Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bellino píše: Více
Vis co? Tak s tím násilníkem zůstaň. Ono tě to doběhne a brzy. Ale aspoň ochraň to dítě, ldyz jsi selhala u sebe. A dvě vysoké školy jsou k prdu, kdyz ti nepomohly se sebevědomím a soběstačností
Nevím proč, ale já ji nevěřim, to přeci nemůže být pravda, kňour kňour, musím obalovat řízky, kňour kňour vytírám, napíši na e mimino jaký jsem chudáček, proč co čeká, měla to být diskuze o nemoci na vánoce a ne o jejím nemocném vztahu
@Kelsey1 píše: Více
Prijde mi to smutný. Strašně
Zrovna dnes jsem viděla video mladý zensky, jak nedělá a nikdy nedělala řízky a salát. Jedno proč. Jestli to neji, nebo je zvyklá jezdit na svátky k rodičům, k rodině nebo u nich to dělá partner. Nakonec je to fuk. A pod tim plno reakci mladých chlapů o lemrach, takovou bych hnal, pak se ženský diví že je nikdo nechce a blablabla slinty. Jako by cena ženy byla jen o tom jestli vaři, uklízi a drži hubu. Ještě jednou opakuji, sami mladi chlápci. Kde se to bere? Kde to vidí? Kdo je tak vychovává? Že by jejich tatíkové?
@Bellino No ale pak se nediv, že chlap o tobě mluví jako o simulantce, když sice naříkáš, ale stejně všechno uděláš.
Když už se nechceš rozvést kvůli sobě, tak kvůli dítěti, aby to nepřevzalo do svých vztahů.
@Anna766 píše: Více
Nebylo to další fake video? To je teď moderní, že se točí videa, kde ze sebe dělají pakoše.
I na takové reklamě se dá totiž vydělat.
@Kelsey1 píše: Více
@Bellino píše: Více
To se nevylučuje. I kdybys jich měla deset, jsi prostě hloupá. Zůstat s chlapem, kterého už policie jednou vykázala z domu, může jen enormně hloupý tvor.
@Anna766 víš kdo je tak vychovává? Ženy jako je tato Beline. Když to děcka vidí doma, jak matka skáče podle táty, a ještě táta matku shazuje a synka v tom podporuje, je to hned. Máme v širší rodině. Ale sranda, ti chlapci si našli moc fajn ženy, a vida je - najednou umí vysavat, uklízet, starat se o děti. Jen se ty holky umí prostě postavit a říct buď budeš normálně fungovat nebo zmiz z mého zivota
no tak ti, co ta videa a vůbec třeba články na Seznamu nebo na fb komentují jsou většinou takoví ubožáci s IQ tykve, jsou to muži, kteří se nemohou najít žádnou ženu, protože jsou nepoužitelní pro život a pro vztah - dva takové znám osobně, to nemůžeš brát za bernou minci, že tihle „komentátoři“ jsou nějaké zdravé jádro společnosti, jsou to opravdu ubožáci, co by za to, kdyby s nimi žena, která nevaří, strávila aspoň jeden den, líbali podlahu
@stinga neberu je jakp jadro společnosti. To naštěstí nejsou. Jak říkám, nen se vzdycky zamyslím o tom jakou prošli výchovou a kde se to v nich bere.
tak jak píšu, osobně znám dva, jeden - otec šikovný pracovitý inteligentní chlap, maminka velmi hezká, hodně líná paní, nevařila, neprala, nežehlila, časem získala ID na psychiatrickou diagnózu, ten, co píše ty kydy je vyučený, chodí do práce a domů, já jsem za mlada chodila s druhým synem, když ten první potřeboval nový nábytek, jeli jsme do Ikey všichni mimo ho - mě připadal trochu autistický, prostě divný,
toho druhého pisálka rodinné zázemí neznám, on je takový jednodušší, ale hodný, moc nezvládal pracovat od- do, tak dělá brigádu u pohřební služby
- ale tyhle kydy píše taky
To si spis myslim, ze resi starsi generace, ta mladsi neznam jedineho, ktery by tohle u holky resil, bud jsou paka oba a ani jeden neumi nic, tamze to resi pres rodice, dostanou do krabicek nebo to neresi vubec a prostě si nekam zajdou, udělají nejakou rychlovku apod. Mam v opaci plno mladych na stazi, toci se nam tam pravidelne a v zivote jsme u mladych nezaznamenala takoveto mysleni.
zřejmě pocit, že jsou důležití, že jejich názor někoho zajímá, že jsou součástí jakési komunity, která s nimi souzní - prostě looser v reálném životě a king ve virtuálním světě
@astoret píše: Více
ti dva, co ty macho názory píšou do diskusí, mají kolem 30 let,
a nepíšou jen macho, prostě jsou to „borečci“ na všechno