Co se Vám dnes povedlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra.B1
23.12.23 19:51
@Roman18 píše:
@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX já upekl meruňkový koláč a zapékané těstoviny s brokolicí a sýrem

Jsi borec Romane :palec:. Jako fakt :palec:

• Citovat
  • Upravit
9032
23.12.23 19:53

Já jsem přežila. Prostě jsem přežila. Mám covid s brutálním průběhem. Včera to vypadalo, že půjdu do nemocnice. A jsem tady, doma. Skoro vše udělal můj chlap. Někdy ho mám dost a nejraději bych ho poslala po proudu..
Ale za to s jakou péči a láskou se stará o mě o Lazara a moje dvě divoké děti. Za to mu odpustím vše. V zoufalosti abych něco jedla, mi mimo jiného jídla, udělal už dvakrát talíř chlebíčků. Pak to zblajzli s dětma, protože já nemám vůbec chuť… Obstaral vše, co bylo třeba a to má sám covid..
Děkuji že je :srdce:
Takže i kdyby nic na světě, tak pro dnešek jsem si vytáhla žolíka v podobě pana dokonalého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.23 19:57

@alisekR To mne moc mrzí, že Tě položil covid. Zároveň jsem ale ráda, že jsi alespoň doma a bude Ti čím dál lépe… To je od Tvého manžela krásné :srdce: :srdce: :srdce: Člověk když čte tady v diskusích, často to vypadá, jako kdyby slušní chlapi nebyli, tak jsem ráda, že nejsem sama, kdo má slušného, hodného, pozorného muže. V rámci možností přeji krásné svátky :mavam: :mavam: :mavam: a PF 2024

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.12.23 20:01

Přišel jsem na to, proč mi kape benzín z karburátoru. První krok k nápravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.12.23 20:01

Já budu sobecká. Povedlo se mi dospat se do půl devátý - půl devátý!!! :dance: a výborně se najíst jídlem, které jsem nevařila. Tudíž se vlastně někomu jinému povedlo pohlídat mi děti bez toho, abych něco musela řešit já a uvařit opravdu výtečný oběd. Ale stejně, hodně pozitivní den :D.

• Citovat
  • Upravit
23.12.23 20:06

@Capelucia To není sobeckost. I my ženy potřebujeme někdy relax a popravdě já si vždy užívám, když se o domácnost stará můj partner a když uvaří oběd, tak je to ještě vyšší dívčí, jak se říká. :-) Sice je pak nepořádek všude, i tam kde nevařil, ale stejně jsem nadšená… Přeji Tobě a Tvé rodině krásné Vánoce v pohodě a klidu a úspěšný start do roku nového. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
23.12.23 20:09

My si dnes užili s mužem a dětmi báječný oběd v restauraci (jupí nemusela jsem vařit :mrgreen: ) a odpoledne jsem upekla vyhlášené cukroví mojí mamky, které jsem nikdy předtím nepekla. Povedlo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.23 20:11

@vedma007 To je super den. Radost číst takové zprávy v záplavě těch negativních, které se na nás všechny šíří ze všech stran. Tobě i Tvé rodině přeji krásné Vánoce a úspěšný vstup do roku nového. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17969
23.12.23 20:13

Pridavam se - konecne jsem se vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.12.23 20:16

@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX tak chlap se staral jenom o děti. Oběd uvařila máma :).

• Citovat
  • Upravit
23.12.23 20:21

@Capelucia To nevadí. Byl to určitě prima den. :-) Copak jste měli dobrého? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.12.23 20:28

@XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX segedínský guláš s houskovým knedlíkem. Já takové věci vůbec nevařím a vlastně ani knedlíky doma nejíme. Takže takhle jednou za čas to je ňamka :D. A včera v restauraci smažák - ten jsem snad nejedla i pár let. Takže taky ňamka bez vaření. A předtím ňamky u tchyně - ta taky moc dobře vaří a vždy udělá něco, co mám ráda (mám suprovou tchyni). To se letos kolem vánoc máme. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23.12.23 20:33

@Capelucia Segeďák jsem neměla snad sto let, mám ho hrozně ráda, obecně mám ráda jakýkoli guláš :-) Tím, že žiju trvale v Gambii a mám partnera Gambijce, tak bohužel česká kuchyně je oblast, kde jsem žádné jídlo nejedla pěkně dlouho. Jen tím, jak o tom píšeš, tak mi děláš chutě… Avšak i přesto, jsem letos udělala bramborový salát, měla jsem na něj neskutečnou chuť, už je v lednici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.12.23 20:55

Ja dnes pridelala na francouzske okno vanocni girlandu, co jsem udelala, ozdobila stromecek a pripravila salat a gravlax :D takze za sebe mam hotovo. Chybi uz jen zabalit darky a dozdobit pernicky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.12.23 20:57
Super, jak dlouho si v Gambii? A jak tam budes zitra slavit? V gambii jsem jeste nebyla, ale naposledy Etiopie a predrim Nigerie 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová