Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A z čeho chceš jako plašit?
za měsíc jí přesnídávku budeš dávat normálně
Buď v klidu…Ono těch jahod v tý přesnídávce moc není, aby ses mohla bát třeba alergické reakce, a to pidimnožství, co se vejde na špičku dudlíku, opravdu nebude mít vliv na nic… ![]()
@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsíci
a předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.
Můžeš být v klidu, maximálně se ti trošku osype, jinak nic. A nenechávej 4lete dítě o samotě s 3mesicnim.
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás takový blbý dotazmám na hlídání neteř 4 roky a jedla jahodovou přesnídávku, jen jsem si došla na záchod a malá mi pak řekla, že mému broučkovi (skoro 3 měsíce) natřela na špičku dudlaku trošičku přesnídávky, je na um a je to me první miminko tak nevím jestli mám plašit nebo můžu být v klidu?
ja bych plasila a misto psani na emimino bych jela do nemocnice
tve mimi je v ohrozeni zivota!!!
![]()
@Anonymní píše:
@stinga vážně? Mě každý říká, že příkrmy až v 6 měsícia předevčírem jsem mu chtěla koupit čajík ale byl až od 4 měsíce a lékárnice mi řekla, že vzadnem případě se nesmí, tak mě to trošku vyděsilo.
u dětí na UM se na příkrmy najíždí ve 4 měsících
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás takový blbý dotazmám na hlídání neteř 4 roky a jedla jahodovou přesnídávku, jen jsem si došla na záchod a malá mi pak řekla, že mému broučkovi (skoro 3 měsíce) natřela na špičku dudlaku trošičku přesnídávky, je na um a je to me první miminko tak nevím jestli mám plašit nebo můžu být v klidu?
Prosimtě… ![]()
@markytka3 píše:
ja bych plasila a misto psani na emimino bych jela do nemocnice![]()
![]()
tve mimi je v ohrozeni zivota!!!
![]()
![]()
Já myslím, že toto nebylo nutné. Je dobře, že maminka má strach o své miminko. Sice to trošku přehání, ale vždy je toto lepší než matky, které se o nic nezajímají a cpou své děti pribinackama a čokoládovou kaši od půl roku.
@Lilyly píše:
Já myslím, že toto nebylo nutné. Je dobře, že maminka má strach o své miminko. Sice to trošku přehání, ale vždy je toto lepší než matky, které se o nic nezajímají a cpou své děti pribinackama a čokoládovou kaši od půl roku.
napsala jsem to, bo se jedna o trapneho trolla, bo snad zadny soudny clovek by toto nenapsal. jako kdyby jej tou presnidavkou nakrmila, ale oliznout dudlik… nebo fakt se na emiminu zacinaji sdruzovat osoby s nevalnym iq? bo anonymni dotazy, co tu v posledni dobe padaji, tomu odpovidaji…
Já si myslím, že maminka má starost, jestli z toho miminko nebude mít alergickou reakci, jahody jsou velkým alergenem. Já ji chápu, sama mám doma potravinové alergiky, kterým naskacou třeba obrovské červené fláky po těle a stěžují si na svědění jazyky a věřte, že to není moc příjemné. Jinak já si myslím, ze se miminku nic nestane. Jak psal již někdo výše. Ono v těch presnidavkach to s tím ovocem není nijak slavné. Navíc to projde tepelnou úpravou…
Ahoj holky prosím vás takový blbý dotaz
mám na hlídání neteř 4 roky a jedla jahodovou přesnídávku, jen jsem si došla na záchod a malá mi pak řekla, že mému broučkovi (skoro 3 měsíce) natřela na špičku dudlaku trošičku přesnídávky, je na um a je to me první miminko tak nevím jestli mám plašit nebo můžu být v klidu?