Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gaji já myslím, že musíš sama. Proto to řeším už ted dopředu, ono ani pokud máš už starší dítě někde vedené nemusí ti sourozence vzít. To je jejich právo. Já chci dát mimino určitě jinam než mám staršího syna. Tam už nic nezachráním, má naočkované úplně vše. Ale s miminem mám ještě možnost volby.
BTW nemůžeš srovnávat dospělého člověka a dítě, když si byla malá určitě tě taky očkovali…
Ano taky mne očkovali a taky si to pamatuji jak mi potom bylo…
Holky tak jsem našla
@gaji a je to tak jak píše @zrustice jméno chtějí už v porodnici. Jinak pokud si nenajdeš můžeš si zavolat na svojí pojištovnu a oni ti někoho přidělí. Většinou je to podle bydliště, spádové dítě ti pediatr vzít musí
Mohu poprosit take o SZ??? mám sice Mudr, která nebazíruje na očkování přesně od 9 týdně.. očkovala jsem až od 6m.. ale bohužel jí nevěřím, zjistila jsem, že mi podává lživé informace o lhůtách mezi očkováními, ač jsme byly domluvené na schématu 2+1.. proto bych chtěla lékaře změnit.. dále si také nejsem jistá, co napíše do potvrzení pro školku.. děkuji
@Allbii Já v Brně žiju, z očkování má dítě jen hexu, nepovinné žádné a mmr odložené. Školku jsme vybrali soukromou, tam napsala dr. má očkováno hexa cele, mmr odloženo (bez dalších vysvětlivek) a ve školce je dítě úspěšně dál..
@Anonymní píše:
@Allbii Já v Brně žiju, z očkování má dítě jen hexu, nepovinné žádné a mmr odložené. Školku jsme vybrali soukromou, tam napsala dr. má očkováno hexa cele, mmr odloženo (bez dalších vysvětlivek) a ve školce je dítě úspěšně dál..
toto mě právě zajímá.. Hexu budeme mít také, chybí nám poslední dávka, kterou ještě odkládám na jaro, ale MMR již nedám.. nepovinné nemáme nic. u druhého zvažuji i neočkování Hexy, kvůli tomu, že dcerka ma z toho exém, do té doby neměla nic
a nebo později.. ale chtěla jsem pro ni alespoň soukromou školku né nějakou lesní nebo hlídací centrum a bylo mi zatím řečeno, že i soukromé vyžadují stejně očkování jako státní.. Mohu se zeptat, co je to za školku?
Dobrý večer
,
prosím Vám o zaslání tipů na pediatra, který toleruje neočkování dětí v Brně. Čekáme s partnerkou mimčo v prosinci a chtěli bychom si pediatra vybrat.
Moc děkuji za ochotu.
Martin
Tak to přeji hodně štěstí, hledáte docela pozdě.. Ti lepší a oblíbenější jsou buď plní nebo se maminky hlásí už na začátku těhotenství.. Bohužel. Zvlášť, když máte specifické požadavky (to očkování). Ale třeba se zadari ![]()
Zdravim mohu tez poprosit o SZ s jmenem lekare co neockuje? Jsem sice na zacatku tehotenstvi, ale nechci zaspat na vavrinech…:) diky moc.