Nenapsal sms. Co byste dělaly?

2400
2.9.12 12:33

Nenapsal sms. Co by jste dělaly ?

Holky jdu si pro radu. Vím, že většinou máte na všechno, co se týče chlapů mírnější názor, než já. Ale. Ten můj jel na víkend s klukama chlastat na chatu. Já byla v pohodě, s úsměvem jsem ho propustila, narozdíl od některých přítelkyň jeho kámošů. Máme 2 m miminko. Pro doplnění situace. Jsem sama doma a sousedi nade mnou do toho perou celé dopoledne, ten jí tam klátí neuvěřitelným stylem, takže závidím, hned bych si to s ní vyměnila. Ta se má! A k věci, ten můj mi napsal sms, když dorazil na chatu, v pátek… a od té doby šlus. Jako bych tu nebyla. Co by jste dělaly?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
6094
2.9.12 12:36

Jesli jel chlastat tak mě to nepřekvapuje, a jesli do toho sousedi tak klátí, zabuš na ně že máš miminko at si to nechají na jindy nebo at se ztiší :D nám takhle dupou sousedi-ale ne sexem-čurina má všude dlažbu a nosí i doma podpatky :zed:

• načítám...
7661
2.9.12 12:38

Nic bych nedělala. A až by se vrátil, jen bych překvapeně utrousila „Ahoj, to už je neděle?“
Ne, kecám, tahle situace je pro mě čirá fantasy (včetně těch sousedů :mrgreen:), takže fakt nevím.

• načítám...
5980

Mam taky chlapa pryc prez vikend napsal vcera 2 sms a taky konec uz to neresim a nema to cenu. Jestee mu tu varim vyvar aby byl brzo schopnej pomoct doma.nema cenu nic vycitat.

• načítám...
2400

Podotýkám, že normálně si píšem 20 sms denně, chápu, že si jel odpočinout, odreagovat, proto jsem mu nepsala. Ale aby nenapsal za víkend ani ň, tak to mi přijde jako přetvářka, když mi tedy píše z práce. Přijde mi to jako tiátr, když je na pařbě, tak už neexistuju?

• načítám...
2331
2.9.12 12:39

@dada12 my tohle máme nastaveno jinak..dokud chlap může mluvit ozve se.. min 1× za 4 hod..sám od sebe neb má pocit a pořebu že mi musí sdělit, že mě miluje :lol: :lol: :lol: neboj ozval se že dojel a spoustě chlapům ani nedojde že by o ně měl někdo strach :zed:

• načítám...
779
2.9.12 12:40

Pokud si myslíš, že mu můžeš věřit tak bych ho nechala..jestli podniká něco s kamarádama nebo chlastaj :) tak mu asi ani nepřijde na mysl, že by psal..to je asi normální..máte doma mimčo a potřebuje na chvilku vypnout.. ;)

• načítám...
8566
2.9.12 12:40

My si teda napíšem nebo zavoláme když nejsme spolu, ale taky četnost zpráv a hovorů nehrotíme. Když se neozývá on tak mu cinknu já - nebo naopak když se neozývám já cikne či napíše on. :nevim:.

• načítám...
2602
2.9.12 12:41

No co, sbalila bych mu kufry a vyhodila… :roll: (promin, nemohla jsem si to odpustit)

Jestli chces vedet co se deje, tak mu napis ty, nevidim na tom nic divnyho :nevim:

• načítám...
2400
2.9.12 12:42

Holky to je v prde*li, mě to prostě přijde jako komedie, připadám si jak kráva, neumím to popsat. Napsala jsem mu před chvílí, že koukám, že jako bych nebyla, on mi napsal nějaký sladký kecy a já mu odepsala, ať mi už nikdy nepíše a že mažu jeho číslo. Já sbalim toho nahoře..dnes bude u nás ještě dusno..

• načítám...
LouLou
2.9.12 12:42

@jjanekk :lol: :lol: :lol:

co bych delala, vubec nic.....kdyz jel parit, at si to uzije
Takovyhle stihacky (obeho pohlavi) co nevydrzej den bez otravovani mobilem opravdu nemusim

• Upravit
12154
2.9.12 12:43
@dada12 píše:
Podotýkám, že normálně si píšem 20 sms denně, chápu, že si jel odpočinout, odreagovat, proto jsem mu nepsala. Ale aby nenapsal za víkend ani ň, tak to mi přijde jako přetvářka, když mi tedy píše z práce. Přijde mi to jako tiátr, když je na pařbě, tak už neexistuju?

Třeba byl jenom hodně opilý a má okno. Třeba fakt chtěl vypnout. Těžko říct. Hlavně mu nic nevyčítej, asi ho bude bolet ještě dneska hlava a výčitky, že ti nenapsal 20 sms za den ho asi nepotěší.
;)

• načítám...
72728
2.9.12 12:43

Nechala bych ho v klidu chlastat.. oni to mají chlapi nastaveno jinak, ten můj taky max napíše, že dojel a pak nic… ;)

• načítám...
12154
2.9.12 12:44
@dada12 píše:
Holky to je v prde*li, mě to prostě přijde jako komedie, připadám si jak kráva, neumím to popsat. Napsala jsem mu před chvílí, že koukám, že jako bych nebyla, on mi napsal nějaký sladký kecy a já mu odepsala, ať mi už nikdy nepíše a že mažu jeho číslo. Já sbalim toho nahoře..dnes bude u nás ještě dusno..

Aha, tak to bude dusno fakt, pokud toho hysteráku nenecháš. Co když byl fakt jenom ožralý jak prase a nic si nepamatuje. Ani to, že ti nenapsal?

• načítám...
ArankaC.
2.9.12 12:45
@dada12 píše:
Holky jdu si pro radu. Vím, že většinou máte na všechno, co se týče chlapů mírnější názor, než já. Ale. Ten můj jel na víkend s klukama chlastat na chatu. Já byla v pohodě, s úsměvem jsem ho propustila, narozdíl od některých přítelkyň jeho kámošů. Máme 2 m miminko. Pro doplnění situace. Jsem sama doma a sousedi nade mnou do toho perou celé dopoledne, ten jí tam klátí neuvěřitelným stylem, takže závidím, hned bych si to s ní vyměnila. Ta se má! A k věci, ten můj mi napsal sms, když dorazil na chatu, v pátek… a od té doby šlus. Jako bych tu nebyla. Co by jste dělaly?

Já nechápu, co řešíš, je s tebou, jel s kamarádama, to je celkem normální, musí se taky odreagovat, tak se chvíli neozývá, brzy se přece vrátí. Dopřej mu trochu svobody. Každý chlap je jiný a ne všichni mají potřebu ti 20 denně psát o tom, jak tě milujou a že je všechno v pořádku, zvlášť, když spolu bydlíte a máte dítě a on jel na víkend s kamarádama. Jistě se na tebe už taky bude těšit, až dojede, a třeba tě hned pomiluje a nebudeš muset ani závidět. :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová