Mateřská dnes
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mateřská dnes
ahoj holky,
vždy mě chodí mateřská 5 prac.den v měsíci, což je nejpozději 7.den. Dnes je ale 10.a nic mi nedošlo. Kam sio mám zavolat, v čem je problém? Dnes mě mají odcházet trvalé příkazy a takhle se dostanu akorát do problému, o to víc, že žádáme o hypotéku a jestli někde budu jako neplatič…
Díky za rychlé rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslim, ze zdrzeni je kvuli novemu roku.
Mne taky chodila vzdy hned na zacatku mesice a tentokrat dorazila dnes.
Zkus tam zavolat. Ale jestli zadali platbu v patek, tak muze dojit treba az ve stredu - ono to nekdy trva, pokud to neni v ramci jedne banky.
Jinak teda neporadim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslím, že je mateřská zpožděná kvůli přechodu ze starého roku do nového. Mě chodí platba šestý den v měsíci a tentokrát byla připsaná na účet až dnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a kam se volá? Jsem brno-venkov… A mě chodí platba právě ráno, proto mě vyděsilo, že ani dnes nic… Chodívá kolem 5h ranní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to možná později poslali, ale ze zákona už nesmí převod mezi bankami trvat déle než 24 hodin.
- Citovat
- Upravit
Bydlím v Praze a mateřská chodí každý měsíc 11., když to vyjde na sobotu tak až v pondělí 13, takže tak:-)
- Citovat
- Upravit
Ahoj jsem z Brna ( města) a rodičák už mi došel, ale taky později. Chodí 5. a došel 8.1.2011, tedy o víkendu jsem měla smsku. Já myslím, že tento týden musí dojít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me dosel uz v patek jsem brno mesto.Ale je pravda ze kamoska to tam mela vzdycky driv jak ja.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky dorazila až dnes i když chodívá dřív..Koukni se ještě jednou.Já koukla ráno, furt nic,pak jsem koukla za hodinku a půl už jsem ji měla na účtě
- Citovat
- Upravit
majinka69 píše:
ahoj holky,
vždy mě chodí mateřská 5 prac.den v měsíci, což je nejpozději 7.den. Dnes je ale 10.a nic mi nedošlo. Kam sio mám zavolat, v čem je problém? Dnes mě mají odcházet trvalé příkazy a takhle se dostanu akorát do problému, o to víc, že žádáme o hypotéku a jestli někde budu jako neplatič…
Díky za rychlé rady
mě chidí vždy 5 a taky mi přišla až dneska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOlky,
tak pořád nic
Ach jo
a zrovna tento měsíc, to je jak naschvál… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci moralizovat.Ale jak chcete zvladnout hyposku kdyz uz ted cekas na materskou??
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KATTKKA: máš pravdu, nemoralizuj, připomínáš mi všechny ty milé tchýně a chytré řeči o to „nechci radit, ale…“ tak buď nechceš, tak mlč, nebo chceš a pak tě lituju, že máš natolik nudný život, že se musíš zaobírat moralizováním druhých
Nevím, jak to zvládneme… neporadíš nám? prosíííííííííím
kapku by ses hodila do zde založené diskuze o takových, jaká jsi ty. POkud nechceš radit, ale poučovat, nechápu, proč píšeš. Nemáš kapku problém? Omlouvám se všem slušným maminkám tady, že tohle musí číst, ale opravdu… takových lidí, jako je KATTKKA,… škoda slov. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
majinka69 píše:
KATTKKA: máš pravdu, nemoralizuj, připomínáš mi všechny ty milé tchýně a chytré řeči o to „nechci radit, ale…“ tak buď nechceš, tak mlč, nebo chceš a pak tě lituju, že máš natolik nudný život, že se musíš zaobírat moralizováním druhýchNevím, jak to zvládneme… neporadíš nám? prosíííííííííím
![]()
![]()
kapku by ses hodila do zde založené diskuze o takových, jaká jsi ty. POkud nechceš radit, ale poučovat, nechápu, proč píšeš. Nemáš kapku problém? Omlouvám se všem slušným maminkám tady, že tohle musí číst, ale opravdu… takových lidí, jako je KATTKKA,… škoda slov.
ale ona ti nenapsala nic škaredýho
íšou se ady mnohem hoooooorší věci
jen ti chtěla třeba něco anznačit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
majinka69 píše:
KATTKKA: máš pravdu, nemoralizuj, připomínáš mi všechny ty milé tchýně a chytré řeči o to „nechci radit, ale…“ tak buď nechceš, tak mlč, nebo chceš a pak tě lituju, že máš natolik nudný život, že se musíš zaobírat moralizováním druhýchNevím, jak to zvládneme… neporadíš nám? prosíííííííííím
![]()
![]()
kapku by ses hodila do zde založené diskuze o takových, jaká jsi ty. POkud nechceš radit, ale poučovat, nechápu, proč píšeš. Nemáš kapku problém? Omlouvám se všem slušným maminkám tady, že tohle musí číst, ale opravdu… takových lidí, jako je KATTKKA,… škoda slov.
Ja se te slusne zeptala.Pac me to zajima
.A odpovedela jsem ti i na tvuj dotaz.A nudny zivot nemam.
Jen me zaujalo ze jsi napsala ze chcete brat hypoteku a pak nahanis materskou protoze ti maji odejit trvale prikazy.Tak me to vrta v hlave.Takze nemusis hned utocit a a to ze nechci moralizovat jsem napsala z toho duvodu abys sis nemyslela ze jdu na tebe nejak utocit.
.takze jsis to mohla odpustit.jenom me to zajimalo.Nic jineho zatim nebylo.A nemyslim si ze jsem jedina koho to zaujalo z tech co to cetli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit