Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tyhle jména nemusím… ale po přečtění přijemní je Lara jasná
super
Laru určitě nechceme kvůli té postavě, prostě se nám to jméno líbí. Lauru dát nemůžu, je už jedna v rodině. Na horory nekoukám (Annabelle), ale samozřejmě to na mě na googlu vykouklo. Děkuji za odpovědi😊
@Nickjmeno píše:
Nelíbí se mi ani jedno, ale když už takový výběr, tak nejmíň mi uši trhá Laura
Anabell je jak z hororu, Jasmína zas jak princezna z pohádky z roku „nekoukej na to“ a Adina je jak jméno pro psa
Ovšem zakladatelka řeší Laru ne Lauru ![]()
@Anonymní píše:
Holky, poradíte? Rozhodujeme se mezi Anabell, Larou, Jasmínou a Adinou. Zatím u nás vede Anabell. Příjmení je Kroftová. Děkuji za vaše názory.
Nejvíc se mi líbí Jasmína. Adina taky jde. Anabell bych nedala a Laru tam máš doufám jako vtip. ![]()
@prokr píše:
Ovšem zakladatelka řeší Laru ne Lauru
To jsem si nevšimla, četla jsem to v rychlosti
v tom případě teď fakt nevim
![]()
Já bych si nevybrala. Asi nejvíc se mi líbí Lara, ale nemůžu přijít na žádnou pěknou zdrobnelinu a spatnw se to vyslovuje. Navíc k příjemní příjemní to fakt blbej vtip. Takže bych z roho výběru dala asi Adinu. Bude to prostě jiná Adéla. Áďa, Ady, Adinka, Adi… to je pěkné. A k prijmení sedí.
@Anonymní píše:
Holky, poradíte? Rozhodujeme se mezi Anabell, Larou, Jasmínou a Adinou. Zatím u nás vede Anabell. Příjmení je Kroftová. Děkuji za vaše názory.
K příjmení Jasmína. Anabell v tomto tvaru působí jako špatně napsané Annabelle - pokud byste ji chtěli, dala bych Annabelle, Annabella, nebo pokud jedno n, tak Anabela. Adina se mi s příjmením špatně vyslovuje a Lara Kroftová, pokud Vám nevadí záměna s Croft, tak přinejmenším zní s příjmením dost tvrdě. ![]()
@Anonymní píše:
Anabell, ale ja miluju horory, nicméně svoji dceři bych to nedala ![]()
@Anonymní píše:
Adina ![]()
Žádné není můj šálek čaje, ale když už, tak ta Adina.
Lara fakt ne. ![]()
No hele, zajímavé mi ty jména příjdou všechny. Hezké ani jedno. Adina a Anabell jsou pro mě mimo hru. Jasmina mi přijde trochu cikánské a Lara se mi líbí nejvíce, ale to příjmení k tomu mě pobavilo ![]()
@Anonymní píše:
Jasmína z těchto ![]()
Mne to prijmeni prijde hrozne tvrde, tak bych volila neco mekkciho…treba Julie, Linda, Jolana apod…