Maminky na RD a brigáda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4256
3.12.14 12:10

Maminky na RD a brigáda

Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá při RD práci či brigádu?
Jak to zvládáte? Máte na to vůbec čas? (kdy chodíte do práce?)

Mam 16měs dceru a rodičák na 4r a stim se prostě vyžít nedá.
Brigády bych mohla pouze od 18-22h když bych měla hlídání pro dceru. Žiji u rodičů a RP máme obě dvě pro sebe. A práci nebo brigádu nemohu najít :zed:.
Je tady někdo kdo ví o nějakém přivýdělku, třeba hlídání, uklízení? Nevím kam tenhle dotaz zaředit tak snad to tady nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
3.12.14 12:26

A co umíš?
Dá se dělat spousta věcí, když máš čas 4 hodiny denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.12.14 12:32

@Blekota zvládnu skoro vše. Dřív jsem dělala jsem servírku a pak v mustang jeans. Domácí práce mě žádný nenapadají. Vyšívání, pletení, atd. to fakt ne. Nemam na to trpělivost :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.12.14 12:35

Tak pokud zvládneš skoro vše, tak můžeš doučovat cizí jazyky přes skype z pohodlí domova, můžeš k někomu dojíždět doučovat.
Můžeš si udělat školení, a dělat účetnictví z domu - ty 4 hodiny denně jsou supr. Pak mě napadá - můžeš jako já dělat třeba z domu SEO, můžeš programovat, dělat grafičku… je toho dost. S korálkama ani jinýma cipovinama jako klikání na reklamy si nevyděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 12:45

@novakova.t ahojky, já jsem na tom úplně stejně! :) mám také 16 měsíční dceru a rodičák 4roky. Vyžít se s tím opravdu nedá. Já na brigády vždycky nárazově chodím, ale řeknu ti-nic moc. Zrovna z neděle na pondělí jsem šla na noční úklid a pak ještě na prodej do stánku a můžu říct, že to dospávám snad ještě dneska :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.12.14 12:57

@Blekota jazyky na to expert nejsem. S NJ jsem jsem sice prolezla ale nevyužívám ji. @rigousek U nás je albert, chodím tam nakupovat a můžu říct že po zaměstancích dost šlapou. Vedoucí přilítne a seřve tam prodavačku na 3doby a řekne ji at se zbalí a jde domu jestli nemuže stát u infa kvuli kolenu, že prostě sedět nebude. Takovou buzeraci bych nezvládla :-(
@AdelaHores Jé aspon nejsem sama :hug:, to je mi jasné že to musíš dospávat, právě toho se bojim. Proto bych radši hlídala děti, nebo dělala něco přez pc. Dcera chodí spát krásně v 7h ale někdy ráno spí do 5ti někdy do 7mi. Tak že mazec. Koukam kde se dá, spíš je horší ten čas. Že mohu jenom večery. Obchody zavírají v 8-9 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.12.14 13:02

@novakova.t
V obchodě to tak bude všude.
Chceš-li vedoucí jakou si přeješ - podnikej.

„Obchody zavírají v 8–9“ - a potom se v nich uklízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.12.14 13:10

Tak proc pises, ze zvladnes skoro vsechno? Nejjednodussi je brigada prave v marketu - jak na sehnani, tak na planovani smen (dost jsem jich prosla). Albert zavira ve 22hod., to jde. A slapat po tobe budou jen jak ty sama dovolis. Podminky jsou spatny, nerikam ze ne, ale kazda kacka dobra, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
3.12.14 13:13

Taky bych potřebovala brigádu. Mam 13m a je na me dost zavislej. Takže přemýšlím o nočním doplňování. Ale mam z toho taky strach- kdyz se malej vzbudí a nebo z toho jak to potom zvládnu pres den. Ale nechodila bych určitě každy den- tak 2-3× tydne… Zase na druhou stranu stejně špatně spím a kolikrát jsem unavená, ale neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.12.14 13:54

@rigousek ano, jsem matka samoživitelka. S otcem teprv řeším zpětně alimenty přez soud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 16:46

@novakova.t Hlídat děti můžeš třeba přes hlidacky.cz (nedělám reklamu, jen doporučuji, že tam i já sama hledala :) ), ale je spousta portálů, práce přes PC-toho upřímně moc není-klikání na maily bohužel nefunguje a jinak na všechno chtějí specializované vzdělání-nevezmou lidi bez maturity třeba na administrativu. Nevím, teda, jak ty to máš se školou :) Já si teď totiž maturitu dodělávám :) Možná zkusit nějaký ten úklid, ale teda narovinu-je to taky docela záhul (dítě, domácnost, pak ještě další úklid..). Mně nejvíc vyhovovalo call centrum, tam ty směny šly fakt krásně naplánovat, chodila jsem na čtyřhodinové směny 2-3× týdně a plat jsem měla lehce nad 3000 čistého. Jako sice to zní jako nic moc, ale je to pomalu jak rodičák (já mám 3800,–). A navíc, jsem komunikativní, takže mě to i bavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.12.14 16:48

@AdelaHores díky :) zkusim to hlídání nebo call centrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 16:54

@novakova.t to call centrum je fakt dobrý :) dají se volit 8ky, 6ky, 4ky a dost často i prostě vyhoví :) když se teda kápne na dobrýho supervizora :) a někde dávají i stravenky :) to hlídání…je to taky docela náročný :) každopádně zkus :) každá kačka dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.12.14 17:32

No já se divím, že call centrum jo, ale supermarket ne-e. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.12.14 18:30

@rigousek mě to bavilo, protože to tak nějak šlo samo :) jen si sedneš, nasadíš sluchátka a pořád opakuješ to samé :) za ty peníze (85Kč/hod) v pohodě brigáda :) Já si taky dávala životopisy do supermarketů, ale bylo mi řečeno, že směny se prostě nedají plánovat jen tak, aby to vyhovovalo jen mně…že se prostě jednotlivci přizpůsobovat nemůžou-upřímně, už když jsem řekla, že mám dítě, tak bylo vidět, že pohovor vlastně skončil…takže nevím, jak kde, ale u nás mámy na RD ni neberou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat