Nemocenská a výpověď

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
23.1.18 19:32

Nemocenská a výpověď

Dobrý den maminky,

našla jsem si krásnou práci která mě bavila, ale bohužel je přes agenturu,
po měsíci práce jsem si ale zlomila nešťastně nohu, takže jsem skončila na nemocenské. (ještě ve zkušební době)

Z agentury mi před týdnem oznámili, že mě po skončení neschopenky již nebudou chtít zaměstnávat tak ať podám výpověď :nevim: :nevim:… Bombardují mě s tím každý den, takže pod nátlakem nejspíše tu výpověď dám. :zed:

Ale co s nemocenskou? Musím si jí zrušit nebo mi poběží dál? Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ZuzaMi
23.1.18 19:35

S nemocenskou bohužel neporadím, ale já bych sama rozhodně výpověď nedávala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28
23.1.18 19:38

Já už jsem z toho na prášky, jelikož mi volají opravdu každý den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
23.1.18 19:40

Vykasli se na ne a klidne jim neber telefon s tim, ze potrebujes klidovy rezim. Vypoved sama bych nedavala, pak nemas na nic narok - treba davky od pracaku, to urcite nedelej.

@Migulka píše:
Já už jsem z toho na prášky, jelikož mi volají opravdu každý den. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
23.1.18 19:41
@Plavuše píše:
Vykasli se na ne a klidne jim neber telefon s tim, ze potrebujes klidovy rezim. Vypoved sama bych nedavala, pak nemas na nic narok - treba davky od pracaku, to urcite nedelej.

souhlas!

• Citovat
  • Upravit
36556
23.1.18 19:44

@Migulka Když několikrát klidně odmítneš, tak to vzdají. :nevim:
Vždycky jim klidně řekni: Po skončení neschopenky mne již nebudete VY chtít zaměstnávat? Proto mi VY dejte výpověď… :nevim:

tys nic neudělala, zlomenou ruku nenafixluješ, tak jaký pak copak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.1.18 19:46

Děkuji vám dámy, to víte já jsem takové trdlo.. Já se na všechno vždycky nechám překecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.1.18 19:58
@Migulka píše:
Děkuji vám dámy, to víte já jsem takové trdlo.. Já se na všechno vždycky nechám překecat.

Mysli na sebe. Vypoved v zadnym pripade sama nedavej, normalne jim rekni, ze ty vypoved davat nechces. Pak mozna budou zkouset dohodu, ale to si dobre promysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat