Nemoc v těhotenství, jak léčit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2812
25.9.13 09:11

@Sibyla0 No píšu z vlaštní zkušenosti, když jsem byla těhu a nastydlá, tak mi doktorka dovolila jen půl paralenu a to ještě jen při teplotě. Ale možná co doktor to názor. Jinak myslím, že i Oscillococinum by nemělo uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.9.13 09:16

Jinak tady je třeba hezky popsáno co a kdy můžeš. Myslím opravdu na horečku a bolest. http://www.samoleceni.cz/…nstvi-kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
25.9.13 11:43

No kdyz sem byla naposled v lekarne s achlazenim tak me pani servala ze nic nemuzu, jen postel a caj a pak mi odmitla cokoliv prodat a to sem potrebovala koupit ibalgin pro mamu.. no odesla jsembi bez toho ibalginu, pani byla velmi hodna mila a ochotna takze s nejakou rafou moc nepocitam:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 13:08
@zdendik píše:
Dobre rano, prosim o radu. Jsem ve 34.tt a celou noc nespim, rozjela se mi priserna ryma a pali me v krku, a pritel ma to neni o moc lip. Muzete mi poradit co takhle v pokrocilem tehotenstvi muzu z leky, jestli je nutne jit hned k lekari a jestli nemoc nemuze nejak ohrozit miminko?

Jsem na tom dost podobně :? Takže od rána ležím a piju horkej čaj s citronem a medem. Do nosu mám z lékárny spray Quixx a 3× denně piju „čaj při nachlazení pro těhotné“ z prodejny léčivých rostlin :palec:
Přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.12.13 14:53

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s nemocí hned po KET. Když jsem šla na KET ráno, cítila jsem rýmu – lekla se a myslela si, že je to jen nachlazení, ale včerejšek jsem se sotva pohnula a byla ráda, že jsem ráda. Měla jsem i teplotu… 8o Budu ráda, když mi kdokoli napíše svou zkušenost… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
19.1.15 10:42

Ahoj všem:)
jsem těhotná 16týden a od konce prosince mám rýmu, dneska v noci jsem se vzbudila s bolestí při polknutí, mám rýmu, bolavé ucho a jsem unavená. Doktorka mi řekla prieznitz, nestudenou ani nehorkou tekutinu, kloktat vincentku… máte nějak další rady?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
19.1.15 11:32

Septisan na cucani, oscilo, imunoglukan, vitaminy, pri ryme do nosu vincentku, ja strikala i detsky kapky, bez toho jsem spat proste nemohla.

• Citovat
  • Upravit
239
19.1.15 11:56

Já jsem si koupila tu mořskou sůl do nosu (quixx) moc děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
31.10.16 21:11

Ahoj :mavam:
Chtěla bych se zeptat pomohl v těhotenctví někomu Septilen? Po jaké době užívání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.12.19 11:34
@Vejinka píše:
ahojky,jsem 30 týden. a v pondělí sem přestala mluvit a bolel mi krk trvalo to do středy v jedné lékarne mi na to nic nedoporucila a v druhé aspon vincentku pastilky a obvodní mudr. říkala jen obklady na krk… ted už můžu mluvit ale mám suchý kašel v noci nemůžu spat,tak se chci zeptat zda je něco pro těhu nějaké kapky na kašel v lékárně mi nic nedoporučila tak si říkám jestli to není lékárnou jelikož u ztrátu hlasu mi taky nic nedoporučila… k mudr. obvodní se mi ani nechce protože vím jak to skončí stejnými řeči obklady a že by nerada volila metodu léčby kapkama atd. je vůbec něco pro těhotné na kašel i rýmu? :nevim:

Ahoj jsem 21.tyden mám kašel a rýmu a v lékárně mi dali mořskou vodu a stop kašel zkus třeba pomůže 🙂 taky se mi nechce k doktorce protože mi stejně nemůže nic předepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí