Prodej Zepteru, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kdysi dávno - tak 20 let zpět to dělala moje babička. Nevěděla jsem, že to ještě frčí
. Nevím - to nádobí je kvalitní (babička používá stále a vypadá jako nové) a hodně drahé, lidi si to tenkrát brali na splátky
, nevím, jestli to jde teď ještě tak na odbyt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, já
a už nikdy víc
Pokud teda nemáte žaludek uhánět staré lidi a uvrtávat je do nákupu nepotřebných a předražených kravin
Dělala jsem tam 14 dní, a nic jsem si nevydělala - když jsem viděla jak se lákají lidi na to, že něco vyhráli a pak jim hodinu a půl hustí do hlavy, že tento vysavač je absolutní top a dokonce snad i lítá
Ihned jsem odešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maikee píše:
Ano, jáa už nikdy víc
Pokud teda nemáte žaludek uhánět staré lidi a uvrtávat je do nákupu nepotřebných a předražených kravin
![]()
Dělala jsem tam 14 dní, a nic jsem si nevydělala - když jsem viděla jak se lákají lidi na to, že něco vyhráli a pak jim hodinu a půl hustí do hlavy, že tento vysavač je absolutní top a dokonce snad i lítá
Ihned jsem odešla
No, tak přesně tohohle jsem se obávala.
Děkuji za zkušenost. Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s prodejem Zepteru? Dá se na tom něco vydělat? Přemýšlím nad nějakým přivýdělkemPráci po mateřské se mi nějak nedaří sehnat.
Díky za zkušenosti.
Ahoj, my to nádobí máme, protože to dělá přítelova mama, která z toho má teda dost vymytej mozek. Mám zkušenosti s jiným multilevelem a překvapivě i tam mají někteří vymytý mozek
Prostě všude jsou normální i nenormální lidé, to si člověk nevybere. Nicméně multilevelem se vydělat dá a pokud na to má člověk koule a zároveň kliku na „šefa“ tak i dost nadprůměrně.
Bohužel drtivá většina lidí má zkušenosti jako třeba @Maikee (konkrétně " Dělala jsem tam 14 dní, a nic jsem si nevydělala), kdy k tomu sotva čuchli, vědi o tom kulový a pak roztrubují, jak to nefunguje a nevydělá to ani korunu… (nic ve zlym Maikee).
V první řadě je třeba si uvědomit, že tenhle typ výdělku je obchod-byznys, prostě podnikání, žádný zaměstnání. Člověk si vydělá tolik na kolik jeho schopnosti stačí. Proto mi přijde argument „dělala jsem tam 14 dní a nic sem si nevydělala“ směšný nebo spíš k pláči. 14 dní je fakt krátká doba na vybudování byznysu. Každej by chtěl prachy zadarmo.
Nicméně zepter bych v životě nikdy nedělala, protože hrnce nejsou spotřební zboží. Jedno nádobí = jedna rodina. Jestli chce člověk vydělávat tímhle musí oslovovat i cizí lidi. To je hrozná pakárna.
Systém MLM je nastaven a bude nejlíp fungovat na spotřební zboží, které si bude jedna rodina objednávat pořád dokola, ideálně se zaregistruje a bude dělat člověku, který ji zaregistroval DOŽIVOTNÍ obrat, každý měsíc (případně každý čtvrtrok, půlrok, prostě podle potřeby rodiny).
Firmu vybírat podle produktu (na investiční diamanty, hrnce, apod se radsi vyprdnout). Dál taky bacha na to, jakej je u daných firem vstupní balíček. Neměl by být POVINNĚ nad 5000,– to pak smrdí tím, že firma funguje na ukecávání lidí. Vysvětlit člověku, že potřebuje nějaký produkt není těžký, ale zaučit ho pak už jo. Většina firem funguje na ukecávání nováčků.
