Nemocenská - můžu nedojít do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemocenská - můžu nedojít do práce?
Ahoj maminky a čekatelky, snažilky,… Prosím, poslední dobou je mi fakt zle, většinou odpoledne. Když chodím do práce na směny - pracuji jako pokladní v Albertu, je mi prostě hloupé jim zavolat, že zvracím a nedojdu. Jsem ve zkušební době a netroufnu si nepřijít. Doktor má dovolenou a já bych si potřebovala odpočinout, jednodenní volno v křečích mi nepomohlo
Píšu anonymně, neboť nevím, zda se tu nepotuluje někdo z šéfů… Děkuji za pochopení a rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jasně ze tam nemusíš chodit, ale ve zkušební době taky můžeš letět.
A anonym jaksi nevyšel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když má doktor dovolenou, tak je vždy uveden jeho zastupující lékař
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera Já vím, anonym nevyšel, tak jsem pozměnila údaje o své osobě
Nemám tolik příspěvků, abych psala anonymně, to nevadí:) Vím, že mne mohou vyhodit, proto tam den do co den chodím ![]()
@renda81 Zastupující lékař mi předepsal paralen a poslal do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera Tu jsem si prohodila kvůli pohovoru
Kdyby vyšel, bylo by to moc fajn.
Když bych donesla něco z pohotovosti, to by mi uznali? Na celej den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paralen na těhotenské zdravotní problémy? ![]()
Co k tomu říct. jsi těhotná, a těhotenství prožíváme každá jinak. Jedna leze ještě dva dny před TP po horách, druhá lehne současně s pozitivním těhotenským testem. Jiný stav se tomu pro nic za nic neříká. Samozřejmě pokud do práce nepřijdeš bez řádné omluvenky, tak jsi na štíru s hrubým porušením kázně. Musíš vědět sama, do jaké míry je pro tebe důležitější držte si místo v práci, a nebo… být těhotná se vším, co s tím souvisí. Tedy když na to přijde, tak holt těch osm měsíců nohy nahoře na neschopence. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie Právěže těhotná podle testů nejsem. Příznaky mám, ale testy jsou negativní
Takže nevím, čím to je. Každopádně si myslím, že by to by vyřešily třeba dva dny v klidu v posteli. Sem tam mám i teplotu, takže proto mi dal paralen. Je mi hloupé vůči kolegyním nepřijít, nechci, aby měly nepříjemnosti. A práci si samozřejmě udržet chci, pohovor je jedna věc, potvrzení nové práce věc druhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď jsi nemocná a nebo ne. Musíš se nějak překonat. Musíš sama vědět, jestli to zvládneš a nebo ne. Až jim
pokladnu, pošlou tě sami domů. ![]()
- Citovat
- Upravit
Odcházím tedy pracovat
Zkusím se poptat nějaké spřátelené kolegyně, jak situaci vyřešit
Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 Posledně jsem měla průjem a zvracela jsem a oni si mě tam nechali, jen mne s velkou nevolí pouštěli na toaletu
Jako narvala jsem se lékama a šlo to, zážitek fajný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
Paralen na těhotenské zdravotní problémy?
Vždyť nepsala, že je těhotná. Kde to čteš?
Jako je to blbý, ale jseš ve zkušební době. Já bych se nacpala lékama a šla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit