Nemůže se sám vyprázdnit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
1.10.17 17:31

Nemůže se sám vyprázdnit

Ahoj maminky, prosím o radu. Máme dvoutýdenního chlapečka, který je převážně na umělé stravě, protože mám málo mléka a on není schopen se přisát. Ze začátku bylo vše v pořádku, používali jsme nutrilon pro nutra. Na začátku týdne jsme byli nuceni pořídit rourku, protože malý byl úplně zabetonovaný. Vyměnili jsme nutrilon za amilk bifido a snažíme se mu dávat alespoň 100 ml heřmánkového čaje, o kterém nám řekli jak si na něj máme dát pozor, že ředí stolici. No u nás neředí vůbec nic. V pátek jsem si všimla, že skoro celý den nepoprdoval a už byl celý mrzutý, nespavý a měl hysteráky. V sobotu jsme pořídili kapičky babycalm a lactobacílky baby. Zdálo se mi, že po první aplikaci kapiček se zklidnil, pokračovala jsem v nich dnes dopoledne a situace se velice zhoršila. Vůbec neprděl, pořád se kroutil, křičel a nespal. Na řadu opět přišla rourka a tolik vzduchu co z něj vyšlo jsem ještě nezažila při všech rourkováních co jsme provedli. Je možné, že by na něj ty kapky tak špatně působily ikdyž si je většina maminek chválí? A je tu někdo kdo měl podobnou zkušenost s tím, že se jeho miminko nebylo schopno samo vyprázdnit? Sice tlačí, ale stolice je tak tuhá, že není schopen ji bez pomoci sám vytlačit. Děkuji moc za odpověď a za rady, už jsem z téhle situace vyčerpaná a zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
1.10.17 17:36

Vigantol davate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.10.17 17:40

Vigantol jsme začali dávat včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.10.17 17:47

Zkusila bych vysadit, na brisko je to desne peklo, jsou jine alternativy Decka, ktere takovou paseku nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.17 18:35

My meli s dcerkou podobny problem a zabralo vymenit mliko nutrilon za hipp. Po nem nam zacla kajdit krasne a ani jsme uz nemuseli cvicit s nozkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.10.17 19:02

@petlahev a který hipp konkrétně prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
1.10.17 19:07

Vigantol bych vysadila memu chlapeckovi zpusoboval zacpu a boleni briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.17 19:17

Hipp bio combiotic. (Snad se to pise takhle, zrovna se nemuzu kouknout). Je trochu drazsi ale doporucovala nam ho i pediatricka, ze u miminek ma veliky uspech. A prodavaji ho normalne treba i v tescu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.10.17 19:38

@petlahev děkuji moc za info, přesně vím, který myslíte, už jsme ho měli taky v merku. Nedokázala byste ještě říct, za jak dlouho po změně mlíčka jste pozorovala zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.10.17 19:49

Prave docela rychle. Tusim, ze uz druhy den to slo o moc lip. Pak to jen chce u jedne znacky vydrzet a nestridat to mliko moc casto. At je malemu brzo dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
2.10.17 15:21

Dcera je sice kojená, ale prvních 5 týdnů byl děs, sama se prostě nevykadila ani nevyprděla. Baby calm a BioGaia probiotika to ještě zhoršily, to z ní šla po použití rourky jen pěna. Pomohlo vysazení všech doplňků, cvik z Vojtovky na posílení bříška a tejpování. A rektální rourka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí