Poprvé úřad práce (co s sebou?)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Bude tam muset vyplnit papiry co se tyka info o bydleni, dalsich osob v domacnosti, a plateb najmu a poplatku atd atd.
A z dokladu sebou OP, a doklad o prerusenem studiu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na pracáku v 16 letech taky kvůli přerušenému roku a klasicky jsem s sebou měla doklad o přerušení (nebo ukončení) studia, vysvědčení ze základky ne - to nikoho tenkrát nezajímalo a OP. Vyplní se žádosti a tím to končí. Jako mladistvou si mě tam zvali myslím jednou za 3 měsíce a podporu v nezaměstnanosti jsem samozřejmě nedostávala, neměla jsem nic odpracovaného ani hotový jeden školní rok na střední škole (přerušovala jsem v prváku v pololetí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Informoval bych se taky na zdravotní pojišťovně a správě sociálního zabezpečení, jestli je potřeba to hlásit i u nich. Klasicky nezaměstnaní to udělat musejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
prosím o radu, neteř zabalila střední školu (snad jen rok odklad) a musí teda na pracák, co si sebou všechno má nychastat? Ať tam nemusíme jít na vícekrát, školu má dodělanou tím pádem jen základní což nevím jestli si má brát vysvědčení z devítky nebo to je jim jasné a jestli potřebuje třeba nějaké papíry že bydlí v bytě s mámou a mohla by se podílet na platbách, kdyby jí na úřadě chtěli dát nějakou tu korunu a počítali to i podle toho.
Půjde tam vlastně úplně poprvé, doteď byla student.
Díky všem.