Neocate infant
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neocate infant
Dobrý večer, kdo měl dítko s alergii, nezůstalo se doma někomu válet
aspoň jedno balení neocate infant? Popřípadě neocate junior? Normálně ho
máme na recept, ale má výpadek, takže není k sehnání nic jinýho mi dítko netoleruje. Klidně
odkoupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tipy a rady eMimina na vše kolem kojení
Vše o kojení. Zeptejte se laktační poradkyně
Reakce:
Taky shaním kvuli vypadku. Mame ho na recept, ale ted proste neni. Obvolala jsem vsechny lekarny v OV a nikde nic…kdyby jste nekdo meli co uz nevyuzijete, byla bych Vam vdecna!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Není nic, ani althea. Naštěstí už má vnouček dvojku, ta je. ALe nechápu to. Viděla jsem ve zprávách, že ta mléka nemají ani v USA a vozí to z Evropy. Dokonce na to používají letadla armády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja to chapu, ze se jim tam posila. Ale prece to zas nemuze byt na ukor nasich deti!!! Ma byt omezene mnozstvi, ale dostupne. Ne to co se deje ted!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@luckylucky píše:
Ja to chapu, ze se jim tam posila. Ale prece to zas nemuze byt na ukor nasich deti!!! Ma byt omezene mnozstvi, ale dostupne. Ne to co se deje ted!!
a to já to zase až tak moc nechápu, zrovna USA je dost velký stát, aby se nějak postaral. Nevím, co chybí, že se nevyrábí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka píše:
a to já to zase až tak moc nechápu, zrovna USA je dost velký stát, aby se nějak postaral. Nevím, co chybí, že se nevyrábí.
Zavřeli tam největší továrnu na kojeneckou výzivu v USA, prý kvůli špatným hygienickým podmínkám a možné kontaminaci UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@kavenka píše:
Zavřeli tam největší továrnu na kojeneckou výzivu v USA, prý kvůli špatným hygienickým podmínkám a možné kontaminaci UM.
Dik. A co teda chybi u nas, ze nejsou ta mlika pro deti s ABKM? Nebo to vozi od nich?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chybí neocate infant, a už dochází i alfamino. Je to na bázi aminokyselin. Nevím, jestli se tam vyrábí. Ale evidentně ho tam posílají a na úkor našich dětí!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A vas pediatr nejake zasoby nema? Nam zbylo 6 neotevrenych baleni, tak jsem je zanesla doktorce, ze snad je nekomu uda. Tak mam radost, ze ted vidim, ze uda. Na tvem miste bych zavolala pro radu pediatra, muze mit neco schovane nebo treba doktor v ordinaci vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem v kontaktu s pediatrem. Ma jen posledni dve syneo, a vubec ani o vypadku nevedela. Distributorka ji nic nerekla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka píše:
Dik. A co teda chybi u nas, ze nejsou ta mlika pro deti s ABKM? Nebo to vozi od nich?
Nevím kde se vyrábí Ale jeden rok byl Neocate Syneo jen s azbukou
tak bůhví odkud ho kupujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@luckylucky a jak staré máš dítě? Co zkusit kozí mléko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky sháním, neocate infant, nebo syneo…kdyby někdo měl. Je to
zoufalé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Neocate, Alfamino - chuť, zkušnosti