Nemocnice X ordinace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kr.bez tak pro těhotenství samozřejmě stomatologická klinika, nic těžkého netaháš, neděláš v noci ani o víkendu, nikdo tam neumírá, nikdo na tebe nekřičí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Šla bych do nemocnice, máš tam větší frmol, získáš víc zkušeností, navíc tam za tebe najdou rychleji zástup kdybys musela na nemocenskou třeba. Ale zas to jsou různé obory, záleží co tě víc baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych na kliniku. I do budoucna kvůli pracovní době, až bude dítě ve školce apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
@kr.bez tak pro těhotenství samozřejmě stomatologická klinika, nic těžkého netaháš, neděláš v noci ani o víkendu, nikdo tam neumírá, nikdo na tebe nekřičí
ale zase tam může pracovat s rentgenem, to by pro případné těhotenství nebylo úplně ok. A nebo patlat amalgám. I když záleží na ordinaci, ne všude je rtg přímo v ordinaci a v amalgámem se už asi tolik nepracuje.
@kr.bez pokud neplánuješ otěhotnět hned, tak bych volila to co Tě bude víc bavit, případně kde budeš mít víc peněz. Myslím, že na lůžkách mají sestry víc než v ambulancích, za noční a víkendy jsou příplatky. Ale samozřejmě záleží na pracovišti. Já jsem doktorka a začínala jsem na oddělení, vyhovovalo mi, že tam byl větší kolektiv jak lékařů tak sester. Po mateřské jsem odešla do ambulance a jsem spokojená, nemusím sloužit, lepší pracovní doba. Ale v době kdy jsem jako mladá nastupovala a neměla děti jsem byla ráda za větší kolektiv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ortopedie zní hezky, ale je to dřina. Není to jen prevazovani a léky, ale spousta starých lidí se zlomený krckem… Co je ti bližší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji jít na JIP nebo ARO a vydržet tam 2roky. Da Ti to zkušenost a přehled. A pak si můžeš vybrat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lioness34
Tak to je svatá pravda. Já jsem takhle prošla také až na záchranku. A dalo mi to nepřeberné množství zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych šla do nemocnice. Já začínala na JIP, byla to dřina, ale nelituji… na ambulanci pak můžeš prakticky vždycky, ale ideální dobu pro získávání zkušeností máš teď, coby bezdětná. Držím palečky, ať se dobře rozhodneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za názory, jste hodné. Nakonec to dopadlo, tak že budu nastupovat do nemocnice na popáleninové oddělení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit