Nepapá ovoce

11
22.5.12 14:19

Nepapá ovoce

Ahoj!Prosila bych o radu.Můj syn(11 měsíců) nechce papat žádné ovoce.Jí jen ovocné přesnídávky.Stačí to? Mám strach,aby mu nechyběly vitamíny.Na přesnídávkách píšou,že obsahují vitamín C.Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1021
22.5.12 14:22

Ovocne presnidavky jsou jako ovoce, takze mu to staci. Vitaminy v nich jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.5.12 14:27

A co mu zkusit namixovat doma jablíčko, banán, hrušku?máš jistotu, co to bude obsahovat-100%ovoce :palec:

• Citovat
  • Upravit
11
22.5.12 14:28
@Easinka píše:
Ovocne presnidavky jsou jako ovoce, takze mu to staci. Vitaminy v nich jsou.

Díky! To jsem moc ráda,že ten náš prďolka do sebe dostane,co potřebuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.5.12 14:32
@zichisek píše:
A co mu zkusit namixovat doma jablíčko, banán, hrušku?máš jistotu, co to bude obsahovat-100%ovoce :palec:

To právě vůbec nechce.Nechce mixovaný,strouhaný,vařený..... Banán mu vůbec nechutná.Ještě tak trochu,když mu dám měsíček jablíčka,tak to malinko hryže,ale na tom se po chvilce začne dávit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.5.12 14:35

nas mladej ovoce nemusi od mala, nikdy nejedl ani presnidavky, ma radeji zeleninu tak zkus tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.5.12 14:35
@Trexi píše:
To právě vůbec nechce.Nechce mixovaný,strouhaný,vařený..... Banán mu vůbec nechutná.Ještě tak trochu,když mu dám měsíček jablíčka,tak to malinko hryže,ale na tom se po chvilce začne dávit… :(

TAk bych to neřešila a kupovala 100% přesnídávky nebo pyré.Třeba k ovoci časem dojde.Jinak v přesnídávkách je to jako v ovoci, vitamíny a vše potřebné v nich je.

• Citovat
  • Upravit
1369
22.5.12 14:52

Trexi - vůbec bych si s tím nedělala hlavu, náš malej odmítal jakýkoli ovoce a zeleninu snad až do roku a půl, přesnídávku snědl, ale když jsem se mu dělala se škrabaným jabkem a banánem, tak odmítal.. takže klid… teď jí úplně všechno a zdravej byl vždycky jak řípa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
22.5.12 15:03

Náš Matýsek NIKDY nejedl ovocné přesnídávky ani ovoce. Do teď mu ho zkouším nabídnout, ale ani to nevezme do pusy. Zeleninu jakž takž jí (myslím syrovou, jako vařenou přílohu v pohodě). Je zdravý jako řípa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.5.12 11:06
@market.s.87 píše:
nas mladej ovoce nemusi od mala, nikdy nejedl ani presnidavky, ma radeji zeleninu tak zkus tu :)

Zeleninku papá hezky,hlavně když je s masíčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.5.12 11:10

syn 4 roky neji zadnou zeleninu ani ovoce. Kdyz mu to rozmixujeme a nebo vymackame stavu a udelame dzus, tak zdlabne vsechno. Ale jakmile to uvidi vcelku, tak rekne fuj, tohle ja nejim. a nesni ani sousto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.5.12 22:34

Ahoj, bud v klidu, obě moje děti dlouho nechtěly čerstvé ovoce, až když ho uměly držet celé v ruce( kousek jablka, banánu) Do té doby jedly jen přesnídávky Hami a každý den jsem dala jinou, chutnaly jim všechny a myslím, že to tak měly i pestřejší. Dětem je nyní 5,5 a 2,5roku a Hami přesnídávky u nás jedou pořád a čerstvé ovoce také, z hlediska pozitivního vlivu na zdraví to podle mě vyjde stejně, možná mnohdy lépe pro Hami, protože je hlídané na obsah školivin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí