ZOP policie - telocvik

Anonymní
31.10.23 05:53

ZOP policie - telocvik

Ahoj! Má někdo za sebou ZOP a pracuje u policie? Jaký jste měli v průběhu kurz telocvik? Dá se stíhat i posilovna? Co jízdy služebním autem či sebeobrana. Bylo to pro vás zajímavé a přínosné? Díky!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.10.23 07:04

Nerozumím tvému dotazu. Proč by se kvůli tělocviku nedala stíhat posilovna? Vždyť je to pár hodin sebeobrany týdně, nespíš tam, pak máš normálně dopravku, cizinu, právo, střelby, od každého něco. Služební auto na ZOP si tedy nepamatuji :lol:, ale jakmile se dostaneš do provozu, najezdíš se až až. Jestli to bylo přínosné a zajímavé? Tak určitě, rok v Holešově, místní hospody, zámeček, fajn spolužáci. Výuka tedy až na dopravku zajímavá nebyla, a ta jen díky pplk. Heryánovi, ten byl narozdíl od jiných učitelů, kteří se tam přišli zašít (JUDr. Klapal), vždy připravený a výuku měl kvalitní. Jinak ztráta času.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 07:20

Ptám se, protože tam budu přes týden na intru, nevím od do je výuka. Jak je to časové náročné apod. Proto ten dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 07:20

Jen mě zajímalo, co se tam dela - tabata apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.23 07:29

My jsme měli VŠ ZOP v Holešově, obvykle týden v práci, týden tam, jak kdy. Výuka plus mínus kopírovala běžnou pracovní dobu 7-15, pak osobní volno, takže jít si zaběhat, někdo posilovna, většina trávila večery na Pumpě. V tomto ohledu to bylo dobré, takové prodloužené mládí. Spousta času na sebe. A pak v práci spousta čekajících věcí na vyřízení. Na ZOP jsem už byla v 6. TT (potřebovali někoho na dokumentačku, tak proto), a to bylo vždycky krutý, se vrátit, plný foch pošty, spisů…

Jsi si jist(á), že tuhle práci chceš dělat? Je to fakt velmi nedoceněné. Obdivuju ty kluky (a holky) na ulici, co všechno dnes musí zvládat. Jsou mnohem lépe ceněná zaměstnání. Před policajty na ulici klobouk dolů!

• Citovat
  • Upravit
1
27.3.24 13:14

Byly ZOP těžké? Teď trénuji na fyzické testy, ale někde jsem četla, že se dělají náročné běhy, 15 km se zátěží, atd… Tak tedy nevím, jestli do toho vůbec jít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat