Mateřská dnes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
11.1.11 08:01

MABIT: vím, že nenapsala nic hnusnýho, ale já to prostě nechápu, proč se lidi pletou do věcí, když nechtějí poradit. A vím, že tady píšou i horší, ale já jsu taková, když se mě něco nelíbí, řeknu to hned,víš? tak se nezlob, že jsi to musela číst :-(
KATTKKA: sice ti do toho není vůbec nic, ale budiž… Hypošku bude splácet manžel ze svého platu, já z mateřské těžko! Ale to nic nemění na tom, že platby, co mi mají odcházet, se musí zaplatit. A ano, pokud mi odchází měsíčně platby,spoření malýmu, inkaso, nakupuju plínky a jídlo pro domácnost… tak ano, s mateřskou vyjdu šul nul měsíčně. Proto teď naháním mateřskou, abych nezatěžovala manžela mýma platbama. A to, že to zaujalo víc lidí… podle mě každéj rozumnéj člověk, co to četl, prostě odpověděl, protože to jistě taky zažil a hlavně je asi DOST logický, že kdyby jsme neměli na splácení hypošky, tak nám ju nedají,nemyslíš? Ach jo… :lol: Tak snad už ti to v hlavičce nevrtá a můžeš hledat další témata :mavam: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.1.11 08:24
majinka69 píše:
MABIT: vím, že nenapsala nic hnusnýho, ale já to prostě nechápu, proč se lidi pletou do věcí, když nechtějí poradit. A vím, že tady píšou i horší, ale já jsu taková, když se mě něco nelíbí, řeknu to hned,víš? tak se nezlob, že jsi to musela číst :-(
KATTKKA: sice ti do toho není vůbec nic, ale budiž… Hypošku bude splácet manžel ze svého platu, já z mateřské těžko! Ale to nic nemění na tom, že platby, co mi mají odcházet, se musí zaplatit. A ano, pokud mi odchází měsíčně platby,spoření malýmu, inkaso, nakupuju plínky a jídlo pro domácnost… tak ano, s mateřskou vyjdu šul nul měsíčně. Proto teď naháním mateřskou, abych nezatěžovala manžela mýma platbama. A to, že to zaujalo víc lidí… podle mě každéj rozumnéj člověk, co to četl, prostě odpověděl, protože to jistě taky zažil a hlavně je asi DOST logický, že kdyby jsme neměli na splácení hypošky, tak nám ju nedají,nemyslíš? Ach jo… :lol: Tak snad už ti to v hlavičce nevrtá a můžeš hledat další témata :mavam: papa

Dekuju za odpoved.A priste neutoc hned :-? .Slusne jsem se zeptala vzhledem k tomu ze mame hypoteku.
Vis ono je hodne lidi kteri to splaceji jen tak tak a dle jejich kriterii MAJI NA SPLACENI.Ale v okamziku nemoci,nezamestnanosti jsou v haji......A nerikam ze to je zrovna Vas pripad.Tak se necerti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat