7.22 20:39
@Anonymní píše:
@vokishka By ses divila, ale hledala jsem a precetla, ze takova 7.nemoc ma jako priznak svedive vyrazky, typicke na dlanich a to syn nema a nesvedi ho to.

a na tu šestou ses dívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
27.7.22 08:35
@Anonymní píše:

Nase holky taky nesvedila. Jedna je mela na chodilech, na nohach, pod plenou a pod dudlikem. Druha snad jen par na nohach. Taky existuje pata nemoc. Nicmene vyrazka z tvych fotek mi nepripomina sestou ani patou. Tu sedmou mooozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
27.7.22 09:11

Jinak ja jsem to od nich chytla taky a spis nez svediva byla ta vyrazka bolestiva, ale jen na dlanich a chodidlech. A tam ji proste nema kazdy. Stejne jako afty v puse. Holky o te vyrazce ani nevedely. A musely ji chytnout nekde na hristi. S detmi si primo nehraly, asi stacila jejich pritomnost. Pridavam fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.22 09:20

@Janča6 Na dlaních, ani chodidlech to nemají ani dnes, ale posunulo se to na stehna a zadek plus taková menší rýma, občas polehává, teplota se drží kolem 37-37,5, hlavně ráno a večer. Za jak dlouho to u vás zmizelo? Ty vyrážky má syn od včerejška. Cca před 14 dni jsme s dětmi byli venku v parku i v restauraci a tam nějaké děti seděly…

• Citovat
  • Upravit
64898
27.7.22 10:07
@Anonymní píše:
@Janča6 Na dlaních, ani chodidlech to nemají ani dnes, ale posunulo se to na stehna a zadek plus taková menší rýma, občas polehává, teplota se drží kolem 37-37,5, hlavně ráno a večer. Za jak dlouho to u vás zmizelo? Ty vyrážky má syn od včerejška. Cca před 14 dni jsme s dětmi byli venku v parku i v restauraci a tam nějaké děti seděly…

tak záleží na tom, co to teda je. U té šesté nemoci měl vnuk vyrážku dva dny, ale to už byl bez teplot. Sedmá nemoc prý trvá vyrážka mnohem déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
27.7.22 11:13
@Anonymní píše:

Ta sedma nemoc opravdu nemusi byt na dlanich a chodidlech. Nicmene 14 dni je moc, inkubacni doba sedme nemoci se udava 3 - 6 dni. Jinak vyrazka u ni trva tak tyden, nemelo by se s ni chodit na slunce. Je silne infekcni, ale u nas jsem ji od holek chytla jen ja. Manzel a tchyne ne.

Ty teploty muzou byt zpusobene soubehem virozy a nejake te vyrazkove nemoci. 7mesicni dcera mela sestou nemoc zaroven s virozou. Z virozy mela priserny kasel a z obou dohromady horecku 40,2 st. Ale mela jen zvysene CRP, takze jsem s ni nesla k lekari, vse si vylecila doma.

V dalsich zpravach poslu fotky vyrazky seste a pate nemoci u nasich holek. Nemusi to tak mit vsechny deti. Ale ta vase mi fakt neprijde na sestou, to byva takova jemna krupicka. Ani jedna nemoc holky nesvedila, nebolela. Ostane ani nestovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14651
27.7.22 11:14

Pata nemoc… Takto vyraznou vyrazku mela jen 1,5leta dcera, starsi ji mely mnohem mene vyraznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí