Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky i kluci. Krásné Vánoce a šťastný nový rok Vám všem!
Hlavně žádný stres… Chci založit nějakou pozitivní diskusi s pozdravy, přáními, radostí i s tím, co se nám, nebo našemu blízkému okolí povedlo?
Já hlásím bramborový salát v ledničce, aby se uležel. Do salátu vůbec nedávám salám, co vy? ![]()
Díky za plodnou slušnou diskusi…
![]()
Dnes se mi povedlo utahat oba kluky 7,5 a 4 roky v herničce, a to tak, že jsem je oba jen z auta vynesla do postele bez ztráty kytičky. Uff A teď mám čas si dobalit dárky, dát si vínečko a dlouhou vanu.
@Dollorres Tak to je super! Užívej Vánoc, pohody, klidu. Já dětičky ještě nemám v lednu mne čeká porod:-)
![]()
Dobre tema… tak dam za chlapa… povedlo se mu sem dojet autem
(vanoce u prarodicu na vysocine)… bylo to tezky, hodne mokreho kluzkeho snehu… poprve zvazujem porizeni retezu ![]()
@maminaAJ Ano, řekla jsem si „Založ nějaké pozitivní téma“ - moc jich tu totiž není, samá negace, rozchody, nevěry, násilí, toho je všude dost.
Tak to chápu, že to bylo pro něj těžké. My tady v Gambii máme teplo, sníh tu neviděli.
![]()
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX píše:
Ahoj holky i kluci. Krásné Vánoce a šťastný nový rok Vám všem!Hlavně žádný stres… Chci založit nějakou pozitivní diskusi s pozdravy, přáními, radostí i s tím, co se nám, nebo našemu blízkému okolí povedlo?
Já hlásím bramborový salát v ledničce, aby se uležel. Do salátu vůbec nedávám salám, co vy?
Díky za plodnou slušnou diskusi…
![]()
Ja dávám šunku do bramborového salátu. Troufnu se pochválit, že můj salát lidem chutná, v minulosti vyhrál soutěž o nelepší bramborový salát na horách
a i dnes se mi povedl jako obvykle
.
@Atisia Bomba!! Máte náledí? Krásný Vánoce přeji a úspěšný start do nového roku!
![]()
Mně se dneska povedlo vylézt z postele a jít udělat salát (se salámem)
a pak zase padnout do postele. Už skoro 14 dní jsem nachcípaná a ne a ne se toho zbavit. Doma je bordel jak v tanku a je mi to jedno. ![]()
@Sandra.B1 Tyjo Fakt? To bych asi chtěla ochutnat.
Žijete na horách? Já posílám pozdravy z Gambie, kde žiju a čekají mne tady Vánoce, je to trochu jiné, ale člověk si zvykne.
![]()
@Atisia Bomba!! Máte náledí? Krásný Vánoce přeji a úspěšný start do nového roku!![]()
![]()
Náledí ani tak ne ale mokrý sníh a bydlíme na kopci. Do toho sněží a prší. Tak to trochu prokluzuje
@9Paja3 Já jsem nikdy bramborový salát se salámem nemusela, nešlo mi to do toho, když jsem k tomu měla rybku, ale každý máme jiné tradice, jiné chutě a jiné zvyky, tak to má být!
To je mi moc líto, že Tě to položilo zrovna v tomto období a nepořádek doma? Vždyť Ježíšek se narodil ve chlévě, bude u Vás alespoń dobře cítit. ![]()
Krásné Vánoce Tobě i Tvé rodině a úspěšný vstup do roku nového.
![]()
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX já upekl meruňkový koláč a zapékané těstoviny s brokolicí a sýrem
@Sandra.B1 Tyjo Fakt? To bych asi chtěla ochutnat.Žijete na horách? Já posílám pozdravy z Gambie, kde žiju a čekají mne tady Vánoce, je to trochu jiné, ale člověk si zvykne.
![]()
![]()
Ne na horách nežijeme
. To byly jedny vánoce na horách s partou lidí. O Gambii vím kulový, snad jen kontinent, kde leží
. Tak hezký Vánoce ![]()