Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaké jméno se Vám líbí více, zajímá mě názor od cizích, nezaujatých maminek i nemaminek ![]()
Naše prvni vybrané jméno byla Mia, moc se nám líbí a už i tak na miminko nejaky ten patek mluvime, ikdyz se o necem bavime pouzivame toto jmeno.
Ale…
ted se nam začina libit i Nela/Neli, Nelinka.
Akorat (asi to bude znit silene) ale mam takovy pocit ze kdyby jsme dali jine jmeno, tak uz by to bylo pro jinou holcicku nez pro tu v brisku, no snad me nejak chapete
![]()
Nezaujatě říkám, že Mia je děsný, umňoukaný jak pro kočku. A Nelinek je všude bambilion
Omlouvám se předem, ale dle mého soudu dávají Miu ne příliš inteligentní lidé.
Mia mi líbí víc než Nela.. a nevím, proč by Miu dávali míň inteligentní lidi ![]()
Mně se třeba nelíbí ani jedno
co třeba Lea nebo Nina, jestli chcete něco krátkého.
Nechápu, proč mají rodiče tendenci ptat se cizích lidí, jake by dali jméno jejich dítěti, mozek mi to nebere
Nelíbí se mi ani jedno jméno, ale každý máme jiný vkus. Když už, tak Nela. Sousedka má kočku Miu, pro mě je to jméno pro zvíře.
Nedala bych žádné, všechny bych dala zvíratum. Nelinku psa mají sousedi, Mia kočka u moji babicky.
Mia se mi nelíbí, ale taky je teď všude. Nela se mi líbila vždy, ale nedala bych ji, jsou to jména „o ničem“.