Nepapá ovoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nepapá ovoce
Ahoj!Prosila bych o radu.Můj syn(11 měsíců) nechce papat žádné ovoce.Jí jen ovocné přesnídávky.Stačí to? Mám strach,aby mu nechyběly vitamíny.Na přesnídávkách píšou,že obsahují vitamín C.Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ovocne presnidavky jsou jako ovoce, takze mu to staci. Vitaminy v nich jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co mu zkusit namixovat doma jablíčko, banán, hrušku?máš jistotu, co to bude obsahovat-100%ovoce ![]()
- Citovat
- Upravit
@Easinka píše:
Ovocne presnidavky jsou jako ovoce, takze mu to staci. Vitaminy v nich jsou.
Díky! To jsem moc ráda,že ten náš prďolka do sebe dostane,co potřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zichisek píše:
A co mu zkusit namixovat doma jablíčko, banán, hrušku?máš jistotu, co to bude obsahovat-100%ovoce
To právě vůbec nechce.Nechce mixovaný,strouhaný,vařený..... Banán mu vůbec nechutná.Ještě tak trochu,když mu dám měsíček jablíčka,tak to malinko hryže,ale na tom se po chvilce začne dávit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas mladej ovoce nemusi od mala, nikdy nejedl ani presnidavky, ma radeji zeleninu tak zkus tu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trexi píše:
To právě vůbec nechce.Nechce mixovaný,strouhaný,vařený..... Banán mu vůbec nechutná.Ještě tak trochu,když mu dám měsíček jablíčka,tak to malinko hryže,ale na tom se po chvilce začne dávit…
TAk bych to neřešila a kupovala 100% přesnídávky nebo pyré.Třeba k ovoci časem dojde.Jinak v přesnídávkách je to jako v ovoci, vitamíny a vše potřebné v nich je.
- Citovat
- Upravit
Trexi - vůbec bych si s tím nedělala hlavu, náš malej odmítal jakýkoli ovoce a zeleninu snad až do roku a půl, přesnídávku snědl, ale když jsem se mu dělala se škrabaným jabkem a banánem, tak odmítal.. takže klid… teď jí úplně všechno a zdravej byl vždycky jak řípa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš Matýsek NIKDY nejedl ovocné přesnídávky ani ovoce. Do teď mu ho zkouším nabídnout, ale ani to nevezme do pusy. Zeleninu jakž takž jí (myslím syrovou, jako vařenou přílohu v pohodě). Je zdravý jako řípa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 píše:
nas mladej ovoce nemusi od mala, nikdy nejedl ani presnidavky, ma radeji zeleninu tak zkus tu
Zeleninku papá hezky,hlavně když je s masíčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
syn 4 roky neji zadnou zeleninu ani ovoce. Kdyz mu to rozmixujeme a nebo vymackame stavu a udelame dzus, tak zdlabne vsechno. Ale jakmile to uvidi vcelku, tak rekne fuj, tohle ja nejim. a nesni ani sousto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, bud v klidu, obě moje děti dlouho nechtěly čerstvé ovoce, až když ho uměly držet celé v ruce( kousek jablka, banánu) Do té doby jedly jen přesnídávky Hami a každý den jsem dala jinou, chutnaly jim všechny a myslím, že to tak měly i pestřejší. Dětem je nyní 5,5 a 2,5roku a Hami přesnídávky u nás jedou pořád a čerstvé ovoce také, z hlediska pozitivního vlivu na zdraví to podle mě vyjde stejně, možná mnohdy lépe pro Hami, protože je hlídané na obsah školivin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit