Neomezené data T-mobile

2
9.6.22 00:09

Neomezené data T-mobile

Zdravím, nevíte někdo kdy bude opět možné si v aplikaci T-mobile zapnout neomezená data na léto? Předem děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3957
9.6.22 00:38

A ono se něco takového chystá?? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
9.6.22 00:45

Letos asi tahle akce nebude. Hlavně.. proč čekat na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
9.6.22 05:28
@EvieK píše:
Letos asi tahle akce nebude. Hlavně.. proč čekat na akci.

Jelikož to chce zadarmo ;)

A jinak nikde jsem o tom neviděl ani čárku, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.6.22 06:11
@Jakub2000 píše:
Zdravím, nevíte někdo kdy bude opět možné si v aplikaci T-mobile zapnout neomezená data na léto? Předem děkuji za odpovědi. :)

Si je zapni… muž má taky za cca 700Kč i s neomezeným voláním :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.6.22 09:09

Tahle akce byla teď 3 roky po sobě, ale až na červenec a srpen, si myslím… tak ještě vyčkej, jestli něco takového bude i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
9.6.22 11:52

Pokud bude, tak spíš ještě později. Momentálně je akce 1GB/měsíc/na 1 rok za 499,– (místo 998,–) a taky to nikde neinzerují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.6.22 11:55
@AnastazieB píše:
Pokud bude, tak spíš ještě později. Momentálně je akce 1GB/měsíc/na 1 rok za 499,– (místo 998,–) a taky to nikde neinzerují.

1 gb za pětikilo? 8o zlatá datovka od O2, kde je 100 gb za tři kila na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
9.6.22 11:58
@micta píše:
1 gb za pětikilo? 8o zlatá datovka od O2, kde je 100 gb za tři kila na měsíc.

A je k tomu i neomezené volání a sms do všech sítí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.6.22 12:02
@werajsik píše:

Já to používám jen na data, na volání mám jinou sim. Ale je u toho volání 15 Kč za první hovor/ den. Pak voláš už neomezeně. SMS za dvě kačky. Jo a v zahraničí ty data nefungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.6.22 12:06
@werajsik píše:

Já ji koupila loni v akci. Skočilo mi to jako reklama na mobil. Stála 300 ale už měla kredit na dobití v hodnotě těch tří stovek. Teď už jde koupit jen za těžký prachy, nebo od překupníků. Od těch jsem brala další dvě, po petistovce. On mi totiž nikdo doma nevěřil že to takhle bude napořád, mysleli že zdraží. No a když viděli že to šlape, tak ji chtěli taky. Akce byla asi dva roky po sobě v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
9.6.22 12:07
@micta píše:
Já to používám jen na data, na volání mám jinou sim. Ale je u toho volání 15 Kč za první hovor/ den. Pak voláš už neomezeně. SMS za dvě kačky. Jo a v zahraničí ty data nefungují

No a to je ono. Je to něco za něco - dat sice málo, ale s neomezeným voláním a sms do všech sítí a data fungují i v zemích EU Takže třeba konkrétně já bych v globálu možná zaplatila u toho O2 ještě více než se svým momentálním tarifem u T-mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.22 12:13

@werajsik já mám od Vodafone za 380 korun neomezený volání a SMS a 4gb. :nevim: i v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.6.22 12:15
@werajsik píše:
No a to je ono. Je to něco za něco - dat sice málo, ale s neomezeným voláním a sms do všech sítí a data fungují i v zemích EU Takže třeba konkrétně já bych v globálu možná zaplatila u toho O2 ještě více než se svým momentálním tarifem u T-mobilu.

No tak je jasný, že každý si vybere co mu vyhovuje. Zahraničí mě netrápí, kdyby něco, mám ještě 3 gb na druhé SIM, které fungují i venku.
Já to mám na ty data, protože bydlíme v ďolíku a je tu blbý signál na WiFi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
9.6.22 12:15

@micta
Já mám "Můj svobodný tarif M + 2GB (1,5 základ + 0,5 zdarma z appky) za 525 Kč s neomezeným voláním a sms do všech sítí a zatím mi to vyhovuje. Tedy - kdyby mi za stejnou cenu nabídli víc dat s tím, že neomezené volání a sms mi zůstává, tak beru bez mrknutí oka, že.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová