Nemocenská, zkušebka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemocenská, zkušebka
Dobrý den, chci se poradit, protože tomu moc nerozumím.. zkušební doba mi konci 6. prosince a musím jít na nemocenskou kvůli zdravotním problémům kdybych na nemocenskou šla od 1. prosince na internetu jsem četla ze prvních 14 dní mě propustit nemůžou je to ochranná lhůta az dojde těch 14 dní tak už budu mít po zkušební době, takže se zkušební doba prodlužovat nebude? Nebo jít na nemocenskou proste až od 7. prosince? Nebo i tak se zkušební doba bude prodlužovat a muzou mě propustit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud máš zdravotní problémy, tak jdi na neschopenku hned. Pokud jsou ty zdravotní problémy plánované, tak doporučuji, aby se obevily až toho 7. prosince.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Pokud máš zdravotní problémy, tak jdi na neschopenku hned. Pokud jsou ty zdravotní problémy plánované, tak doporučuji, aby se obevily až toho 7. prosince.
Je těhotná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol51 píše:
Dobrý den, chci se poradit, protože tomu moc nerozumím.. zkušební doba mi konci 6. prosince a musím jít na nemocenskou kvůli zdravotním problémům kdybych na nemocenskou šla od 1. prosince na internetu jsem četla ze prvních 14 dní mě propustit nemůžou je to ochranná lhůta az dojde těch 14 dní tak už budu mít po zkušební době, takže se zkušební doba prodlužovat nebude? Nebo jít na nemocenskou proste až od 7. prosince? Nebo i tak se zkušební doba bude prodlužovat a muzou mě propustit?
Včera ses ptala prakticky na to samé a dneska už máš zdravotní problémy, že musíš na nemocenskou? Zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikol51 píše:
Jasně musíš na on kvůli zdravotním problémům za mesic. Jako chápu, ze někdo holt rozumem obdaren nebyl, ale z ostatních blbce laskave nedelej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Je těhotná…
No vždyť. Tak buď mám v těhotenství zdravotní problémy, tak jdu na neschopenku hned, abych těhotenství neohrozila. Nebo si můžu plánovat, že neschopenka až za pět týdnů, a pak si nejspíš můžu naplánovat i ty problémy, kvůli kterým tam půjdu.
Ale pokud si pamatuji z minulé diskuze, tak tam jde klasicky o „nevhodné prostředí“, nikoliv o zdravotné problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ptala jsi se už včera takže znova. Zkušební doba se o nemocenskou prodlužuje. Takže pokud na neschopenku „musíš“ jít tak až po zkušebce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit