Děsný pocit, už nemůžu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@lasicce
Ještě by to chtělo, aby to i ten dědda věděl, jak moc důležitou součástí života někoho jiného se stal. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuju moc, jdu volat
Nemáš zač. Budu na tebe myslet a dej pak prosím vědět, jestli je líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Představ si, že si někde, kde je krásně. Na pláži, jejíž bíly písek omývá azurově modrá voda, anebo sedíš u léčivé studánky u
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Představ si, že si někde, kde je krásně. Na pláži, jejíž bíly písek omývá azurově modrá voda, anebo sedíš u léčivé studánky u
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hrozně se stydím, ale už ani syn není smysl mého života. Myslím, že je ještě malý, že by mu bylo líp, kdyby jeho tátovi bylo líp a to určitě beze mne. Myslím, že jsem k ho.nu, že jsem jen přítěž… Beru antidepresiva, už přes měsíc, tak pokud by měly, zabraly by,
Hovadina. HOvadina. Hovadina.
Co jednou - bude si říkat, kde mám maminku? A až se jednou dozví, že si sáhla na život? Jak se bude cítit? Co si pomyslí? Bude tě potřebovat!
Měla jsem přítele, bez otce, přišel o něj jako malý - fakt to na něm bylo znát, že vyrůstal bez něj. Opravdu tě bude potřebovat a rozhodně tě potřebuje i teď, když je malý.
Jo jinak ty léky ti možná doplňují nějaké látky v mozku, takže je možné, že zaberou až déle. Mamka taky brala, chtěla mi skočit z okna, nejedla a přemýšlela nad sebevraždou. Znám ty stavy z druhé strany a vím, jak bych se jako dcera cítila, kdyby to udělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka píše:
Hovadina. HOvadina. Hovadina.Co jednou - bude si říkat, kde mám maminku? A až se jednou dozví, že si sáhla na život? Jak se bude cítit? Co si pomyslí? Bude tě potřebovat!
Měla jsem přítele, bez otce, přišel o něj jako malý - fakt to na něm bylo znát, že vyrůstal bez něj. Opravdu tě bude potřebovat a rozhodně tě potřebuje i teď, když je malý.
Jo jinak ty léky ti možná doplňují nějaké látky v mozku, takže je možné, že zaberou až déle. Mamka taky brala, chtěla mi skočit z okna, nejedla a přemýšlela nad sebevraždou. Znám ty stavy z druhé strany a vím, jak bych se jako dcera cítila, kdyby to udělala.
Teď, v tenhle okamžik ale opravdu není adekvátní řešit, co potřebuje syn, manžel nabo kdokoliv jiný, ale co potřebuje zakladatelka. JÍ musí být pomoženo, o NI se teď někdo musí zajímat a JEJÍ emoce jsou to jediné, co je teď potřeba ošetřit. Právě proto, aby mohla být dobrou matkou, manželkou, přítelkyní…, aby se mohla nadechnout a jít dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Teď, v tenhle okamžik ale opravdu není adekvátní řešit, co potřebuje syn, manžel nabo kdokoliv jiný, ale co potřebuje zakladatelka. JÍ musí být pomoženo, o NI se teď někdo musí zajímat a JEJÍ emoce jsou to jediné, co je teď potřeba ošetřit. Právě proto, aby mohla být dobrou matkou, manželkou, přítelkyní…, aby se mohla nadechnout a jít dál.
Je potřeba si najít něco co ji baví. Mě mamka chtěla skočit z okna, předávkovanou léky jsem ji vodila těhotná k lékaři a táhla ji tam a do auta. Vím, že když moc se o mamku kdo koliv zajímal, bylo to jen horší neb se ve věci utápěla. Bylo potřeba ji zaujmout něčím jiným, vyvést ji z toho, myšlenky převést od problémů. KOlikrát jsme v noci někam jeli k lékaři, či jsem volala na nějaké linky pomoci. Vím o čem píšu. Potřebovala kolotoč práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do teď ji to občas chytá, prostě to není ukončené, ale už to není takové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka píše:
Je potřeba si najít něco co ji baví. Mě mamka chtěla skočit z okna, předávkovanou léky jsem ji vodila těhotná k lékaři a táhla ji tam a do auta. Vím, že když moc se o mamku kdo koliv zajímal, bylo to jen horší neb se ve věci utápěla. Bylo potřeba ji zaujmout něčím jiným, vyvést ji z toho, myšlenky převést od problémů. KOlikrát jsme v noci někam jeli k lékaři, či jsem volala na nějaké linky pomoci. Vím o čem píšu. Potřebovala kolotoč práce.
Jsou situace, kdy to funguje. Zakladatelky aktuální není toho druhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Osmanka Univerzální řešení není, tak jako není univerzální problém. Každý má nějakou historii, žije v nějakém kontextu a také má nějakou osobní vybavenost. Proto se nikdy nedá paušalizovat. Každopádně moc držím palce s mamkou. Asi sis zažila krušný věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc, jdu volat