Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stromek ve stojanu, světýlka nachystána, ozdobičky také, zdobíme zítra, vypráno, slavnostně prostřený stůl, maso na zítřek nachystáno, dva druhy salátů, vánoční štrúdly a polévka. Hraní s dětmi, poslouchání pohádky, povídání…vzpomínání s dětmi…Ještě umýt, nalakovat nehty
. Jeden film s vánoční tematikou u chystání. Největší radost mám z toho, že jsem ten stromek úspěšně narvala do stojanu a už nám tu voní. Jo a salát chutná. Sousedka nám mile pomohla. Snažíme se mít pěkně a užít si, že jsme spolu.
Ráno jsem uklidila celý byt teda kromě koupelny, uvařila špagety carbonara a celé odpoledne jsme s dcerou bobovaly, u nás napadne sníh jednou za uherák, tak je toho potřeba využít, zítra ještě půjdem bobovat ráno, po obědě má být už zase 7 stupňů,
bramborový salát nejíme, mamka ho dělá na Boží hod a salám tam nedává
Pozitivní? Stromeček ještě stojí, dokonce z většiny nazdobený. Není tu velký bordel. Zbylo ještě nějaké cukroví, co jsem koupila. Takže vlastně dobrý ![]()
@kaja00 Moc mne mrzí, že jsi nemocná. O to víc klobouk dolů, že jsi zvládla, ono nám ani někdy nic jiného nezbývá. I přesto Ti přeji krásné svátky Vánoční, plné pohody, radosti a klidu. Do nového roku jen to nejlepší…
![]()
@ancov Posílám pozdravy z Gambie… Teda, já zírám, jaké hospodyňky tady jsou.
Dva druhy salátů? V čem se liší, smím-li se ptát?
Já mám teda jen jeden druh a počítám, že ho asi ve většině budu jíst sama, pro partnera je to moc „exotické“. Jooo, se stromečkem, to si pamatuju v dětsství, jak s tím často táta zápasil. ![]()
Přeji Tobě a celé Tvé rodině krásné svátky Vánoční, plné klidu, radosti, pohody, jídla, přejídání a pohádek. Do nového roku zdraví, úspěch a již zmíněnou pohodu a žádné stresy, nestojí to za to!
![]()
Neumím označit… Jeden salát je bezmléčný, druhý se sýrem. A základ je místo brambor cuketa, jinak je to vlastně,,klasický" bramborový salát. Moc děkuji za přání. Přeji klidné vkročení do nového roku, radost a spokojenost v rodině, pevné zdraví a hodně času s blízkými. A ať nikoho nepotkávají situace, kdy bude cítit strach, bezmoc, bolest… kdyby tohle šlo, zařídila bych to všem. Ať každý den najdete něco, co vás potěší, ať cítíte lásku…
Tak mně se povedlo někam založit jeden dárek a prostě jsem ho nenašla. Až jsem skoro znejistěla, jestli jsem ho vůbec objednávala nebo jestli jsem chtěla a pak jsem to neudělala.
Naštěstí nešlo o nic zvláštního, tak jestli ho najdu, bude k narozeninám. Jinak už mám všechno připravené, zítra jen osmažit řízky. Dneska jsme chtěli na živý Betlém, ale tak tady pršelo, že jsme to vzdali. Také Vám všem přeji klidné svátky, a v novém roce pevné zdraví, hodně štěstí, radosti a spokojenosti.
Ja dnes udelala salat a ozdobila stromek. Pak jsem muzovi udelala radost a vyjela s nim na „pracovni cestu“ ( bylo to jen na tři hodinky, ale poprosil me, jestli nechci jet s nim a dělat mu společnost, když uz musi na svatky pracovat
), a pak sme přijeli domů a dali si dvouhodinovy šlofík
![]()
Jo, a k obědu jsme vařili v Burger King ![]()
A ted po tom šlofíku nemuzu zabrat, tak koukam na Big Bang Theory ![]()