Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popros někoho ať Tě zkouší prozvánět, i když si myslíš, že máš mob. potichu…
No a koukalas fakt všude, i do nejparadoxnějších míst??? Já ho našla naposledy v šuplíku v prádelníku.
![]()
Nám i pár věcí nefalšovaně zmizelo-prostě jsme je v našem bytě 3+1 nenašli vůbec
Naštěstí nic extra důležitého a navíc mám podezření na nejmladšího člena rodiny-vše uklízí do odpadkového koše ![]()
Příspěvek upraven 22.01.12 v 22:00
Podivej se tam, kde bys ho nejmene cekala.Tzn tam, kam patri.
Anonymní píše:
Ahoj, dnes ráno jsem si zapla mobil položila ho na skřínku a od te doby nevim kde je? Odpoledne jsem šla pryč ale nemapatuju si jestli jsem si telefon brala sebou, v kabelce není. A dívala jsem se už všudemožně ale nemůžu ho najít. Chlap bohužel není doma tak mě ani nemůže prozvonit. Bohužel mám takový pocit že mám i tiché zvonění takže nějaké prozvonění asi nebude nic řešit když ho stejně neuslyším.
Jak jste řešily to když se vám doma někdy něco ztratilo a nemohly jste to najít? Už fakt nevím kde se povídat.![]()
![]()
![]()
Ahoj,já jednou schovala mobil do lednice i s nákupem ![]()
Známému se stalo něco podobného. No a mobil našel v ledničce.
![]()
No divala jsem se na takové místa kde by mohl být jinak mě už nenapadá kam se podívat, bohužel nemůžu jít do ložnice protože tam spí dcera ale jinde fakt nevim kde se už dívat. Budu muset asi počkat až přijede domů chlap a bude hledat se mnou a prozvonovat mě ![]()
ddinna píše:
Nám i pár věcí nefalšovaně zmizelo-prostě jsme je v našem bytě 3+1 nenašli vůbec![]()
Naštěstí nic extra důležitého a navíc mám podezření na nejmladšího člena rodiny-vše uklízí do odpadkového koše
Příspěvek upraven 22.01.12 v 22:00
Naše mamka taky tvrdí, že jí doma někdo musí schovávat věci. Taky má 3+1, ale bydlí sama. Prý podezírá pana Alzhajmra… ![]()
Anonymní píše:
No divala jsem se na takové místa kde by mohl být jinak mě už nenapadá kam se podívat, bohužel nemůžu jít do ložnice protože tam spí dcera ale jinde fakt nevim kde se už dívat. Budu muset asi počkat až přijede domů chlap a bude hledat se mnou a prozvonovat mě
Prozvoňovat. ![]()
Hele já ho měla jednou i v peřinách - ale jako v povlaku úplně spadlej, synáček mi ho tam hodil. ![]()
Tak můžu tě ujistit,že až ho nebudeš hledat,že někde vykoukne
Jinak u nás je také nějaký skřítek,který mi neustále schovává věci po bytě ![]()
vždycky jsem vypla, aby bylo absolutní ticho, mívala jsem tam jen takové to pípnutí a ještě ne nahlas…no a někdo mě prozváněl a já špiclovala uši…
nechceš prozvonit ???
V ledničce není
no v perinách to je nápad zajdu se tam podivat, snad se dcera nevzbudi. Ješte mě ted napadlo kouknout do skríne jestli jsem si ho nebrala sebou kdyz jsem se šla oblékat.
Dnes se u nás aktuálně ztratil památníček,co si nejstarší dcera položila na postel a odešla do koupelny.V pokojíku zůstala prostřední dcera a nejmladší syn a přišla na návštěvu malá holčička-rok a půl.No a památníček neni k nalezení
Což je blbý-jelikož patřil někomu jinému.Ale já to říkám furt-uklízejte si ty krámy tak ,aby na to malej nemohl-a houby platný
A fakt nemám zájem prohrabávat koš
Uvidíme ráno,třeba ho má malej v hračkách ![]()
Tak přemýšlej, cos dělala pak, když jsi ho položila na prádelník ![]()
Ahoj, dnes ráno jsem si zapla mobil položila ho na skřínku a od te doby nevim kde je? Odpoledne jsem šla pryč ale nemapatuju si jestli jsem si telefon brala sebou, v kabelce není. A dívala jsem se už všudemožně ale nemůžu ho najít. Chlap bohužel není doma tak mě ani nemůže prozvonit. Bohužel mám takový pocit že mám i tiché zvonění takže nějaké prozvonění asi nebude nic řešit když ho stejně neuslyším.

Jak jste řešily to když se vám doma někdy něco ztratilo a nemohly jste to najít? Už fakt nevím kde se povídat.