Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra budu mít 10 dní zpoždění, a dnes takto není slabá čárka na takové zpoždění???
Jako pokud se hodně soustředím, zaměřím se, tak tam něco slabého je. I když nevím, jestli si to jenom nedomýšlím, spíš je to podle mě negativní. Pozitivní test by to měl mít narůžovělý. Zkus test opakovat za pár dní, třeba se ještě objeví, ale nevím. Nejsi třeba teď hodně ve stresu, že by se MS opozdila?
@Anonymní píše: Více
No ona ta čárka vypadá jinak na živo taky jsem na to cumela hodinu a ona je fakt narožovělá
@Lejlas píše: Více
Jakože jsi koukala hodinu na udělaný test?
No spis vidim jen taky stinek, nekdy to delaji testy po limitu. Zkus pak dalsi za 2 dny.
@izabe Ne haha po chvílkach snažíme se 2 roky tak když jsem tam něco zahlidla tak jsem tomu nemohla uvěřit ![]()
@Mgree Po limitu to pravé není viděla jsem slabou čárku už jak se zbarvoval test
@ivašot. Proč? Ja nepsala že se my po 5 min ukázala slabá čárka měla jsem ji tam hned, žádný po limitu
To je stejně jak covid test, nerada to přirovnávám, ale princip je stejný
uděláš si test, koukneš na výsledek, nic nevidíš a po hodině, když to zapomeneš vyhodit slabá čárka, stejně bych to viděla i tady… je to focené po 5 min, nebo po celém dni?