Dál - nemělo by existovat ve smlouvě nic jako „firma -blabla- si vyhrazuje právo manipulovat s jednotlivými organizacemi“, to v překladu znamená, že když vámi naverbovaný člověk bude za čas lepší než vy - firma vám ho vezme z organizace a vy z něj neuvidíte ani halíř, a nazývají to motivací, vy pak máte motivaci najít dalšího šikovnýho člověka abyste zas měli peníze a potom vám ho zas mohl ivzít
(fakt nechápu, že ji mto někdo žere)..
no a taky by nemělo bejt nic jako „automaticka objednávka“, což je objednávka kterou vám po ukecání nastaví a vám každy mesic bude chodit dane zboží, a když nestihnete prodat? - hromadí se to ve sklepě a pak vznikají pomluvy, že kvuli multilevelu jsem prodělala tolik peněz - dodnes mám jejich zboží za 20 000 ve sklepě.. hm. ale už zapomněli říct, že souhlasili s jeho zasíláním.
No, snad najdeš vhodnou práci… Ted už mne nic nenapadá na co dát bacha. Snad trochu pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ještě bych nedělala MLM na finanční produkt. To taky není spotřební zboží a způsob prodeje je stejný jako u zepteru… pořád nové lidi otravovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine_d - to jen bylo informativní, že za 14 dní jsem nedokázala nic vydělat. Hlavním důvodem, že bych znovu do toho nešla, je to vnucování produktů a styl nabízení. Absolutně nám zakazovali říkat konečnou cenu, museli jsme jim to nabízet ve stylu - zaplatíte jen 36×499 korun apod. Byly to opravdu předražené zbytečnosti, a těch lidí mi bylo ve skutečnosti opravdu líto. To byl hlavní důvod proč už bych do toho nešla. Další má zkušenost, které jsem se věnovala delší dobu ( i jsem absolvovala několik seminářů) byl také multilevel ve společnosti HMI. Věřím, že ten kdo na to má žaludek i pusu si dokáže vydělat, ale tohle pro mě opravdu není a nebude - nedokážu chodit a nabízet a vnucovat nějaké produkty. Tomu jsem se věnovala oproti Zepteru delší dobu a i tak jsem nic nevydělala
A hold člověk když potřebuje okamžitý příjem, když má pravidelné poplatky - tak je pro něj důležité si vydělat po prvním měsíci, jako v normalním zaměstnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maikee
JJ ja se vším cos napsala souhlasím. Ale na nevydělaní si za 14 dní nic spatnyho nevidim.
Jinak mi zepter svymi intrikami taky neni sympaticky a lidem bych taky nemohla takhle kecat ![]()
Nedivím s eto žes to vydržela dělat jen dva tydny.
Ale vetsinou lidi ohledne mlm mluvi ze si nevydelali a pritom nehnuli ani brvou (8 let praxe ![]()
Jinak mlm na zacatek by mel byt pri zamestnani, prave kvuli tomu pravidelnymu prijmu.
A kazdej na to nemam no.
Já v tom sem fakt dlouho. Na začátku mi to šlo dobře, pak mín, do toho prisli nejaky osobni problemy a tak to delam spis narazove (nicmene tatu to dostalo z dost velkych financnich sracek, takze zkusenosti v rodine s dost velkym vydelkem v mlm mam) ale produkty pouzivam a nedokazu se bez nich obejit, protoze ta kvalita je uplne jinde o nekolik levelu vyš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha, podomní prodej předražených hrnců a dalších šuntů už je tak profláknutý, že si ho může koupit už jen úplný blb.Kde chceš brát zákazníky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebrat! byla jsem jen na úvodním „rychloškolení“ biolamp a po opuštění sálu jsem z domu okamžitě sepisovala žádost o zrušení smlouvy (tehdy jako student jsem si chtěla přivydělat brigádou) ale velmi rychle jsem to prokoukla. Stejně tak jako popisuje od nás z emimina kámoška - viz. dokument Šmejdi (cca 15 minut před koncem tam mluví lidi, kteří spolupracovali s zepterem) ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s prodejem Zepteru? Dá se na tom něco vydělat? Přemýšlím nad nějakým přivýdělkem
Práci po mateřské se mi nějak nedaří sehnat.
Díky za zkušenosti.