Nemůže se nic stát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
16.10.19 13:07
@Martha03 píše:
Můžeš být v klidu, maximálně se ti trošku osype, jinak nic. A nenechávej 4lete dítě o samotě s 3mesicnim.

Celkem rychlost, že? Já bych malý nevěřila tu špičku dudlíku teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
16.10.19 13:07
@Anonymní píše:
@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsíci :think: a předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.

Příkrmy u nekojeného od 4m. Lepší začít zeleninou, přesnidávku pozdějí. Aspon já to tak dělala, já to ale hodně četla a hrotila. Ale jinak se malému nic nestane z toho mini množství. A jinak čajík zatím nepotřebuje když má UM, to potom stačí s příkrmy. Můžeš dát i čistou vodu, jak ti ji bude pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.10.19 13:10

Jéééé, to se nic nestane..

Stejně za chvíli budeš dávat příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.19 13:11
@markytka3 píše:
napsala jsem to, bo se jedna o trapneho trolla, bo snad zadny soudny clovek by toto nenapsal. jako kdyby jej tou presnidavkou nakrmila, ale oliznout dudlik… nebo fakt se na emiminu zacinaji sdruzovat osoby s nevalnym iq? bo anonymni dotazy, co tu v posledni dobe padaji, tomu odpovidaji…

Já nemyslím, že je to troll…paní je v citlivém období a má strach z nových věcí. Já jsem byla třeba taky nervózní z nových věcí u prvního miminka, teď už vím, že zbytečně. Někdo si tím projde, někdo ne. A taky si nemyslím, že je maminka hloupá, možná bych si dovolila tvrdit, že je třeba preinformovana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
16.10.19 13:19

Nic se nestane, ani se nejspíš neosype. I kdyby toho dostala pár lžiček, tak tepelně upravené jahody už jsou v cajku a nejsou o nic větším alergenem než ta rozvařená jablka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.10.19 13:29

No spíš bych si dávala bacha, ať ho neteř nechce třeba chovat nebo dávat do kočárku a nerozbije mu hlavu. Zatímco tu píšeš takový extrémní starosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 13:37

Moc děkuji těm, kteří mi odpověděli normálně 🙂

• Citovat
  • Upravit
6238
16.10.19 13:43
@Anonymní píše:
@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsíci :think: a předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.

Příkrmy od 4 měsíce a čaj třeba fenyklovy od Sunarku ten je od týdne a jsou i čaje od 4 měsíců, takže opravdu taková katastrofa že měl na špičce dudlíku trochu jahodové presnidavky není :) :) :) můj syn v necelých 4 měsících od bývalé tchyně dostal 2 nebo 3 lžičky rozmixovaneho jablka a žije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.19 14:32

@Lilyly moje kamarádka cpe jogurty -pribinacky, puding atd od 3 měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
16.10.19 14:37

@Deňa1995 no ono to dítě asi také přežije, a nejspíš i ve zdraví - ale tak, nedoporučovala bych to k následování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.19 14:40
@stinga píše:
@Deňa1995 no ono to dítě asi také přežije, a nejspíš i ve zdraví - ale tak, nedoporučovala bych to k následování

Taky že má teď cerstve 5 měsíců a 9 kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
16.10.19 14:46

Kolikrát si říkám jestli ti maminy už to nepřehánějí.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
16.10.19 19:21

@korneli no - ten dotaz na výměnu hadru z Číny za 400,–- taky nebyl z nejchytřejších :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.10.19 21:45
@markytka3 píše:
napsala jsem to, bo se jedna o trapneho trolla, bo snad zadny soudny clovek by toto nenapsal. jako kdyby jej tou presnidavkou nakrmila, ale oliznout dudlik… nebo fakt se na emiminu zacinaji sdruzovat osoby s nevalnym iq? bo anonymni dotazy, co tu v posledni dobe padaji, tomu odpovidaji…

Tak pardon, ale ty jsi moc inteligentní odpovědi také nepředvedla, nevím, co se zrovna ty divíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1502
16.10.19 21:52
@Lilyly píše:
Já myslím, že toto nebylo nutné. Je dobře, že maminka má strach o své miminko. Sice to trošku přehání, ale vždy je toto lepší než matky, které se o nic nezajímají a cpou své děti pribinackama a čokoládovou kaši od půl roku.

A co by se takovému dítěti asi stalo? Moje dcera v půl roce už taky jedla kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí