Neocate - dávkování, četnost?

Silky123
5.7.16 04:51

Neocate - dávkování, četnost?

Ahoj ženy.

Měla bych na vás dotaz. Máme pětitýdenní holčičku a z toho dva týdny na Neocatu Infant. Stejně jako starší. Jenže u starší to dávkování a četnost pití byla tak nějak normální - každé 2,5 - 3 hodiny, jak doporučovali doktoři.

U mladší je to jinak, pije standardně těch 80 - 100 ml, jenže si takhle „zařve“ o jídlo každé 2 - 2,5 hodiny nejpozději. Když jsme dali víc, tak z 90% pak ten „přebytek“ vyblinkla.

Prosím, nemáte někdo zkušenost, třeba i od lékaře, že klidně po dvou hodinách krmit? Já mám poslední info, že nejdříve po 2,5 hodinách. Bohužel naše MUDr. má teď dovolenou a zástup taky :(. Do gastro poradny se mi nepodařilo dovolat.

Je to docela na palici, maličká opravdu „ječí“ co dvě hodiny. Dávali jsme čaj, na ten se vždy vrhla, jenže po pár doušcích zjistila, že to není mlíko a řev. Když nakrmíme, tak vypadá spokojeně.

Jenže to nese s sebou další problém, že si pak vytáhne třeba i mnohem míň. Mně by to snad ani nevadilo, jenže pak si ječí třeba i za 1,5 hodiny, že chce zase. Prdy to opravdu nejsou. Vyzkoušeli jsme kde co a jakmile jsme dali mlíko, tak dítko spokojené.

Dotaz je takový zmatený, omlouvám se. Budu vděčná za vaše poznatky a komentáře. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
5.7.16 08:08

@Silky123 Ahojky.Krmte klidne casteji-nevim jak Neocate, ale u „bezneho“ UM se nemusi dodrzovat zadne „minimalni pauzy, aby nebolelo brisko“-je to babska povidacka (overeno u detskeho gastroenterologa).Jasny-je mozny, ze bude mimco, kterymu to bude delat neplechu, ale to je pak dost pravdepodobny, ze by mu neplechu delalo i castejsi kojeni ;).Takze proste ozkouset system, pri kterym bude co nejmin jekotu a zaroven co nejmin blinkani a nejvic spokojenosti :lol: Asi bych proste klido krmila casteji a mensi davky/kolik si vezme. Kojene deti v tomhle veku sosaji taky porad, tak proste instinkt je instinkt a at na me nikdo nechodi s recma, ze kojeni je o blizkosti a bla, bla a ze dite na UM ma mit minimalne 2 hodky pauzu-proste instinkt mu veli casto sat, tak saje UM, kdyz je na UM. Jen me napada-ma dudlika? Jestli si proste nechce casto jen podudat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
5.7.16 10:06

@Freya10
Děkuji moc za informace z gastroenterologie.

Dudlík malá nechce, jen když si myslí, že to je mliko…a chce sát.

Já vždy čekala aspoň ty dvě hodiny, ale dcerka opravdu někdy po 1,5 hodině pláče a já se bála dat, abych neublížila.

Ještě jednou děkuji!

• Citovat
  • Upravit
608
5.7.16 19:26

@Silky123 Neni vubec zac ;) Uvidite, jestli ji castejsi jidlo bude vyhovovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
6.7.16 08:38

Dekuji. :potlesk: :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat