Jaké jméno se Vám líbí více?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
26.5.21 19:45

Tyhle jména nemusím… ale po přečtění přijemní je Lara jasná ;) super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 19:47

Laru určitě nechceme kvůli té postavě, prostě se nám to jméno líbí. Lauru dát nemůžu, je už jedna v rodině. Na horory nekoukám (Annabelle), ale samozřejmě to na mě na googlu vykouklo. Děkuji za odpovědi😊

• Citovat
  • Upravit
5593
26.5.21 19:48
@Nickjmeno píše:
Nelíbí se mi ani jedno, ale když už takový výběr, tak nejmíň mi uši trhá Laura :lol:
Anabell je jak z hororu, Jasmína zas jak princezna z pohádky z roku „nekoukej na to“ a Adina je jak jméno pro psa :think:

Ovšem zakladatelka řeší Laru ne Lauru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
26.5.21 19:49
@Anonymní píše:
Holky, poradíte? Rozhodujeme se mezi Anabell, Larou, Jasmínou a Adinou. Zatím u nás vede Anabell. Příjmení je Kroftová. Děkuji za vaše názory.

Nejvíc se mi líbí Jasmína. Adina taky jde. Anabell bych nedala a Laru tam máš doufám jako vtip. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
26.5.21 19:50
@prokr píše:
Ovšem zakladatelka řeší Laru ne Lauru :mrgreen:

To jsem si nevšimla, četla jsem to v rychlosti :lol: v tom případě teď fakt nevim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8893
26.5.21 20:00

Já bych si nevybrala. Asi nejvíc se mi líbí Lara, ale nemůžu přijít na žádnou pěknou zdrobnelinu a spatnw se to vyslovuje. Navíc k příjemní příjemní to fakt blbej vtip. Takže bych z roho výběru dala asi Adinu. Bude to prostě jiná Adéla. Áďa, Ady, Adinka, Adi… to je pěkné. A k prijmení sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.5.21 20:03
@Anonymní píše:
Holky, poradíte? Rozhodujeme se mezi Anabell, Larou, Jasmínou a Adinou. Zatím u nás vede Anabell. Příjmení je Kroftová. Děkuji za vaše názory.

K příjmení Jasmína. Anabell v tomto tvaru působí jako špatně napsané Annabelle - pokud byste ji chtěli, dala bych Annabelle, Annabella, nebo pokud jedno n, tak Anabela. Adina se mi s příjmením špatně vyslovuje a Lara Kroftová, pokud Vám nevadí záměna s Croft, tak přinejmenším zní s příjmením dost tvrdě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
26.5.21 20:10
@Anonymní píše:

Anabell, ale ja miluju horory, nicméně svoji dceři bych to nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3181
26.5.21 20:12

Anabell je jak z hororu 8), za mě jednoznačně Jasmínka.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.5.21 20:16
@Anonymní píše:

Adina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
26.5.21 20:18

Žádné není můj šálek čaje, ale když už, tak ta Adina.

Lara fakt ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
26.5.21 20:34

No hele, zajímavé mi ty jména příjdou všechny. Hezké ani jedno. Adina a Anabell jsou pro mě mimo hru. Jasmina mi přijde trochu cikánské a Lara se mi líbí nejvíce, ale to příjmení k tomu mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 20:36

Děkuji za názory holky😊

• Citovat
  • Upravit
2917
26.5.21 20:43
@Anonymní píše:

Jasmína z těchto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35444
26.5.21 20:46

Mne to prijmeni prijde hrozne tvrde, tak bych volila neco mekkciho…treba Julie, Linda, Jolana apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze