Nemoc v těhotenství, jak léčit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eevcca
14.1.13 11:19

@julia06 Vykašli se na to, toto je jen obyč viroza, nakup si hodně vitamínu, čaje pij hooodně a zalez na min. 3 dny do postele… to že budeš lítat po doktorech a vysedávat v zachřipkované čekárně ti nepomůže, jen zhorší… mudr ti stejně nemůže nic pořádnýho dát a řekne ti to samé co já. A únava, to je v těhu normální, to kdyby si viděla mě, já sem nebyla schopna si dojít ani na záchod…teď je to horší pač mám prcka a druhýho čekám… takže o únavu nemám nouzi… zalehni a uvidíš, že ti bude ok :-)

• Citovat
  • Upravit
417
14.1.13 11:23

Pokud mate priznaky chripky nebo nejake nemoci tak urcite v prvni rade doporucuji jit k obvodnimu lekari, ten muze posoudit co vam vlastne je. Ja byla behem tehotenstvi dvakrat nemocna. V prvnim pripade se to vylecilo klidovym rezimem, cajicky a ovocem. V druhem pripade to byl zanet v krku a tak jsem ze zacatku mela mucosolvan pro deti, paralen a take antibotika duomox. Na rymu neporadim, na tu jsem nikdy nic nepouzivala, jen si vzdy koupim balik kapesniku a po jednom smrkacim dnu kdy mi tece z nosu nonstop uz druhy den je to lepsi. Hlavne klidovy rezim teda musi byt. Tak se drzte a jak rikam vzdycky prvni konzultace s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.1.13 11:26

@eevcca No právě, já právě lítám po zkouškách, všude jsou nachcípanci a jak jsem byla zvyklá že jsem čilá, tak mě tohle porazilo :-)od soboty jsem neschopná.. šlo mi hlavně o malýho, doufám že se tak cítim jenom já a on je v poho :-) ale díky za uklidnění, celou dobu jsem byla bez potíží, tak mě to jako prvorodičku vylekalo :-) tak přeju hodně sil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.1.13 11:27

Jj jak rika eevcca. Je pravda ze ted je dost chripkove obdobi a jeste krome toho jsou i nejake pandemicke chripky, takze by nebylo vhodne v tomto obdobi cekat v cekarne plne nemocnych. Zkus odpocivat, ovoce a caje a uvidis jak ti bude, pokud by se to tak do tri dnu nezlepsilo tak bych radsi zasla k tomu lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.1.13 11:29

Neboj, mimčo je ok, hlavně bys neměla mít teplotu, to by malýmu nemuselo dělat dobře. Dej si paralen a buď doma, teď toho je všude hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.1.13 11:33

Díky holky, uklidnili jste mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.1.13 11:36

Sinupret je to přírodní a mě to nedavno také pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.1.13 11:42

Mě při nachlazení v těhu pomohl Paragrippe jsou to homeopatika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.9.13 05:08

Dobre rano, prosim o radu. Jsem ve 34.tt a celou noc nespim, rozjela se mi priserna ryma a pali me v krku, a pritel ma to neni o moc lip. Muzete mi poradit co takhle v pokrocilem tehotenstvi muzu z leky, jestli je nutne jit hned k lekari a jestli nemoc nemuze nejak ohrozit miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.9.13 06:59

@zdendik mimčo to neohrozí. Zajdi do lékárny, tam Ti poradí, co můžeš. Jinak klasika, čaj s citronem a medem a ležet. K dr nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
25.9.13 07:05

Miminko to neohrozí, z léků to bude horší, nic moc asi nemůžeš. Kloktat mořskou sůl s vodou a pořádně vyležet. Dodávat vitamínky, max. při vyšší teplotě půl paralenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
25.9.13 07:08

@zdendik maximálně paralen a ležet a potit se. Plus čaj s citronem ;)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
25.9.13 08:05

Paralenu normální dávku, k čemu jí bude půlka :roll: V lékarně ti dají max. něco přírodního, tak buď raději doma. Jinak se neboj, moje miminko dostávalo fakt palbu antibiotik celé těhotenství a je zdravá. Rýma mu/jí neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
25.9.13 08:16

Na rymu Pinosol, na krk Septisan, oboji ok pro tehotne..
Me dr povolila o Stopangin, ktery mi zabiral.
Monentalne jsme na tom u nas stejne, taky mam blby pocit kvuli mimi (10tt) a 6m bohuzel rymu taky chytlo, i kdyz nosim rousku :(
At je vsem lip!

• Citovat
  • Upravit
8877
25.9.13 08:21

Doporučuju založit si toto http://www.drmax.cz/…0_nahled.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie