Neomyté borůvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
3.7.16 22:22

@Salorka
vzhledem k tomu smajlíku — jistě máš své důvěryhodné zdroje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.7.16 00:05

I my byli na borůvkách. Nemyla jsem je - děti je jedly rovnou v lese. Pak jsem se o tom doslechla. A pak narazila na tuhle diskuzi. Říkala jsem si, že pravděpodobnost je malá. Bavila jsem se s kamarádkou, která zrovna taky byla na borůvkách. Její kamarádka bohužel měla smůlu a tu nemoc chytila. A není na tom dobře. :( Borůvky miluju. Borůvkovou marmeládu, knedlíky, svítek - mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.7.16 00:08

@radúna :kytka: sekce hyena je super :mrgreen: My tomu říkáme „TV ho.vna“

@budi tak to jsem za vodou, včera tu parádně pršelo a borůvky sbírala paní dnes ráno :D Ale teda musím říct, že jsou luxusní a nemá v nich ani lísteček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.7.16 00:10

@Sára 1 to mě mrzí, snad se z toho kamarádka dostane bez následků. Já budu dělat marmeládu, nějaké zavařím asi jen tak a pak borůvkový kynutý koláč a mrazák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.7.16 09:01
@ynax píše:
@káťa že by to bylo spíš tím, že noviny se daly koupit čtvery, v televizi byly zprávy jen 1×, lidi se nestrašili a hlavně lidi neblbli?
teď je hysterie už jen se dítě narodí, tohle smí, tamto nesmí, na koupání jsou děti oblečené do UV oblečků od hlavy až k patě, sluníčko to nepozná, hraní v lese taky ne, po chodníku za ruku a hlavně si nehrát na trávě. Ovoce jen 100% umyté, doma se desinfikuje, děti mají alergie, nemoci, nemají imunitu…doba se mění, k horšímu. Matky jsou čím dál víc hysterické a řeší každou banalitu :nevim:

Tak věř, že moje dítě vyrůstá přesně opačně než tak, jak jsi napsala. Bydlí na vsi, odmalička je v neustálém těsném kontaktu s domácími zvířaty, od jara do podzimu je kromě školy prakticky neustále venku, ovoce máme většinou svoje a rovnou ze stromu do pusy, přehnanou hygienu opravdu nemá, zrovna přísští týden odjíždí na 14 dní pod stan na tábor.
Klíšťat se ale bojím (bereliózu už jednou měla a měla jí snad celá naše rodina, zrovna tak jí na sluníčku na rozdíl od našich babiček mažu opalovacím krémem (je modrooká bledá blondýnka, co se snadno spálí). V autě používáme na rozdíl od babiček autosedačku. To není hysterie, ale časy se mění a nebezpečí v určitých oblastech zvětšuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová