Maminky na RD a brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maminky na RD a brigáda
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá při RD práci či brigádu?
Jak to zvládáte? Máte na to vůbec čas? (kdy chodíte do práce?)
Mam 16měs dceru a rodičák na 4r a stim se prostě vyžít nedá.
Brigády bych mohla pouze od 18-22h když bych měla hlídání pro dceru. Žiji u rodičů a RP máme obě dvě pro sebe. A práci nebo brigádu nemohu najít
.
Je tady někdo kdo ví o nějakém přivýdělku, třeba hlídání, uklízení? Nevím kam tenhle dotaz zaředit tak snad to tady nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co umíš?
Dá se dělat spousta věcí, když máš čas 4 hodiny denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota zvládnu skoro vše. Dřív jsem dělala jsem servírku a pak v mustang jeans. Domácí práce mě žádný nenapadají. Vyšívání, pletení, atd. to fakt ne. Nemam na to trpělivost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud zvládneš skoro vše, tak můžeš doučovat cizí jazyky přes skype z pohodlí domova, můžeš k někomu dojíždět doučovat.
Můžeš si udělat školení, a dělat účetnictví z domu - ty 4 hodiny denně jsou supr. Pak mě napadá - můžeš jako já dělat třeba z domu SEO, můžeš programovat, dělat grafičku… je toho dost. S korálkama ani jinýma cipovinama jako klikání na reklamy si nevyděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t ahojky, já jsem na tom úplně stejně!
mám také 16 měsíční dceru a rodičák 4roky. Vyžít se s tím opravdu nedá. Já na brigády vždycky nárazově chodím, ale řeknu ti-nic moc. Zrovna z neděle na pondělí jsem šla na noční úklid a pak ještě na prodej do stánku a můžu říct, že to dospávám snad ještě dneska :/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota jazyky na to expert nejsem. S NJ jsem jsem sice prolezla ale nevyužívám ji. @rigousek U nás je albert, chodím tam nakupovat a můžu říct že po zaměstancích dost šlapou. Vedoucí přilítne a seřve tam prodavačku na 3doby a řekne ji at se zbalí a jde domu jestli nemuže stát u infa kvuli kolenu, že prostě sedět nebude. Takovou buzeraci bych nezvládla ![]()
@AdelaHores Jé aspon nejsem sama
, to je mi jasné že to musíš dospávat, právě toho se bojim. Proto bych radši hlídala děti, nebo dělala něco přez pc. Dcera chodí spát krásně v 7h ale někdy ráno spí do 5ti někdy do 7mi. Tak že mazec. Koukam kde se dá, spíš je horší ten čas. Že mohu jenom večery. Obchody zavírají v 8-9 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t
V obchodě to tak bude všude.
Chceš-li vedoucí jakou si přeješ - podnikej.
„Obchody zavírají v 8–9“ - a potom se v nich uklízí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak proc pises, ze zvladnes skoro vsechno? Nejjednodussi je brigada prave v marketu - jak na sehnani, tak na planovani smen (dost jsem jich prosla). Albert zavira ve 22hod., to jde. A slapat po tobe budou jen jak ty sama dovolis. Podminky jsou spatny, nerikam ze ne, ale kazda kacka dobra, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych potřebovala brigádu. Mam 13m a je na me dost zavislej. Takže přemýšlím o nočním doplňování. Ale mam z toho taky strach- kdyz se malej vzbudí a nebo z toho jak to potom zvládnu pres den. Ale nechodila bych určitě každy den- tak 2-3× tydne… Zase na druhou stranu stejně špatně spím a kolikrát jsem unavená, ale neusnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek ano, jsem matka samoživitelka. S otcem teprv řeším zpětně alimenty přez soud
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t Hlídat děti můžeš třeba přes hlidacky.cz (nedělám reklamu, jen doporučuji, že tam i já sama hledala
), ale je spousta portálů, práce přes PC-toho upřímně moc není-klikání na maily bohužel nefunguje a jinak na všechno chtějí specializované vzdělání-nevezmou lidi bez maturity třeba na administrativu. Nevím, teda, jak ty to máš se školou
Já si teď totiž maturitu dodělávám
Možná zkusit nějaký ten úklid, ale teda narovinu-je to taky docela záhul (dítě, domácnost, pak ještě další úklid..). Mně nejvíc vyhovovalo call centrum, tam ty směny šly fakt krásně naplánovat, chodila jsem na čtyřhodinové směny 2-3× týdně a plat jsem měla lehce nad 3000 čistého. Jako sice to zní jako nic moc, ale je to pomalu jak rodičák (já mám 3800,–). A navíc, jsem komunikativní, takže mě to i bavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t to call centrum je fakt dobrý
dají se volit 8ky, 6ky, 4ky a dost často i prostě vyhoví
když se teda kápne na dobrýho supervizora
a někde dávají i stravenky
to hlídání…je to taky docela náročný
každopádně zkus
každá kačka dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek mě to bavilo, protože to tak nějak šlo samo
jen si sedneš, nasadíš sluchátka a pořád opakuješ to samé
za ty peníze (85Kč/hod) v pohodě brigáda
Já si taky dávala životopisy do supermarketů, ale bylo mi řečeno, že směny se prostě nedají plánovat jen tak, aby to vyhovovalo jen mně…že se prostě jednotlivci přizpůsobovat nemůžou-upřímně, už když jsem řekla, že mám dítě, tak bylo vidět, že pohovor vlastně skončil…takže nevím, jak kde, ale u nás mámy na RD ni neberou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit