Nemocenská - můžu nedojít do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
5.12.14 12:29

Nemocenská - můžu nedojít do práce?

Ahoj maminky a čekatelky, snažilky,… Prosím, poslední dobou je mi fakt zle, většinou odpoledne. Když chodím do práce na směny - pracuji jako pokladní v Albertu, je mi prostě hloupé jim zavolat, že zvracím a nedojdu. Jsem ve zkušební době a netroufnu si nepřijít. Doktor má dovolenou a já bych si potřebovala odpočinout, jednodenní volno v křečích mi nepomohlo :( Píšu anonymně, neboť nevím, zda se tu nepotuluje někdo z šéfů… Děkuji za pochopení a rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
5.12.14 12:37

Jasně ze tam nemusíš chodit, ale ve zkušební době taky můžeš letět.
A anonym jaksi nevyšel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
5.12.14 12:37

Když má doktor dovolenou, tak je vždy uveden jeho zastupující lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.14 12:41

@zelenaprisera Já vím, anonym nevyšel, tak jsem pozměnila údaje o své osobě :) Nemám tolik příspěvků, abych psala anonymně, to nevadí:) Vím, že mne mohou vyhodit, proto tam den do co den chodím :,(

@renda81 Zastupující lékař mi předepsal paralen a poslal do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
5.12.14 12:46

A prohodit si směnu? Zeptej se, třeba ti vyjdou vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.14 12:48

@zelenaprisera Tu jsem si prohodila kvůli pohovoru :andel: Kdyby vyšel, bylo by to moc fajn.

Když bych donesla něco z pohotovosti, to by mi uznali? Na celej den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.12.14 12:50

Paralen na těhotenské zdravotní problémy? 8o

Co k tomu říct. jsi těhotná, a těhotenství prožíváme každá jinak. Jedna leze ještě dva dny před TP po horách, druhá lehne současně s pozitivním těhotenským testem. Jiný stav se tomu pro nic za nic neříká. Samozřejmě pokud do práce nepřijdeš bez řádné omluvenky, tak jsi na štíru s hrubým porušením kázně. Musíš vědět sama, do jaké míry je pro tebe důležitější držte si místo v práci, a nebo… být těhotná se vším, co s tím souvisí. Tedy když na to přijde, tak holt těch osm měsíců nohy nahoře na neschopence. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.14 12:58

@Emilie Právěže těhotná podle testů nejsem. Příznaky mám, ale testy jsou negativní :( Takže nevím, čím to je. Každopádně si myslím, že by to by vyřešily třeba dva dny v klidu v posteli. Sem tam mám i teplotu, takže proto mi dal paralen. Je mi hloupé vůči kolegyním nepřijít, nechci, aby měly nepříjemnosti. A práci si samozřejmě udržet chci, pohovor je jedna věc, potvrzení nové práce věc druhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
5.12.14 12:59

@dahija paralen? 8o tak to je mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.12.14 13:03

@dahija

Buď jsi nemocná a nebo ne. Musíš se nějak překonat. Musíš sama vědět, jestli to zvládneš a nebo ne. Až jim :poblion: pokladnu, pošlou tě sami domů. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
123
5.12.14 13:04

Odcházím tedy pracovat :)Zkusím se poptat nějaké spřátelené kolegyně, jak situaci vyřešit :) Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.14 13:05

@Kobliha51 Posledně jsem měla průjem a zvracela jsem a oni si mě tam nechali, jen mne s velkou nevolí pouštěli na toaletu :D Jako narvala jsem se lékama a šlo to, zážitek fajný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.12.14 13:16
@Emilie píše:
Paralen na těhotenské zdravotní problémy? 8o

Vždyť nepsala, že je těhotná. Kde to čteš?

Jako je to blbý, ale jseš ve zkušební době. Já bych se nacpala lékama a šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.12.14 13:24

@dahija @PetraJ

upssssss… :oops: :oops: :oops: :oops:

Máte pravdu, milé předsedkyně.

Tak svou moudrou radu beru zpět. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit