Nemocenská + PPM = nevím, co teď s tím!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemocenská+PPM=nevím co teď s tím-akutní
Ahoj.Mám takový dost problém.Jsem na nemocenské.Myslela jsem,že nemám nárok na PPM,tak mi na sociálce paní řekla,že ten papír od Dr. (žádost o PPM) mám odevzdat na sociálku až po porodu.Jenže po měsíci co jsem pro jistotu obvolávala všechno možný,abych se ujistila o nároku PPM ,jsem se dnes dozvěděla,že podmínky pro PPM splňuji.Jenže já nevím teď co stím.Žádost od dr. na PPM má vypsanou k datu 20.12,ale mě stále běží nemocenská!Když tu žádost teď dám zaměstnavateli,tak se mi bude krýt PPM s nemocenskou,což samozřejmně nejde.Může mi dr. tu žádost napsat k jinému datu?Že by se třeba dnes ukončila nemocenská a od zítra začala mateřská?(mám 3 týdny do termínu porodu)-mám teď z toho takový nervy,že bude průšvih jako hrom
.A já vůbec nevím co si teď počít.Poraďte prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
neboj žádnej průšvih to nebude ,prostě ukonči nemocenskou a navaž PMM .Já jsem se hlásila na PMM až týden po porodu do té doby jsem měla nemocenskou -a vůbec nikdo to něřešil .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uff.tak jsem se konečně dovolala kam jsem potřebovala a dr. mi to má na žádosti přepsat na pozdější datum nebo vyhotovit jinou žádost.Stejně jsem koukala a do žádosti mi termín porodu napsal na únor 2010 místo 2011
.Tak to už jsem skoro rok mamina
a ani to nevím.děkuji moc za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte..já nevím jestli mám nárok na ppm ale chci si o ni požádat..ted jsem na nemocenské. mužu si požádat o ppm a kdyby mi zjistili že nárok nemám tak zustat na nemocenské a protáhnout jí 6týdnu po porodu v souvislosti s porodem? díky za odpoved;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit