Nemocný o svátcích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2977
23.12.25 02:35

Nemocný o svátcích

Pojďme se podpořit kde to/ kdo marodí a nevypadá to, že to klapne do ok stavu. :kytka:
Všem přejeme hlavně zdraví :kytka: ;)
A pokud možno aspoň trochu příjemného prožití, pokud lze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17215
23.12.25 06:58

Já se hlásím, klempiruju už dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
23.12.25 07:06

Téma pro mě, bohužel :-(
Děti vykurýrovaný, manžel ok a já jsem včera padla. Nos čistý, ale všechno mi to teče vzadu do krku. Strašná bolest, nemůžu ani mluvit, nálada na nule a tolik práce přede mnou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
23.12.25 07:53

@Snopy123 dcera odmarodila loňské Vánoce s uchem, 23.12. první pohotovost, pak 25.12. další kde už ji ucho pichali, před Silvestrem kontrola a pak ještě v lednu :roll: chudinka si vytrpěla.
Já měla před 3 lety asi na vánoce šílený covid bez chuti a čichu, tak to bylo peklo :roll:
Ať jsi brzy fit :kytka: zalézt pod deku k pohádkám, čaj a bude trochu fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
23.12.25 07:59
@Lojzísek píše: Více

Práce? Proč? Tak snad to zařídí děti a manžel ne? Zbytek holt nebude. Některý jste fakt nemocný, ale na hlavu. Radši chcípnout, než aby náhodou něco nebylo hotový. Na svou ženu musím být opravdu hnusný aby nemocná zalezla do postele a v ní zůstala a nevylejzala pořád něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.25 08:15
@Cenarius píše: Více

radsi chcipnout nez aby muj chlap chodil diskutovat na emimino :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
79821
23.12.25 08:29

@Cenarius Přesně tak. Ležím pátý den, a ještě budu. Vánoce obstarává manžel. Včera nádobí stromek, nakoupil, trochu uklidil kuchyň. Dnes jede s bandou do aquaparku a já na chvíli vylezu a zabalím dárky. To bude vše. Zítra manžel možná umyje podlahy. Určitě udělá chlebíčky. A je hotovo. Večeři buď dostaneme od dětí anebo, pokud budu trochu schopna, na ni pojedeme k synovi. Nemíním se honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
23.12.25 08:31

Já jsem se dneska probudila s šílenou horečkou a bolesti v krku, jedna mandle nateklá jak mandarinka a holka problila celou noc, tak nevím které z nás je hůř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
23.12.25 08:35

Jako obvykle prskáme, kašleme, někomu se z toho chce zvracet, jiný hudrá, že má plný nos, bolí nás hlavičky, je to jedno. :D

• Citovat
  • Upravit
10887
23.12.25 08:38

Hlásím se do klubu..loni nas vsechny skolila chřipka, to bylo šílený, poprve od detstvi jsem mela horecku a nebyla schopna ničeho. Letos uz se pereme 3 týdny s virozou resp deti. Starsi zacal v patek horeckovat, mel od soboty do neděle 40, ktery sly blbe srazet. Byl zdravy týden, mladšímu se to táhne uz pres ty 3 týdny. Střídavě horečky, průjem, kašel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35413
23.12.25 08:45

Přidávám se :mrgreen: Děti kašlou, mě bolí v krku, nějak to zvládneme i s rýmičkou. Už jsme byli na pohotovosti několikrát o vanocích, tak nějaký kašel mě nemůže rozhodit :?
Nepříjemný je, že sestra má miminko, tak nepřijdou a osmdesátiletou babičku budeme muset oddělit k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.25 08:47

Ja mela chripku minuly rok, tyden pred Vanocema, ja OSVC, kdy mam nejvic prace, vsechno jsem zrusila a prolezela cele Vanoce. trvalo mesic se z toho dostat.
Ted uz se 3 nedele placam z nachlaze a s kaslem… ale to uz je skoro pryc.
Jinak ja si vzdycky vzpomenu na tezce nemocneho pribuzneho, v mladem veku, a moje nemoce jsou proti tomu fakt uplne malinky. Ja se z toho dostanu za par tydnu, ta osoba musi bojovat mesice mozma roky… takze jsem fakt rada za muj kasel a chripka.
Vsichni se brzo uzdravte a praci nechte na druhych.

• Citovat
  • Upravit
20858
23.12.25 09:33
@Anonymní píše: Více

Já jsem původně tady začal, abych se něco dozvěděl o miminech, to jsou takoví ti divní malí tvorové, co se najednou objeví o vás doma. A pak už se mě jen líbilo tu kopat do lidí, tak jsem tu zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
23.12.25 09:44
@Anonymní píše: Více

A pak se ženy diví, že jim muž nevěří nemoc. Normální člověk při nemoci leží a léčí se. Pokud při nemoci litá a uklízí, tak mu asi nic moc není. Jste hloupé, že se nemáte rady. Ne chlap, to ženy samy si ubližují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
23.12.25 09:46

Též jsem měla pravou chřipku, předloni. Padla jsem týden před svátky. Týden horečky kolem 39, pak se to začalo lepší, ale do konce ledna jsem byla prostě odvarena. Chřipka je fakt dílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí