Neodpověděla na vánoční přání

Anonymní
24.12.23 20:35

Neodpověděla na vánoční přání

Ahoj,
stalo se Vám někdy, že někdo neodpověděl v dnešní digitální době na přání k Vánocům? Dnes se mi to stalo poprvé a můžu říct, že mi celý den vrtá hlavou, co jsem dotyčné provedla.. Já vím, je to blbost, ale už mám takovou paranoiu, že spíš potřebuju uklidnit, že se to stává.. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65192
24.12.23 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
stalo se Vám někdy, že někdo neodpověděl v dnešní digitální době na přání k Vánocům? Dnes se mi to stalo poprvé a můžu říct, že mi celý den vrtá hlavou, co jsem dotyčné provedla.. Já vím, je to blbost, ale už mám takovou paranoiu, že spíš potřebuju uklidnit, že se to stává.. :D

Stava se to. Ja bezne neco napisu, ale pak nestisknu odeslat. Takze se to samozřejmě nedoruci. Nebo zrovna nemohla a potom proste zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
24.12.23 20:41

Já ani neočekavám odpověď, protože proč vlastně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.23 20:41
@Anonymní píše:
Ahoj,
stalo se Vám někdy, že někdo neodpověděl v dnešní digitální době na přání k Vánocům? Dnes se mi to stalo poprvé a můžu říct, že mi celý den vrtá hlavou, co jsem dotyčné provedla.. Já vím, je to blbost, ale už mám takovou paranoiu, že spíš potřebuju uklidnit, že se to stává.. :D

No jejej! Má plné ruce práce s vařením, hraním s dětmi, mobil v jiné místnosti, cokoliv. Určitě nekouká na svítící notifikaci za účelem ti to natřít.

Často se mi taky stává, když mi napíše někdo blízký, tak si řeknu, že odepíšu později něco inteligentnějšího, než bych byla schopna vyplodit v dané situaci. A pak z toho nic není, jsem večer unavená nebo prostě zapomenu. Naštěstí jedeme s přáteli v tomhle na stejné vlně a ignorujeme se takhle navzájem. :mrgreen:

Ale proč tě to tak vzalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobinablbina
24.12.23 20:43

Někdo má na svátky takový shon, že prostě nestíhá a pak zapomene..

• Citovat
  • Upravit
37131
24.12.23 20:45

Někdo má proste shon no, já psala ráno kamarádovi a odpověděl až teď večer :D já si to kolikrát zobrazim, někdo mě vyruší a zapomenu odepsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
24.12.23 21:08

Zásadně odepisuju 25. až 26., podle času a nálady. Nehodlám trávit Štědrý den na mobilu (je to i nezdvořilé k lidem, se kterými ho trávím). A nesnáším vztahovačná, paranoidní individua.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.12.23 21:11
@broskvová zmrzlina píše:
No jejej! Má plné ruce práce s vařením, hraním s dětmi, mobil v jiné místnosti, cokoliv. Určitě nekouká na svítící notifikaci za účelem ti to natřít.

Často se mi taky stává, když mi napíše někdo blízký, tak si řeknu, že odepíšu později něco inteligentnějšího, než bych byla schopna vyplodit v dané situaci. A pak z toho nic není, jsem večer unavená nebo prostě zapomenu. Naštěstí jedeme s přáteli v tomhle na stejné vlně a ignorujeme se takhle navzájem. :mrgreen:

Ale proč tě to tak vzalo?

Presne muj stav. Tam kde na tom nezalezi odepisu vetsinou hned, tam kde zalezi si na to chci najit cas a pak po nejake dobe s hruzou zjistim, ze jsem neodepsala vlastne vubec. Nedavno me prosil muj nejlepsi kamarad, jestli muzem byt vic aspon v sms kontaktu kdyz uz ne osobne. A mne doslo, ze kdyz on napise sahodlouhou sms, ja neodepisu nebo jen „ok“, „taky“, „super“ s tak :oops: pritom ho mam hrozne moc rada, jen jsem vetsinou nekde v poklusu a zapomenu. Neber si to vubec osobne. Vubec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.23 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj,

Osobně jsem se k mobilu dostala až teď večer.. na přání jsem fakt neodpovídala. Nejsem na mobilu, nemám na to čas atd :think: takže bych to osobně vůbec neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
24.12.23 21:52

S blízkými lidmi si posíláme pohlednice (i na Velikonoce), pracovně posílám PF e-mailem v týdnu před Vánoci a pokud mi někdo pošle SMS odepisují nejdříve 26 večer. Přes Vánoce se třemi dětmi není moc čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
24.12.23 22:24

Ja se teda přiznám, ze u mě uz jsou pryč ty doby, kdy se posílalo celymu seznamu přání v podobně trapný rikanky a cely den pipaly mobily s těmahle pranima. Co jsem tak vypozorovala, tak dneska to spíš lidi hodí hromadně na sociální sítě a nazdar, odpověď asi nikdo neočekává. Ja už teda taky neposílám a neuráží mě, když někdo nenapíše přání mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.23 22:27
@Anonymní píše:
Ahoj,

Já je dostávám a odpovídám dost nerada. Nemám vánoční náladu. Jsem sama, na Štědrý den jedu za matkou, v podstatě jen z povinnosti. Všechny ty přání šťastných Vánoc mi tvrdí, jak bych měla být spokojená, šťastná, veselá. Nejsem.
Dotyčná osoba má třeba úplně jiné starosti. Nebo jen prostě je zaměstnaná něčím jiným, než odepisovat na 50. přání v řadě.

• Citovat
  • Upravit
9292
24.12.23 22:46

A bylo to osobní přání nebo jen nějaký video s padajícím sněhem a nápisem Veselé Vánoce?
Já třeba odpovídám pouze na ty adresná přání, kdy si ten odesilatel dá práci a ne že jen odešle obrázek celému telefonímu seznamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15502
25.12.23 00:04
@Anonymní píše:
Ahoj,

Já tady ty vánoční přání nesnáším. Vyloženě mě obtěžuje furt někomu vypisovat jak švihlá.
Ráno jsem napsala hromadné přání fb, instagram a tím jsem to považovala za vyřízené.
Když mi někdo psal soukromou zprávu, nebo pod příspěvěk, tak už jsem nijak nereagovala. Jen na ty opravdu blízké. Jako sorry, ale chtěla jsem čas trávit s rodinou. Ne furt někomu vypisovat a odepisovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.12.23 00:13
@Lojzísek píše:
Zásadně odepisuju 25. až 26., podle času a nálady. Nehodlám trávit Štědrý den na mobilu (je to i nezdvořilé k lidem, se kterými ho trávím). A nesnáším vztahovačná, paranoidní individua.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová