Co se Vám dnes povedlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.12.23 22:23

Stromek ve stojanu, světýlka nachystána, ozdobičky také, zdobíme zítra, vypráno, slavnostně prostřený stůl, maso na zítřek nachystáno, dva druhy salátů, vánoční štrúdly a polévka. Hraní s dětmi, poslouchání pohádky, povídání…vzpomínání s dětmi…Ještě umýt, nalakovat nehty :-). Jeden film s vánoční tematikou u chystání. Největší radost mám z toho, že jsem ten stromek úspěšně narvala do stojanu a už nám tu voní. Jo a salát chutná. Sousedka nám mile pomohla. Snažíme se mít pěkně a užít si, že jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
23.12.23 22:24

Ráno jsem uklidila celý byt teda kromě koupelny, uvařila špagety carbonara a celé odpoledne jsme s dcerou bobovaly, u nás napadne sníh jednou za uherák, tak je toho potřeba využít, zítra ještě půjdem bobovat ráno, po obědě má být už zase 7 stupňů,
bramborový salát nejíme, mamka ho dělá na Boží hod a salám tam nedává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28843
23.12.23 22:24

Pozitivní? Stromeček ještě stojí, dokonce z většiny nazdobený. Není tu velký bordel. Zbylo ještě nějaké cukroví, co jsem koupila. Takže vlastně dobrý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.12.23 22:25

Jo a děkuji za tuhle diskuzi :-). Bez salámu i bez brambor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.23 22:25

@kaja00 Moc mne mrzí, že jsi nemocná. O to víc klobouk dolů, že jsi zvládla, ono nám ani někdy nic jiného nezbývá. I přesto Ti přeji krásné svátky Vánoční, plné pohody, radosti a klidu. Do nového roku jen to nejlepší… :srdce: :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.23 22:29

@ancov Posílám pozdravy z Gambie… Teda, já zírám, jaké hospodyňky tady jsou. :-) Dva druhy salátů? V čem se liší, smím-li se ptát? :-) Já mám teda jen jeden druh a počítám, že ho asi ve většině budu jíst sama, pro partnera je to moc „exotické“. Jooo, se stromečkem, to si pamatuju v dětsství, jak s tím často táta zápasil. :-)
Přeji Tobě a celé Tvé rodině krásné svátky Vánoční, plné klidu, radosti, pohody, jídla, přejídání a pohádek. Do nového roku zdraví, úspěch a již zmíněnou pohodu a žádné stresy, nestojí to za to! :srdce: :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.12.23 22:42

Neumím označit… Jeden salát je bezmléčný, druhý se sýrem. A základ je místo brambor cuketa, jinak je to vlastně,,klasický" bramborový salát. Moc děkuji za přání. Přeji klidné vkročení do nového roku, radost a spokojenost v rodině, pevné zdraví a hodně času s blízkými. A ať nikoho nepotkávají situace, kdy bude cítit strach, bezmoc, bolest… kdyby tohle šlo, zařídila bych to všem. Ať každý den najdete něco, co vás potěší, ať cítíte lásku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.12.23 23:41

Tak mně se povedlo někam založit jeden dárek a prostě jsem ho nenašla. Až jsem skoro znejistěla, jestli jsem ho vůbec objednávala nebo jestli jsem chtěla a pak jsem to neudělala. :D Naštěstí nešlo o nic zvláštního, tak jestli ho najdu, bude k narozeninám. Jinak už mám všechno připravené, zítra jen osmažit řízky. Dneska jsme chtěli na živý Betlém, ale tak tady pršelo, že jsme to vzdali. Také Vám všem přeji klidné svátky, a v novém roce pevné zdraví, hodně štěstí, radosti a spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
24.12.23 01:59

Ja dnes udelala salat a ozdobila stromek. Pak jsem muzovi udelala radost a vyjela s nim na „pracovni cestu“ ( bylo to jen na tři hodinky, ale poprosil me, jestli nechci jet s nim a dělat mu společnost, když uz musi na svatky pracovat :srdce: :srdce: ), a pak sme přijeli domů a dali si dvouhodinovy šlofík :jazyk: :mrgreen:
Jo, a k obědu jsme vařili v Burger King :mrgreen:
A ted po tom šlofíku nemuzu zabrat, tak koukam na Big Bang Theory 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová