Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím ![]()
hledám pro svoje ještě nenarozené miminko pediatra, kterému nevadí odsun očkování.
Mám k tomu celkem racionální důvody. První dítě má celkem hodně zdravotních problémů a ikdyž to nemám potvrzení, je možné, že negativní vliv očkování tam byl.
Díky za tipy ![]()
pište Zprávy ![]()
Příspěvek upraven 05.01.15 v 13:19
Co vzít telefon a volat a upřímně se zeptat. Tyhle tipy se moc nedávají. Nic ve zlém, ale doktorovi to může spíš uškodit.
Pokud by ti nevadilo dojíždět kousek za Brno, tak o jednom vím. Můžu napsat do SZ.
Příspěvek upraven 05.01.15 v 13:51
@Run hmmm to mě taky napadlo, tak do zpráv!
my byli u tří a všichni očkují, kromě toho pokud je to někdo cizí, tak do telefonu stejně nic neřekne a většinou to bere sestra, která ví prd…
@Run píše:
Co vzít telefon a volat a upřímně se zeptat. Tyhle tipy se moc nedávají. Nic ve zlém, ale doktorovi to může spíš uškodit.
jj, je to blbý. Po těch pediatrech se tak nějak „jde“ a kdo má takového dobrého pediatra, snaží se ho chránit, tzn. ty jména se fakt nejlépe získávají spíše přes SZ. Nikde veřejně by to nemělo „viset“ ![]()
@Terlas píše:
OK moje chyba, opravím to já v úvodu
Není, lidi, co seženou a ví, co to obnáší, to většinou sami ví a napsali by ti SZ ![]()
Hm, jsem teda asi fakt mimo, nenapadlo by mě, že to může být problém, zveřejnit jméno ![]()
@zrustice píše:
Hm, jsem teda asi fakt mimo, nenapadlo by mě, že to může být problém, zveřejnit jméno
mě taky ne
kromě toho asi by mi stačil i odklad a to není protizákoné. Díky jméno jsem si zaznamenala.
První syn schytal vše podle očkovacího kalendáře a problémy začaly už okolo 4M… alespoň tu tuberkulozu co se dávala ještě v porodnici zrušili…
@majki.r jj vím o tom, mám ale pocit, že to zatím dostali jen jedni rodiče, nějakých 14 000. Proto zvažuji alespoň odsun a ne to prát do mimina od 3 měsíců
můj první dostal první očkování ve svém 2dni života!!!
kromě toho mám k tomu racionální důvody podložené lékařskými zprávami
přesto vím, že u mojí pediatričky neuspěju, předtím jsme byli u dvou jiných a bylo to to samé…
do telefonu mi nikdo neřekne, že s tím nemá problémy, akorát tím někoho naštvu ![]()
@Terlas Jasně, chápu…ono kdo má špatné zkušenosti, ten se pak logicky bojí. Já ten příspěvek smazala, protože se v tematice očkování neočkování moc neorientuju, tak bych se nerada pouštěla do diskuse.
Ale občas mrknu právě do té diskuse „maminky, co neočkujete…“, spíš informativně, nezapojuju se, ale člověk se tam dozví zajímavé věci. samozřejmě to ale neberu jako stoprocentní zdroj, spíš námět na přemýšlení.
Můžu mít uplně blbou otázku? Když jsem těhotná musím si sama najít pediatra který přijímá nové pacienty, nebo po porodu začne mimi automaticky pod nějakého pediatra spadat?
Druhá věc je jestli by se případně nenašel nějaký alternativně smýšlející pediatr i pro nás, Písecko, Strakonicko a okolí.
Já jsem proti povinnému očkování, myslím že by člověk měl mít možnost volby. Já sama na žádné očkování nechodím.