Shellak výdrž

2655
8.6.22 23:16

Shellac výdrž

Ahoj holky,

Měla bych takový dotaz. Vy které chodíte na shellac normálně k manikérce. Jak dlouho Vám vydrží? Četla jsem, že dva týdny minimálně. Je to opravdu tak?
Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
9.6.22 00:59

@Karinkas u shellacu zalezi jen a jen na tvych nehtech. Pokud mas svoje pevne, tak ti vydrzi klidne i 5 tydnu. Pokud mas svoje nic moc, tak je tech 14 dni asi max. Ja mam svoje naprosto strasne a bez odchlipovani od volneho okraje mi vydrzi tak tyden az 10 dni. Pak si do toho zacnu rypat a je to v… :nevim:
Ale vsechno jde vyresit a pokud ti nebude shellac drzet, tak ti muze nehty nejdriv zpevnit napr. Plexigelem (taky od CND) a na to teprve shellac. Pak uz by to melo drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
9.6.22 05:45

Mně někdy vydrží úplně bez odchlipování a někdy už po týdnu vidím, že se lak u okraje nehtu zvedá. Čím to je, nevím, ale asi spíš záleží na člověku, který mi to dělá 🤷 Když ale lak drží jako židovská víra, tak ho můžu mít třeba měsíc a půl. Jenomže to zase není hezký, jak to odrůstá a dole máš vidět půlměsíček vlastního nehtu. Takže tak jako tak chodím jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
9.6.22 07:56

Holky díky moc ta příspěvky. Já mám pravé svoje nehty pevné, hezké rychle rostou. Ale nedrží na nich vůbec lak a to ani od manikérky. Stačí pár hodin a už se někde loupe. Gelovky nechci není důvod, ale už mě nebaví jen přírodní nehty. Proto bych právě do nej šla. Pokud vydrží ty dva týdny budu happy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
9.6.22 08:28

@Karinkas tak to by ti mel v pohode vydrzet. Tam je taky hlavni, abys ten den nemazala ruce kremem a tak cca 2 hod pred je nemacela (napr. umyvala nadobi). Pak to muze delat odchlipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
10.6.22 16:28

@Karinkas Já mám právě taky svoje nehty hezký a se shellacem mi přijdou ještě hezčí. Sama doma bych si to tak pěkně neudělala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.6.22 17:59

Shellac na nohou mi vydržel 4- 5 týdnů, ale pokud to neudělají kvalitně, může se začít klidně už třetí den odchlipovat od okrajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová