Nenakupuju moc brzo?

14602
14.5.20 13:55

Nenakupuju moc brzo?

Co myslíte, nakupovali byste v mem případě vybavicku taky, nebo jsem blázen? Koncem června se máme stěhovat do domečku a já jsem teď v 16tt a začala už jsem kupovat na mimi oblečky a tak, rada bych to už vše měla v krabicích a odstěhovala s sebou komplet, jelikož tam v te vesnici nic moc neni krom potravin a já jsem odkazana na MHD a navíc mám další děti. Pak bude vedro, uklid, zahrada, dovolená, a měla bych z toho nervy. Ale všude čtu, ze až po 20 tt nebo ke konci by se mělo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1229
14.5.20 13:59

Když ti to dělá radost, tak klidně nakupuj, co by ne. Souhlas uživatelek k tomu fakt nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
14.5.20 14:00

Ja taky obcas neco koupim kdyz se mi to jo libi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.5.20 14:03

Nakupuj tak, jak chceš nebo potřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.5.20 14:08

Začala jsem nakupovat ještě dřív, prostě jsem se těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.5.20 14:13

Jsem v 17 tt a dneska jsem si objednala krásnou zavinovacku ;). Proč ne? Těším se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.5.20 14:13

Ja nakupovala dyl, ale jak chces :nevim: nikam jezdit nemusis, ja 99% vseho objednala a prislo mi to domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
14.5.20 14:24

Já nakupuju až po 2.screeningu, ale budoucí babičky už nakoupily oblečky i dřív. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.5.20 14:25

Ja zacala po 2. Screeningu a i tak pozvolna. Asi bych nekupovala vse byt tebou, vubec me drahe veci. Co pak kdyby nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28822
14.5.20 14:25

Já začala po pár kouscích už kolem 12tt, ale pořádně až kolem 28-30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
14.5.20 14:31

Byla jsem ve 32tt se zdravým chlapečkem a doma mi chyběla už jen vanička. Dopadlo to tak, ze jsem bez dítěte a všechno je zahrabané někde ve sklepě…a nevytáhnu to té doby, dokud si nepřinesu domů živé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.5.20 14:33

Já zase nechávala nákupy výbavy až na poslední chvíli.. hrozně jsem se byla že když vše zařídíme tak nakonec zbyde prázdný pokojíček s věcmi… Že se něco poděla.. naprosto iracionální strach.
Moc brzy nebo moc pozdě není nikdy. Záleží jak to kdo má.

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.5.20 14:57

Po prvním screeningu jsem nakupovala a chystala vybavicku… Vždyť posrat se může něco i při porodu, před porodem.. Prostě kdykoliv. Klidně vesele nakupuj, aspoň nebudeš mít černý myslenky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.5.20 14:58
@ludmilaadamkova píše:
Já zase nechávala nákupy výbavy až na poslední chvíli.. hrozně jsem se byla že když vše zařídíme tak nakonec zbyde prázdný pokojíček s věcmi… Že se něco poděla.. naprosto iracionální strach.
Moc brzy nebo moc pozdě není nikdy. Záleží jak to kdo má.

Na poslední chvíli je to hloupost.. Může porodit dřív a vlastně nemít nic připravenýho. Já měla komplet postýlku, hadry, všechno od 34tt…sestra vtom týdnu rodila, takže pro jistotu… A podělat se může bohužel cokoliv kdykoliv… I po porodu :(

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.5.20 15:03

@mackA159 tak já píšu že to byl iracionální strach. Já jsem všechny ty věci zařizovala až když mi začala mateřská dovolená. do poslední chvíle co to šlo jsem chodila do práce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4