Nemůže se nic stát?

Anonymní
16.10.19 12:46

Nemůže se nic stát?

Ahoj holky prosím vás takový blbý dotaz :zed: mám na hlídání neteř 4 roky a jedla jahodovou přesnídávku, jen jsem si došla na záchod a malá mi pak řekla, že mému broučkovi (skoro 3 měsíce) natřela na špičku dudlaku trošičku přesnídávky, je na um a je to me první miminko tak nevím jestli mám plašit nebo můžu být v klidu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76727
16.10.19 12:49

A z čeho chceš jako plašit? :zed: za měsíc jí přesnídávku budeš dávat normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
16.10.19 12:50

Buď v klidu…Ono těch jahod v tý přesnídávce moc není, aby ses mohla bát třeba alergické reakce, a to pidimnožství, co se vejde na špičku dudlíku, opravdu nebude mít vliv na nic… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 12:51

@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsíci :think: a předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.

• Citovat
  • Upravit
5913

Můžeš být v klidu, maximálně se ti trošku osype, jinak nic. A nenechávej 4lete dítě o samotě s 3mesicnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás takový blbý dotaz :zed: mám na hlídání neteř 4 roky a jedla jahodovou přesnídávku, jen jsem si došla na záchod a malá mi pak řekla, že mému broučkovi (skoro 3 měsíce) natřela na špičku dudlaku trošičku přesnídávky, je na um a je to me první miminko tak nevím jestli mám plašit nebo můžu být v klidu?

ja bych plasila a misto psani na emimino bych jela do nemocnice :zed: :zed: :zed: tve mimi je v ohrozeni zivota!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.10.19 12:52

A čeho se jako bojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
16.10.19 12:53
@Anonymní píše:
@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsíci :think: a předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.

u dětí na UM se na příkrmy najíždí ve 4 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.19 12:56

@stinga aha tak to děkuju za další radu 🙂

• Citovat
  • Upravit
9166
16.10.19 12:59
@Anonymní píše:

Prosimtě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.19 13:00
@markytka3 píše:
ja bych plasila a misto psani na emimino bych jela do nemocnice :zed: :zed: :zed: tve mimi je v ohrozeni zivota!!! :zed: :zed: :zed:

Já myslím, že toto nebylo nutné. Je dobře, že maminka má strach o své miminko. Sice to trošku přehání, ale vždy je toto lepší než matky, které se o nic nezajímají a cpou své děti pribinackama a čokoládovou kaši od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
16.10.19 13:01

Ty kraso, selsky rozum nula. Kam ten svět spěje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.10.19 13:03

A co myslíš, že se asi tak může stát? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.10.19 13:06
@Lilyly píše:
Já myslím, že toto nebylo nutné. Je dobře, že maminka má strach o své miminko. Sice to trošku přehání, ale vždy je toto lepší než matky, které se o nic nezajímají a cpou své děti pribinackama a čokoládovou kaši od půl roku.

napsala jsem to, bo se jedna o trapneho trolla, bo snad zadny soudny clovek by toto nenapsal. jako kdyby jej tou presnidavkou nakrmila, ale oliznout dudlik… nebo fakt se na emiminu zacinaji sdruzovat osoby s nevalnym iq? bo anonymni dotazy, co tu v posledni dobe padaji, tomu odpovidaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.19 13:07

Já si myslím, že maminka má starost, jestli z toho miminko nebude mít alergickou reakci, jahody jsou velkým alergenem. Já ji chápu, sama mám doma potravinové alergiky, kterým naskacou třeba obrovské červené fláky po těle a stěžují si na svědění jazyky a věřte, že to není moc příjemné. Jinak já si myslím, ze se miminku nic nestane. Jak psal již někdo výše. Ono v těch presnidavkach to s tím ovocem není nijak slavné. Navíc to projde tepelnou úpravou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí