Neocate dávkování

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1134
13.2.14 18:48

Neocate dávkování

Dobrý den maminky ode dneška jsem začala používat neocate ale na balení není dávkování pouze, že dávkování určí lékař ale mě doktorka nic neřekla :cert: mám dávat stejně jako nutrilonu Alergy care?? A vy co Neocate požíváte pomohlo to miminkům?? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
13.2.14 19:35

Tak syn je na neocatu od 2 měsíců. Dávkování je jedna odměrka na 30ml.Teda aspoň nám to tak vyhovovalo, ze začátku doporučují klidně i řidší ředění ale synovi todle vyhovovalo a má to tak dodnes a je mu rok.Syn měl teda řídkou hlenovou stolici i po neocatu sle ustaly bolesti bříška. A celkově hodně velký zlepšení bylo po tom co jsme najely na příkrmy. Kdyby jsi cokoli potřebovala vědět tak klidně můžeš napsat i SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.2.14 20:18

Snažila jsem se dávkování vyfotit, protože jsem to na netu nikde nenašla. Celkem to je čitelný, kdybys nějaký údaj neviděla, napiš, přepíšu ti jej. Je to tedy tak, jak píše fidela. Je to z balení 400g Neocate hypoallergenic. Snad je to to, co máte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.2.14 20:23

@katscha Aha děkuju jenže mě malej ve dvou měsících pil 150ml nutrilonu nebude mít hlad?? nebo je tam jiná výživová hodnota? bojím se abych něco neudělala špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.2.14 20:25

@fidela Děkuju no a kdy jste najeli na příkrmy?? a za jak dlouho jste pozorovali zlepšení? malej měl zatím jen dvě dávky Neocatu ale zdá se mi že se kroutí ještě víc než předtím?? a ještě jedna otázka dávám mu sabsimplex abyla jsem zvyklá mu ho dávat přímo do mlíčka můžu ho dávat i do toho Neocatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.2.14 20:34

@Zástavanda A kolik je malému teď? Nebo spíš kolik má kg. Jestli je zvyklý na dávku o 150ml, dala bych spíš už dávkování pro 3 měsíce. Když dáš 4 odměrky + 120 ml vody, tak to skoro těch 150 ml dá. Ten věk a váha jsou na příbaláku přibližný. Řídila jsem se spíš kilama než věkem, a kolika kg se více blížil, dle toho jsem dávkovala.

Náš malý měl Neocate od 7. týdne a na začátku ho to strašně zabetonovalo. Do té doby byl kojený, byla jsem zvyklá na řídkou žlutou stolici 6-7 denně. Pak přišel Neocate a malý neměl stolici třeba 2-3 dny a když jo, tak byla tuhá skoro jak kámen a černá nebo tmavě zelenočerná. Docela mě to vylekalo, ale MUDr. mi pak řekla, že toto je jako reakce na Neocate úplně normální… Takže i bříško ho bolelo víc. Ale postupně si zvykl a pak to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.2.14 20:38

@katscha no je mu 2.5 měsíce na um jsme od 1. měsíce zácpy už má po přechodu snad za sebou teď měl,, paradoxní průjem" začátek tuhej jak beton a potom voda. tak jsem právě zvědavá co to s námi udělá teď. Jinak malej váží 6kg. Bože je možný že je po tom jak naspeedovanej?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.2.14 20:45

@Zástavanda tak to už mu v klidu dej to dávkování pro 3m/6 kg. Myslím, že co se energetické hodnoty týče, tak to bude s Nutrilonem AC srovnatelný. Naspeedovanej :lol:? no, že byste měli lepší balení, než máme my :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.2.14 21:17

My měly najíždět na příkrmy od ukončenýho 4.měsíce, ale malej je vzal na milost až v půl roce.Ty jo to ti teda pije pěkně, 150ml mi prcek pije ted v roce a to mu u toho lezou oči z důlku. U nás bylo viditelný zlepšení během týdne, přestaly celodenní bolesti bříška a zvracení. Kadil po něm tak po 2-3 dnech a nejdřív černej tuhoš a pak do čtyř hodin vodový průjem a hleny.Ale když sme byly v nemocnici tak doktor říkal že děti se silnou alergii mají i na takhle hodně hydrolyzovaným mlíčku takovou stolici a všechno se zlepší na příkrmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.2.14 21:46

@katscha Asi jo jelikož touhle dobou už normálně spí a místo toho má oči jak tenisáky a chce si hrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.2.14 22:01

Jo ten sab simplex mu tam klido dávej. já teda nevím jestli mu pomáhá ale malýmu vůbec nepomáhal, vyzkoušela jsem i espumisan a efekt taky nulovej. nakonec jsem koupila probioticky kapky bio gaia a ty mu hodně pomohly. Jsou ale dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
13.2.14 22:18

Ahoj, my jsme na Neocatu cca měsíc - malé je teď 7 měsíců - měla hlenovitej průjem s krví. Po Neocatu se ji to spravilo celkem hned - dá se říct, že druhý den už byla bez průjmu - jako mávnutí proutkem :)
K dávkování nám taky žádný doktor nic neřekl - že je to tam prý napsané… cha cha!!! Dávala jsem stejné dávky jako u Nutrilonu - malá je ale vesměs nevypila, takže jsem je snížila - Nutrilonu pila 210 ml vody + 7 odm. Neocatu dáváme 180 ml vody + 6 odm.
Příkrmy vzala na milost skoro až teď v 7 měsíci - pořádně je jí něco málo přes týden… prostě na ni předtím bylo asi brzo - teď je baští nádherně :)
Jinak s kapičkama máme podobný zkušenosti jako @fidela Jediný který pomohly a pomáhají jsou BioGaia.
Dávkování se neboj, jen dodržuj tečh 30ml vody + 1 odm - on si malej řekne, když bude mít hlad… to umí každé miminko :lol:
Jo, ještě jsem úplně na začátku dávala do mléka trochu rýžového odvaru - malá si tak dobře zvykla na chuť - postupně jsem ji dávku odvaru snižovala - teď už to baští jen s vodou a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.25 12:22

Dávkování je pod etiketou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat